Ni släcker väl?


bild från google

30/3

Igår hade jag ett möte som gick bra, vi får bara hoppas på att det blir som det blev sagt. Sen hängde efter Anna som en svans i drygt 3 timmar eftersom jag ändå var där hon jobbar liksom. Det var trevligt!
Sen igår kväll satt jag och plugga sent men jag satt så obekvämt så jag bestämde mig för att prova om de var skönare att göra min fåtölj till en säng (det är en bäddfåtölj) och så satt jag datorn bredvid mig och fortsatte plugga... Idag vaknade jag efter att ha sovit hela natten i "sängen" med bara en kudde, massa datorsladdar, fortfarande iförd mina myskläder sen igår och hög hästsvans med massa hårnålar. hmm jag har sovit så hela natten hur lyckades jag?
Och de som inte bryr sig behöver inte det men jag tyckte det var lite skoj och väldigt knasigt och fattar inte alls hur jag lyckades...

Idag blir det plugg och om det blir finare väder kanske det blir en fotopromenad.

Studiedag

Det heter ju studiedag så vad får man göra annat än att plugga?


28/3

Tja!
Här sitter jag skit trött. Igår var det Linneas skiva. Eve kom till mig typ halv 8 och då sminkade vi oss och gjorde oss klara. Haha överdos av smink kändes det som eftersom jag bara har mascara och lite concealer ibland på vardagarna, och igår hade jag ögonskugga eyeliner och jag vet inte vad.
Men det var kul på skivan. Tyvärr hade jag ont i magen hela kvällen från att vi kom till stan tills att jag kom hem och gick och la mig. Och så hade jag sån träningsvärk. Knasigt ju!
Gick upp 9 imorse och fram tills nu har jag kollat på lite avsnitt av serier på tv3play men nu blir det att klä på mig och sätta igång med att plugga.
Jag är så sur på mig själv jag tog inte en enda bild på hur jag såg ut igår så ni får inte se hur jag såg ut.


Projekt och bla bla bla ..

Har sitter jag och övar inför projekt redovisningen som är nästa vecka... Ser inte fram emot det kan jag passa på att säga. Försöker även komma på fler låtar, leka och pyssel som jag kan ha med i en annan skoluppgift och så försöker jag komma på vad jag ska ha på mig på Linneas skiva imorgon hmm..
Jag kände att det skulle vara lite tråkigt att blogga utan bilder så jag valde att ta några extremt snygga bilder med webbkameran.. första bilden försöker jag nog gömma mig bakom mina talkort, andra ska jag se glad ut samtidigt som jag läser (min lärare sa att man ska se ut så...), tredje där fick jag tydligen lust att riva sönder dom och på sista fick jag reda på att jag måste vara anonym så jag valde någon effekt så jag fick en svart platta för ögonen.


It makes me smile

Idag när jag skulle iväg till söndag konfirmanderna så bestämde jag mig för att promenera istället för att ta bussen. Det var jätteskönt och passade på att fota på vägen :) Sen kom jag typ en halv timme för tidigt så jag satt mig i en sol på en bänk utanför med musik i öronen. Efter ett tag vänder jag mig om och där står Viktor helt still och tyst och stirrar på mig blev skit rädd eftersom jag inte hörde eller såg när han kom. 
Men här kommer lite bilder från min promenad. 
  

Hungergames

HUNGERSPELEN VAR ASGRYM!
Såg den med syster och hennes två kompisar haha. Den var jättebra tycker jag men de andra tjejerna klagar för det tycker de missade för mycket... Filippa och en av hennes kompis satt utan för bion och läste ut boken innan filmen skulle börja det tyckte jag och Filippas andra kompis var mycket kul och retades lite.

Men Filmen var bra! Alla böcker är ganska blodiga men filmen var inte så jätte blodig eller inte så blodig som jag trodde den skulle vara. För de som inte vet.. Jag hatar blod!

Men nu ska jag ta och sminka av mig och läsa de sista sidorna i sista hungerspelet boken.
(tog bara första bilden när jag googlade "the hungergames")


-

Jag vill läsa, fotografera, köpa nya solglasögon (mina favoriter gick sönder igår snyft), göra en provsminkning, köpa nya kläder, blogga bättre och jag vet inte allt.

Jag måste söka utbildningar och jobb, ta körkort, plugga, förbereda mig för projektredovisningarna som närmar sig med stormsteg, skicka iväg viktiga mail och massa mer.

Men jag har ingen inspiration till blogg eller foto, inte allt material för sminkningen, typ inga pengar, inget humör för plugg och vet inte hur jag ska formulera mig gällande mailen.

GALET! STRESS! Så nu ska jag sluta blogga och se om jag kan göra något så jag kan stryka något från min lista.

Bilder från weheartit

YEEEES!

Idag kom min studentmössa och mina studentkläder (mjukbyxor, tjocktröja och basketlinne som det står student 2012 på). Så glad! Blev helt överlycklig när mössan kom, som jag har väntat (och längtat) på att den ska komma! Men nu känns det på riktigt att studenten är nära!

Jag är helt medveten om att det är dubbelt inlägg under men det är skrivet med mobilen så det går inte att ta bort det ena hoppas bara på att det inte bli samma sak idag.


Buuuu!

Vart bloggningen har tagit vägen under de senaste dagarna? Det ska jag berätta.
Måndag och tisdag har jag haft ledarutbildning och möte inför Gotland vilket har gjort att jag kommit hem sent och dessutom haft plugg att göra. Sen igår kom min kära bok. Hungerspelen alla böcker i ett så där har jag spenderat x antal timmar idag efter skolan och läxor.
Nu ska jag återgå till boken skulle bara säga att jag lever och mår bra!


18/3

Så surt hade skrivit värsta inlägget och sen dog internet. Och inlägget var bra också. Jaja.

Imorse tog jag mig en långpromenad det var så skönt! Dels skönt för att jag fick röra mig och dels för att jag fick gå i min egna värld med hög musik i lurarna! Jag skrev faktiskt ett inlägg mitt när jag var ute och gick men det gick inte att ladda upp...
Internet och blogg.se vill tydligen inte att jag ska blogga idag...

Om det går att ladda upp får ni en bild på mig med Rodneys keps från när vi var på björkö. Inte helt säker på vad jag gör för min men i alla fall.


sjuttonde mars tjugohundratolv

Känner mig lite krasslig så jag sitter och myser inlindad i en filt med Dallas och Ben & Jerrys :) Synd att jag känner mig krasslig men annars mycket mysigt!
Dagen har bestått av loppmarknad (som konfagruppen som ska till tallinn fixar varje år men som jag inte är ledare för längre) var väldig dålig i år vilket var tråkigt men jag var där och visade att jag fortfarande är intresserad. Sen har jag fotat lite men ingen jag blev nöjd över och har kollat på Dallas. Alltså ganska slapp dag.

För de som inte vet det är Dallas en gammal tv-serie som gick 1978-1991. Jag har sett alla 14 säsonger med min pappa under några år allt eftersom de kom på DVD men det var ett tag sen så jag bestämde mig för att börja om. Jag orkar inte förklara vad det handlar om men om ni vill läsa så kolla in på här. Och det ska komma en ny säsong snacka om att jag längtar!!!

This Friday Night

Haha typ mina fredagsplaner idag asså xD

En fjäril

Kom ganska nyss hem från vår skoluppgifts grej. Vi pysslade och målade ansiktsmålning på 6 åringar. Jag fick också en Alex målade en fjäril på min kind. Nu ska jag se till att få i mig lite lunch för jag är mycket hungrig sen blir det nog att skriva om dagen eftersom det är en skoluppgift.


Gran Canaria last part .... for now


blank.

Har suttit med ett nytt tomt inlägg sen halv 1. Har inte fått fram vad jag vill skriva. Så det blir ett trist inlägg. 
Snart blir det dags att göra mig klar för ungdomsgruppen är inte på humör överhuvudtaget. Men jag har mina anledningar till att gå trotts allt. Imorgon är det egentligen en ledig dag men jag ska upp tidigare än vanliga dagar för att göra en skoluppgift.
Idag fick några i min klass sina studentmössor.. Jag vill också ha min! Men den ska tydligen inte komma på några veckor. 

Och det var typ så långt jag kom. Jag ska försöka få fart på bloggen. 
Om en liten stund kommer de sista bilderna från Gran Canaria. Eller de sista som jag har bestämt att jag ska lägga ut det kan ju komma fler senare vem vet.   

Hungerspelen

Igår såg jag att min lillasyster hade lånat "hungerspelen" från sitt skolbibliotek och jag började läsa den och idag blev jag klar. Va grym den är! Ville läsa den för jag har planer på att se filmen men jag hade inte så höga förväntningar över varken bok eller film. Men ja som ni kanske förstår blev jag fast. Så jag beställde hem böckerna hihi!


Gran Canaria part 4

Lite mer Gran Canaria.

13/3

Nu sitter jag här igen. Har varit ledig idag med eller jag skulle ha haft skola men min ena lärare var på kurs och den andra tyckte det var onödigt att komma för bara en lektion så jag, Alex och Natta bestämde oss för att jobba med grupparbetet någon annanstans och det stället blev Burger King i Jakobsberg xD Men det var trevligt och vi fick typ det mesta gjort! Så det blir bara att fortsätta imorgon. Sen har jag kollat lite saker inför framtiden jag menar snart slutar jag gymnasiet jag måste börja fixa mig en plan :s GALET!!!
Men nu håller jag på att leta fram lite grejer samt städa samt fortsätta med det jag hållit på med hela dagen.
Men vi hörs!


12/3

Tjena!
Har haft fullt upp på min lediga måndag. Fixat med massa grejer, långpromenad och ungdomsgruppen (fast det var bara jag, Rodney och Anna) först när jag kom så följde jag med Anna till hennes kontor och sen tejpade hon fast mig i en kontorstol och körde runt mig till dom som jobbade där. Haha det var massa knas men ganska roligt. Sen fick kom Rodney och då fick jag och Rodney gå och handla och sen lagade vi mat och käka.
Bara för att jag inte har någon bild som passar till inlägget får ni tre webbkamera bilder. Första ser ni en lite mig, lite Alex och lite Natta från när vi gick i tvåan, andra är från när jag fotade vampyr bilder och sista är från nyår eller så tror jag.

   


Björkö

Det gick inte att blogga när jag var borta för det fanns inget Internet eller ibland fanns det lite Internet men inte så mycket att man kunde blogga. Vi hade dock ytterst kul när Malin gick runt och letade efter mottagning och Internet och hittade det om hon la Linnéas mobil i en blomma. xD
Men det har varit en helt okej helg. Alla konfirmander och ledare satt och kollade på melodifestivalen och jag, Linnéa och Malin satt och hejade när vissa bidrag fick röster och bua när andra fick det haha jag tror folk blev irriterande men de sa inget...
I går gick jag, Linnéa, Malin och Rodney ner till vattnet jag bara "titta en Linnéa och en Malin" och Linnéa vänder sig om och bara va? haha fett kul. Många roliga och många blåsta kommentarer och tillfällen var det under helgen.
När jag kom hem idag var jag jätte trött men fick jag ett sms med frågan om jag ville hjälpa till att fota vilket jag tackade ja till så det var bara att kasta in väskan och gå iväg. När vi sen var klara så bestämde jag mig för att trotts att jag var jätte trött att ge mig ut att jogga. Kände mig väldigt duktig.
Men här kommer lite bilder från igår eller typ de enda bilderna jag tog när jag var där.

9/3

Håller på att packa och är nästan klar. Bara lite små saker kvar att packa men jag fattar inte att det alltid blir så mycket. Min väska känns jätte stor eftersom jag bara ska vara borta under helgen men det fick inte plats i en mindre väska. Massa knasigt. Det kommer antagligen inte bli någon bloggning förrän på söndag eftermiddag/kväll kanske lite mobilbloggning beroende på hur Internet funkar. Nej nu ska jag packa klart och göra mig klar för att åka. Trevlig helg!


Gran Canaria part 3


Test bilder yaooo!

Va på sådant foto humör att jag var tvungen att prova något. Helt mörkt utanför och helt mörkt i rummet utom en lampa som stod vid mig. Dessutom helt nya inställningar som jag aldrig provat förut och dessutom helt ny och annorlunda redigering (för mig asså). Jag brukar vanligtvis inte redigera så mycket kanske ändra lite kontrast och beskära men nu ändrade jag så mycket mer jättemycket med ljuset, massa olika färger och lite mer sådant. Det var jätte kul men jag vet inte om det är riktigt jag och dessutom blev bilderna väldigt "gryniga" vilket blev halvt cool och halvt irriterande.


tekopp

Köpte en webbfotokurs idag och har till och med gått igenom hela idag. Lärde mig en del så jag bestämde mig för att prova lite nya inställningar och min tekopp fick bli modell. Blev ganska nöjd med resultatet men jag får öva och prova mer innan jag får det bättre (ni kanske inte ser skillnad från tidigare men jag gör).

ARG!

SÅÅÅÅÅÅ SUR!!!!!!!!! MIN KATT HAR ÄTIT UPP SLADDEN PÅ MINA NYA FINA UNDERBARA BÄSTA LILA HÖRLURAR!!! Jag fick nya fina lila hörlurar i igår (dom som syns på bilden här) och idag har hon ätit upp sladden på dom. kul? nej! Blir såååå arg och sur! Jag hade till och med gömt dom så att hon inte skulle göra det.. Ändå lyckas hon. Det är en ganska oviktig sak men jag blir sur i alla fall!

sunglasses


7/3

Jag tror på våren med Solglasögon, skopunkten converse och vinter jacka.. Haha.
Om några timmar ska jag ge mig iväg för att ha möte inför lägret jag inte visste att jag skulle åka på.. Förkyld är jag också så jag har svårt att andas med stängd mun det är inte kul. Skulle vilja träna men det ska man inte om man är sjuk så jag får hoppa det. Och jag hoppas verkligen jag blir frisk till fredag det är ganska osannolikt men hoppas kan jag! Skolan idag var som vanligt ganska tråkigt fast självklart kom en av mina lärare och fick oss "alla" att skratta! Nej nu ska jag fixa mitt nagellack och snart ska jag nog ladda upp lite mer bilder från Gran Canaria.
See yaaa!

Gran Canaria part 1

Har inte så jätte många bilder från Gran Canaria det är ju samma ställe som vi har åkt till i flera år och det ser likadant ut men lite bilder har jag i alla fall och lägger upp dom lite då och då.
Här kommer de tre första bilderna :)

What doesn't kill you makes you stronger

Helt fast i låten den spelas hela tiden i mina hörlurar. Så bra!

Just nu:

Tjena tjena just nu sitter jag och dricker te samtidigt som jag redigerar bilder och lyssnar på musik. Skolan idag det gick bra men jag förstår inte riktigt lärarna klagar på att vi inte har tillräckligt med tid för att göra allt men dom låter oss gå när det bara har gått en drygt en timme av en två timmars lektion.. Knasigt tycker jag.




5/3

Fullt upp idag! Men massa roliga saker så det var okej! Först var det utvecklingssamtal vilket gick bra. Sen åkte jag, Natta, Alex och så klart Felix till Kista planen var att vi skulle fika men det blev att titta i affärer och äta på max. Sen gick jag och Natta en liten stund i Jakobsbergs centrum innan vi drog vidare åt olika håll. När jag kom hem gjorde jag mig klar för att dra vidare för att gå på ungdomsgruppen, fast den var inställd så jag och Anna kollade lite på "Glee: The 3D Concert" jag förklarade allt för Anna och försökte övertala henne att börja kolla på serien! Men efter ett tag var det dags för mig att dra vidare till ledarutbildningen där jag fick reda på att jag tydligen ska åka iväg och vara ledare för ett läger i helgen vilket jag inte hade en aning om. Men det ska nog bli bra! Hoppas jag. 

Men det har varit en bra dag men tyvärr blev min vecka mycket mer uppbokad en jag trodde vilket gör att jag inte hinner med allt vilket gör att bloggen kan blir lidande.. Men det löser sig!

Nu ska jag göra mig klar för att krypa till korgs för jag är så galet trött

Mr. Know It All


Gran Canaria

Halloj! vi landade inte förens halv 1 igår kväll/inatt och vi kom inte hem förens vad kan hon ha varit? 2 kanske. Och då var jag så trött att jag bara ramlade ihop i min säng och sov till 10. Under dagen har jag packat upp och sånt.
Vi var på Gran Canaria det var jätte skönt med sol men på tok för lite bad för att vara jag. Lyckades hålla mig från att inte bränna mig och jag klarade mig fram till igår när jag rände mig ordentligt sista timmarna vi var där. Jag fattar inte hur jag lyckas.. Men jag har haft en bra vecka.

En dag åkte vi och handlade i ett shoppingcenter där hittade jag en studentklänning (tummen upp), ett par galet snygga röda klackskor (förstora men det ska jag förhoppningsvis fixa) och en fin kjol. Jag har även köpt en rolig t-shirt, is te (sånt som inte går att få tag på i Sverige), chips (samma som innan), armband och lite annat smått och gott. Typ första gången jag har handlat så mycket där brukar bli lite godis typ men den här gången åkte vi till shoppingcentret så det fanns mycket mer att handla. Kunde ha köpt mer men det blev inte så. 

Ja nu ska jag fortsätta att fixa med mina grejer och senare ska jag om jag orkar kolla om jag har några bilder jag kan ladda upp. 


@planet

Jag ni läste rätt just nu sitter jag på ett plan på väg hem till Stockholm. Jag har varit borta i en vecka så de senaste inläggen har varit tidsinställda. Jag hade hoppats på WiFi där jag var men det fanns inte och datorerna man kunde använda var jätte dyra per minut så det kändes inte värt att betala för inlägg utan å,ä och ö... Men dom hade WiFi på planet vilket gjorde mig överlycklig så jag slipper sitta och bara titta utan kan hålla mig sysselsatt under flygtiden. Det första jag gjorde var självklart att blogga :)
Hoppas ni har haft ett bra lov eller bara en bra vecka om ni redan haft lov eller snart får lov. Jag har haft det bra kan jag säga fast idag har jag ont i halsen blä :(
Men just nu vill jag mest bara hem inte så att jag tycker det är läskigt att flyga eller så men nu när jag är ju redan på väg hem och då vill jag bara hem fort och de ser ut som
att det är en dålig film som visas tråk! Men jag har mitt internet och min bok så jag klarar mig.
Om det går att ladda upp får ni bilder från flyget men annars får ni bara inlägget.. Har inte mer att säga bloggar antingen mer idag om jag hinner och orkar det beror på hur sent jag kommer hem (brukar alltid få min väska sist av någon anledning) annars hör jag av mig i morgon nån gång.


longboard

Jag vill åka longboard! Suttit och kollat på massa bilder och YouTube klipp på folk som åker longboard. Min står här och väntar på att jag ska kunna åka på den! Den är helt underbar! Längtar tills jag kan åka!
Har inga bilder på när jag åker eller på min så jag lånade lite bilder från weheartit och ett klipp från YouTube som är under bilderna.


RSS 2.0