--

Ja Kom nyss hen från ungdomsgruppen och konfirmanderna. Vill bara gråta. Ogges sista dag HEMSKT från att träffa honom minst 2 gånger i veckan till typ inte alls och sen massa skit och bråk och annat så blä blä.
Inte på humör att blogga. Skriver nog imorgon.
Btw jag saknar Alexandra massor och nu har jag inte träffat henne på typ jätte länge känns det som sen nu ogge :(

Jag är som

Jag är som jag är för jag blev som jag skulle!
Jag har alltid sagt "Jag är som jag är för jag blev inte som jag skulle"  men det är ju så att jag är som jag är för jag blev som jag skulle om jag var som jag var för jag inte blev som jag skulle så skulle jag ju inte vara jag. Eller hur? Så jag är som jag är för det är så här jag ska vara... Haha jag kanske är knäpp men det är ju så.

Bilden tagen från min Facebook så kvalité är blää...

Vide


:


29/3

Ligger i vardagsrummet och kollar på Dumma mej med Filippa och två av hennes kompisar. Det va studiedag idag för lärarna så jag fick vara där och gå igenom nya studieplanen tills lunch. Åkte hem och gick till tandläkaren och borra. Har bedövning just ni och det känns som att hela munnen är svullen och jag kan inte prata ordentligt hatar det. Vet inte hur jag ska göra med massa saker så det får jag sitta och tänka på så det är skönt att jag inte ska göra något idag. Eller ska nog plugga lite men annars ingenting.
Nu ska jag kolla vidare på dumma mej!


28/3

Nu ligger jag i sängen och gör inte så mycket. Mår inte så bra har ont i huvudet, magen och mår bara allmänt dåligt. Fanny skrev nyss på Facebook och frågade mig om jag kommer på onsdag. Jag vet inte. Skulle men samtidigt inte och ja jag vet inte andledningen till att jag inte vill är för jag vill glömma en sak och gå vidare men jag vill träffa allt skönt folk. Vi får se vi får se. 
Dagen jag hade Natur, gick till Centrum med Elin, satt i skolan och gjorde ingenting, hade bup, hade psykoligi, ungdomsgruppen skrattat om helgen och skvallrat med ogge, hem och tvättat håret och inte mycket mer. Jag är grymt trött på typ allt och mår som sagt inte så bra. Ungdomsgruppen kollade vi film, lyssna på musik, åt typ det vanliga. Aja. Saknade Alex i skolan idag :(
Har inge mer att säga hörs


Self Deception - The Shift

Bara för att Ogge bad oss i ungdomsgruppen att länka den här videon någon stans och för att jag fick ett meddelande på Facebook av Self Deception om det lägger jag upp den här 
Tycker den är bra men den här är bättre ;) Nu ska jag tvätta håret skriver ett inlägg sen :)

Imorgon skola utan Alex

Det känns skit konstigt att inte träffa Alex varje dag men ändå inte jätte eftersom jag har praktik så jag är inte i skolan men imorgon kommer jag typ dö och det kommer vara jätte konstigt för ingen Alex i skolan :o och sen då när jag kommer tillbaka till skolan och ingen Alex :( men hon ska ha en bebbe! Bild på Alex när hon fotade mig till min header och bilden under bilden på Alex är den bilden som alex tog när jag tog bilden på alex haha komplicerat.

Jag har inte redigerat bilden det ända jag har gjort är att beskära den för jag stod cp med höften och vet inte vad.

Btw jag såg precis att jag har ett rivmärke lite nedanför halsen hur fan fick jag det och när? När jag brottades med jocke? När jag fick massa chipspåsar över mig? ja vem vet haha men jag har ett rivmärke. 


Eclipse, sommartid och annat babbel

Just nu ligger jag och kollar på Eclipse såg nyss New Moon. Är grymt trött och orkar inte göra något längtar till att klockan ska bli lite mer så jag får sova!
I natt när jag sms bombade stackars Eve så fick jag ett sms av henne 01.58 och sen när jag svara så stod det att smset var skickat 03.01 haha blev lite förvirrad ett tag sen fatta jag att min mobil fixade sommartid av sig själv. 
Tillbaka till filmen jag hatar att jag är så trött att jag sitter och gråter för saker jag aldrig gråtit för i den här filmen och saker som inte är saker man gråter för men så kan det gå haha.
det var något mer jag skulle säga men det bara försvann jag skulle inte skriva ett sånt här konstigt inlägg utan ett inlägg som var om något halv viktigt fan då.
Jag skriver så kan det gå väldigt ofta usch. Igår försökte jag blogga när vi låg och kolla på Skönheten och odjuret men mobilen och bloggen och allt ville inte sammarbeta. Nej nu ska jag fortsätta kolla på filmen och försöka komma på vad jag hade tänkt att skriva.

övernattningen

Igår natten imorse haha sjukt och kul. lite jobbiga stunder och sånt men nu är det bara att försöka glömma och gå vidare. Jag vet inte allt jag gjort brottats flera gånger med typ Jocke, Emil typ jag och Fanny mot jocke. Haft vattenkrig med jocke kittlat honom. Skrattat massor. Misstolkat. träffat Emil typ andra gången men första gånger jag umgått med honom. Inte sovit en minut. Delat en jätte liten soffa(jätte smal tvåmans soffa) med Emil och Jocke puttat ner Jocke på golvet och blivit ner puttad av Emil för han somna. Umgåtts med härligt folk haft härliga smatal. ätit lasange och majs mitt i natten (typ 1-2) sett jocke springa på väggen (haha) druckit massa varm choklad och vatten ätit grymt mycket godis och chips. Och ja jag har gjort så mycket mer men jag orkar inte skriva mer. En natt med både jobbiga saker och roliga saker. Mysigt också. Asså ja hoppas någon fattar annars så kan jag förklara bättre nån gång haha.
Här kommer bilder eftersom jag inte vet om jag får lägga upp bilder på folk blire lite tråkigare bilder än om jag skulle lägga upp alla galna bilder Emil tog när han kidnappa kameran men så kan de gå. Btw det är antagligen cp fel i texten men jag har inte sovit något inatt så jag är trött och har lite svårt att skriva haha.


Today, tomorrow or never

Idag så har jag grejs med ungdomsgruppen till imorgon så jag får se om jag bloggar via mobilen annars hörs vi imorgon mina kära läsare!
Hoppas på att få träffa trevligt folk från andra ungdomsgrupparna idag! :D det ska vara utklädnad jag ska vara Mimmi men det tror jag att jag har sagt redan. Ni får se bilder (om det blir några) imorgon :) Folk är sega och jag blir så trött på dom dom läser inte och sen blir dom sura och säger att dom inte har fått info idioter -.- aja nu ska jag sluta babbla och göra mig klar för att sticka iväg och fixa seeee yaaaa!


Self Deception - Can't Have it All

Bara för att ogge är bäst men ska lämna oss i ungdomsgruppen och oss i leadarteamet så han är sämst! Fan har inte tänkt på det så mycket jag kommer vara själv fan helt ensam (nästan.. är honom jag umgås mest med när vi är ledare och ungdomsgruppen så det kommer kännas ensamt) Fan våra sjuka skämt och allt aja det va inte för att jag skulle säga hur mycket jag kommer sakna ogge jag skrev det här inlägget!
Han känner Self Deception och därför spelas dom alltid i högtalarna när han bestämmer och det är en underbar låt typ alla är kär i "Can't Have it All" och ogge har hela tiden sagt nej jag kan inte skicka den till er för den har inte kommit ut än... när vi har bett om den men den har äntligen äntligen äntligen kommit till YouTube (Kärlek) så jag kommer lägga upp den här! Ogge känner inte bara bandet utan hjälper bandet och vet inte vad haha men allafall imorgon är det bandets Releasparty (typ andra skivan) och skulle lätt ha gått om jag varit 18...
Men skit i det här kommer låten


Och nej ni behöver inte fråga jag gillar inte ogge på något annat sätt än som en polare han är till på köpet typ för gammal för mig haha. Och jag säger det för alla våra konfirmander tror det.


Well, I never saw it coming. I should've started running A long, long time ago.

Har typ nada att säga så jag slänger upp ett inlägg om det enda som spelas i mina lurar just nu.
Chris Daughtry- Over You

Chris Daughtry - It's Not OverChris Daughtry - Sorry, Chris Daughtry - Gone och många fler men orkar inte lägga upp fler länkar ni fattar grejen!

Take me back

Det är ett bildspel eller aa en Animering jag gjorde idag tänkte Take me back och valde lite bilder gråter dock en liten skvätt för den hemska kvalitén för älskar bilderna men med GIF blir det inte så bra men men ni får överleva hoppas jag!


Städat skrivbordet

Har städat skrivbordet... Jag säger bara TRÅKIGA bilder men har inte tagit några andra på ett tag...

23/3


Haha lyckat! Hittade tillbaka till praktiken sen haha men så kan det gå.
Har inte så mycket att säga praktik sen hem och nu kollar jag på min serie <3 fast den är snart slut :'''(
Ska skriva dagbok för paraktiken och sen redigera bilder typ om jag ahr några. När jag va ute fick jag jätte många ideer till bilder underbart men hade ingen kamera :(

23/3

Men tjena!
Nu kanske ni som vet att jag har praktik tidigt tänker Varför skriver Linnéa ett inlägg nu? Jo för jag börjar senare idag SOVMORGON! Nice! fast jag sov inte längre eller typ en halv timme men iallafalll. Haha jag kan lova att ingen undrade men nu vet ni.
Jag orkade inte skriva om min dag igår det var praktik hem fixa om bloggen kolla på serier och sova.
Snart måste jag fixa mig klar för praktiken typ sminka mig och håret som är över allt.
Vad ska jag säga mer? Finns typ inget mer att säga!
Hejdå! vi hörs!


KLART!

Nu e bloggen klar hoppas ni gillar det! Jag gör iallafall det! Ska kanske fixa lite små saker typ imorgon kanske vi får se!
FÖRE

NU

Blogg under ombyggnad

--


Smile ♥




21/3

Hej hopp!
Idag va det Alex sista dag i 2:an kommer bli fett tomt och tråkigt utan henne :''''''( Vi hade psykologi prov och hon fotade mig bilder som antagligen kommer bli header. det va typ det ända som man kommer ihåg från dagen eller aa lite kul och skumma samtal med Tina och oskar i lärarrumet xD
Efter skolan blev det ungdomsgruppen först bara sitta i köket sen i storarumet för att lyssna på Disney musik och citat medans de andra fixade mat och sen Trassel gillade den filmen asså! Haha fast när hon skar av håret sa Tamara "Hon har Porsch" helt tyst sen sa ogge "va sa du Tamara Porsch?" "JA! Frisyern Porsch" Jag bara "Eh va Tamara" Cico "Jaha du menar Page?!" Tamara "Nej Porsch inte Page va det nu är va fult" Haha och så höll konversationen på ett tag xD Slut på det nu ligger jag hemma i min säng och är typ jätte trött.
Hejdå vi hörs senare!


Rubriker, rubriker, rubriker


20/3

Hallojs ni som läser här!
Idag har jag bara pluggat psykologi B för jag har prov i det imorgon. tog en liten pause för att följa med mamma och pappa till IKEA jag fick en ny kudde tummen upp för det! Nu har jag en pause till för pappa är och hämtar mina utskrifter hos min farbror. sen blir det plugga igen. BLÄÄÄÄ fy bubblan!
Aa skulle bara säga att jag lever typ. Vi hörs senare!

A Dream


Typ alla bilder jag tog idag får inte läggas upp här för jag har lovat mina konfirmander att jag inte ska lägga upp någonstans kanske har några bilder som inte är konfirmander eller ledare kan kolla imorgon vi får se. höll på med loppisen hela dagenidag och imorgon blir det plugga psykologi så mycket jag kan för jag har prov på måndag PANIK!
Bilderna över är i min nya kategori Foton - Citat har tagit flera liknande bilder fast med olika Citat/texter på så jag har bilder nu hoho. Aja nu har jag inget mer att skriva. Hejdå! Vi hörs!


Månen

Varit ute och fotograferat månen för typ 20 min sen så här kommer färska bilder tagna av mig och stämpeln är mitt på bilderna lev med det.
När jag var ute kände hur gärna jag vill ha ett zoooom objektiv... men men helst ett nytt kamerahus först sen objektiv men det är lååååångt i framtiden... :(


18/3

Min dag. Jag va hos tandläkaren som borrade ska tillbaka om några veckor och borra mer :( fyfyfy Sen skyndade jag mig till praktiken där hände det inte mycket sen skyndade jag mig till kyrkan för att fixa inför loppisen imorgon och va där ganska länge åt där och hjälpte till sen drog jag hem och bakade rulltårtor till imorgon. och ja över stressig dag och jag orkar ingenting. En av mina konfrimander hade min kamera när vi fixade inför loppisen och det va inte så bra bilder kan jag bara säga hon va jätte snäll som försökte eftersom jag inte hade tid men de blev suddiga och typ gula. så dom kommer inte upp. Jag vet inte va jag ska skriva så här slutar jag haha ett inlägg som man inte förstår och som är knäppt men så kan det gå.

-


Snart kommer ett inlägg för jag ångrade mig och lägger bara upp bilderna här.

17/3

Hallojs! Nu sitter jag hemma. tänkte blogga på praktiken för jag hade me datorn men fick inte till internet. Idag hade jag praktik och 2-3 timmar dö tid tråååååkigt! Ja hade en lektion själv helt själv läskigt! Sen konfirmander och sen hem och nu efter ett tag hemma sitter jag här. Kommer ha lite svårt att blogga i helgen kommer ha fullt upp. Loppis med konfrimanderna fredag och lördag sen på söndag måste jag plugga sönder psykologi har prov på ¨måndag och fattar typ NADA. GAH ogillar min psykologilärare starkt hon förklarar skti dåligt och förklarar inte vad vi ska ha prov på och vart det finns :S aja skit samma. Jag skriver när jag hinner.

Ros


16/3

Hej
Smsade ett inlägg 11.50 när jag hade slutat och va på väg hem men det kom aldrig upp :O Jag slutade 11.45 för min handledare hade inga mer lektioner och det hon skulle göra var att skriva utvärderingar på elever och då fick jag inte sitta med. Gick från Centralen till Praktiken i morse och från praktiken till Centralen när jag slutade tyckte jag var duktig! Ja har inte så mycket att säga helt okej på praktiken lite lång tråkigt idag för alla 3 lektioner jag va me på hände typ samma sak men olika ämnen..


Tribe





Har ni sett The Tribe? Grymt bra serie allafall älskar den! och i fredags tog jag lite bilder med olika sminkningar som påminde om The Tribe dom har typ crazy hår också med fjädrar, olika färger, olika frisyrer och massa saker men hade inte grejs för att fixa det när jag tog bilderna. Bilderna är redigerade olika mycket ni lär se vilka som är mer redigerade än andra. Kommer kanske upp fler med andra sminkningar. 

Blandat 3

Sista delen av Gran Canaria bilder.

15/3

Idag började min praktik det gick bra. Va JÄTTE nervös på väg dit trodde jag skulle spy. och såg hur hjärtat slog under alla lager kläder... Hoppas det går bra eller bättre imorgon! hmm har inge mer att säga eller gick från skolan till Centralen för jag orkade inte sitta på bussen och prata i telefon och jag hittade utan problem har typ aldrig gått där kanske en gång men jag tror inte det. haha kände mig duktig!
Nu har jag inge mer att säga höres senare!

Havet


Gran Canaria del Underhållning

Hello!
Kom hem från ungdomsgruppen för en timme sen lite tråkiga nyheter man fick där och sitter nu här ny duschad. Imorgon börjar praktiken och är väldigt nervös! Hoppas hoppas hoppas det går bra och jag trivs.
Här kommer en del till av bilderna från Gran Canaria för jag har inge mer att säga.

Underhållningen på bilderna: Bamse, trolleri, Melodifestivalen teama, jonglering, Clownen Coco och Raj raj, Musik genom åren och High School Musical.


14/3

Hallojs fast jag sa att jag skulle lägga mig igår gjorde jag inte det satt och kolla på några avsnitt till sen somnade jag ganska tidigt iallafall. Idag skola, centrum, skola, ungdomsgruppen (men bara en kortstund) och sen hem för att fixa inför praktiken imorgon gah lite panik jag vet inte om jag vågar har typ aldrig varit där och aldrig träffat min hadledare men det ska nog gå bra.
Centrum ska jag bara leta efter en röd rosett för jag hittade en röd kjol i min garderob och ska kanske titta efter en svart långärmad tröja.
Men nu ska jag fixa mig och smsa Alex. Bloggar kanske i skolan annars när jag kommer hem.

Blandat 2

Nu ska jag sova för jag är grymt grymt trött och måste orka skolan imorgon. men först lägger jag upp en del blandat till.

Bad


Just nu:

Just nu ligger jag i sängen, kollar på mina serier på datorn samtidigt som jag sitter och redigerar självporträtt som jag tog lite snabbt på kul i fredags och dricker iste älskar det särskilt på sommaren med värmen men det va den ända drickan jag hade lust att dricka just nu.
Jag har även kommit på och börjat fixa min kostym till övernattningen med teamat disney den 26. Jag hade tänkt vara Alice i underlandet men jag hittade ingen blå klänning och sen hitta mamma och pappa musöron på Buttericks så jag ska leta efter en röd kjol och en röd roset och vara mimmi pigg (minnie mouse) hohoh. Men nu ska jag fortsätta redigera bilderna så får jag se när dom kommer upp.

Sofias 18 års firande

Hallojs! Kom hem från Sofia för ett tag sen hade sån tur att jag fick skjuts av Linneas mamma till brommaplan och sen va pappa så snäll att han hämta mig där :)
Igår åkte jag till Sofia träffa Linnea vid brommaplan och där kom också några hon kände och sen satt Eira på busen och senare efter några stationer hoppade Eve på bussen. Då åkte vi först den bussen och sen bytte vi buss sen gick vi till Sofia det va lite roligt för när vi åkte andra bussen så va det en tjej som va ytterst flummig och hängde i buss stolparna så sa jag "Undra om hon ska till Sofia. Det ska hon säkert, hoppas nästan inte det" till Eira och Eve men så klar skulle hon till henne men hon va trevlig. Jag kände bara Sofia(så klart), Eve, Eira, Linnea och jag har träffat Linda några gånger. sen va det några från Sofia och Linneas landställe ,ett gäng från Sofias klass, och lite människor som jag inte kommer ihåg vilka de va. Vi åt god mat, chips och godis. Sen spela vi någon sång grejs mitt lag förlorade men vi fick jätte svåra låtar. Och mellan kollade vi lite på melodifestivalen och sofia öppnade presenter fina grejer haha Egil och Vincent (Eves kompis och Eves kille) hade lagt i lite extra saker i min och Eves present haha. Sen åt vi tårta och satt och snacka trevligt trevligt! Sen gick folk lite då och då sen efter mycket snack och sånt va klockan runt 2 och då va jag och Eve jätte trötta så vi tog typ dom två bästa sängarna (annars skulle man sova på madrasser på golvet eller soffor) och somna haha. Sen vakna jag vid 7 kunde inte somna om så jag klädde på mig och fixa mig sen bara aha va ska jag göra nu så då började jag ta bort mina lakan och det och då sätter sig Eve upp och bara "Va gör du va är klockan" jag bara "typ halv 8" "aha" och somna haha sen gick det ett tag så satt hon sig upp igen och börja prata typ va är klockan och vill du låna min mobil den är väldigt underhållande och jag han knappt svara innan hon somna igen haha. Sen halv 9 "VA ÄR KLOCKAN" "halv 9" "aha väck mig 9 snark". Sen typ 10 i 9 vakna hon igen och bara nej nu ska jag inte sova mer (asså va Eve en av dom första som var vakna det är väldigt ovanligt!) och då kom Linda ner till oss för jag tror hon hörde att vi var vakna och då gick jag runt och kolla lite vart folk sov och sen vaknade typ resten av folket vi åt frukost och sen hämtade Linneas mamma oss. Och det va typ det.
haha oj om någon har orkat läsa allt det här som säkert har en massa stavfel och knäpp skrivningar så är ni bra :).  

~

Nu får ni lite ego bilder eller haha en del men allafall tagna på Gran Canaria. Nu ska jag ta mig till tåget och åka till Sofia :)


Utsikter

Medans jag packar och gör mig klar för att åka till Sofia (kommer ta ett tag att göra mig klar) får ni bilder på lite utsikter från Gran Canaria

Fotspår i Sanden

Den här bilden är också tagen på Gran Canaria men den får vara själv för den togs av inspiration från Fotspår i sanden som vi läste 3-4 gånger på Tofta och x antal gånger för konfirmanderna och från låten Footprints In The Sand med Leona Lewis (älskar den låten)




Lite irriterande att andra började gå tvärs över när jag låg i sanden och fotograferade dom här bilderna men den här var bäst av bilderna med två par fötter.

Blandat 1

Blandat del 1 från Gran Canaria

Flygresan

Vi börjar från början här kommer från flygresan

Kommer nog fler delar idag.

PAAANIK!

Haha tjena alla monsterdiggare!
Börjar min praktik på tisdag i min systers klass på Adolf Fredriks Musikklasser :O så jävla coolt men lite panik! Satt och plugga in hennes klasskompisars namn dom e typ 30 st och jag kan typ 10 haha hur ska det gå det går tydligen massa fjortisar i hennes klass så i 5 veckor ska jag umgås med 11-12 åriga fjortisar tisdag-fredag haha hoppas dom e snälla iallafall. Haha jag kommer va skit hård mot stackars Filippa för då är jag inte hennes syster utan hennes lärare! Men hon förstår att jag måste vara så.
Aja har inte mycket att säga ska klä på mig och göra mig klar för min skola snart.
Bloggar och förhoppningsvis bilder när jag kommer hemma haha :)


10/3

Hallojs sen kvart i 7 tills nu har jag suttit och försökt fixa bilderna. Så länge har jag sorterat in några av bilderna i tre delar men det är mycket kvar.. Det kommer bli i små delar hehe. Får fixa resten imorgon orkar inte nu!
Idag blev det ingen ungdomsgrupp Anna skulle hade inte tid och mådde inte så bra så det blev inget...  Är grymt trött så när det här inlägget och det här avsnittet av min serie är klart så ska jag sova haha jag är jätte trött typ hela tiden. Ja va ska jag säga mer? hmm inte så mycket det händer inte så mycket i min vardag. Men vi höres :)

Morgon 10/3

Nejmen tjena!
Sitter vid min pappas dator för jag hade ingen ork att sätta på min börjar ändå snart eller aa vid 10 och den här va på. Sitter här med blött hår eftersom jag behövde tvätta håret nu på morgonen hatar det men så går det om man märker att håret är fett på morgonen.
Här kommer en bild på jackan jag köpte igår lånad från H&M's hemsida eftersom jag inte orkade ta fram kameran är lite lat haha.

Det va allt jag hade att säga förutom att jag ska försöka fixa bilderna från Gran Canaria ikväll eller imorgon antagligen imorgon eftersom jag har konfirmander och ungdomsgrupp idag :)

9/3

Hallojs alla små söta troll och vanliga människor!
Haha jag vet inte va det där va. Hämtade min dator idag. hihi skönt. Sitter i sängen och kollar på serier så skönt så :) Idag va jag först i skolan sen efter ett tag hemma begav jag mig till stan för att träffa Eve vi märkte sen att vi satt på samma tåg haha det va fett knas att vi satt typ en dörr ifrån varandra men men så kan det gå när man inte har koll xD Vi köpte present till Sofia och jag köpte en vår/sommar jacka från H&M i typ militärgrön bra bra bra då är det klart, för min älsklings fakeskinnjacka är för liten så jag behövde en ny jacka och då blev det en sån. Okej har inte mycket mer att säga just nu måste fixa till min dator eftesom vissa pogram har raderats.
Men vi hörs!

8/3

Heej!
Nu sitter jag vi pappas dator för jag trodde att ledarutbildningen skulle vara längre så jag stängde av datorn. Men nu sitter jag här och kollar runt lite. Har fortfarande inga bilder blir så sur på mig själv som inte fixar det men min bärbara datorn ska tydligen vara kvar nu WIHO! skolan, plugg och sen ledarutbildning så såg min dag ut. imorgon är det prov och är inte helt säker på allt :( aja bara att köra ska antagligen träffa Evelina imorgon också :)
har inge mer att skriva hörs sen.


7/3

Jag vill byta ut mössan mot kepsen, jag vill byta ut dubbla leggings till enkla eller shorts, jag vill byta ut att gå till att ta longboard, jag vill byta ut min tjocka jacka till tröjor jag vill byta ut uggs och stövlar till covers och ballerina skor jag vill ha vår och sommar.....

Idag har jag haft utvecklingssamtal vilket gick bra sen va jag ledig resten av dagen. har pluggat lite kom inte så lågt för det va mycket svårare än jag trodde och då orkade jag inte mer. Kollat bilder och försökt göra lite ihopklistringar av bilder från Gran Canaria men det tog sån tid att jag inte orkade Nu håller jag på att klä på mig kläder för att snart gå till ungdomsgruppen eller typ en timme vi ska säkert kolla film och äta typ pizza som vanligt de andra tjejerna vill inte nå anant... Aja nu slutar jag skriva har inget tålamod och är skit trött.

6/3

Hej!
Varför min blogg har varit död i en vecka är för att jag har varit på semester med min familj. Gran Canaria i år också så skönt. Värme, sol, bad, glass, mat och massa trevligt. Nu är jag hemma kom hem sent igår kväll. Just nu sitter jag och för över bilder från kameran till minnet får se när jag har tid att fixa bilderna och lägga upp några här.
Idag ska jag mest ta det lugt och göra lite uppgifter från skolan tror jag.
Skriver mer när jag har bilder eller något att skriva.

RSS 2.0