Happy new year

Idag har jag faktiskt klätt på mig ordentliga kläder (dvs inte mjukisar och linne eller stor t-shirt), fixat håret, sminkat mig och fixat naglarna sist jag gjorde det var typ i måndags.  Men även om jag är sjuk och antagligen kommer spendera slutet av det här året och början av nästa år med att ligga i sängen och hosta och vara sjuk så är det faktiskt nyårsafton och då vill man vara lite fin.
Nu önskar jag er Gott nytt år igen :)

Man får ju hoppas att 2012 bara blir bättre än 2011:)

311211


Gott Nytt år önskar en fortfarande sjuk Linnéa!
Hoppas ni har ett bra nyår! :)

Huset fullt

Fortfarande sjuk så dagen spenderas med Huset fullt (Full House) Såå bra serie. Kommer ihåg att jag och Malin tittade på den när vi var små! Serien spelades in 1987-1995 så den är ju inte så ny men det spelar ingen roll för den är så bra!!
Så om du inte har sett den här serien gör det!!!
Den handlar om att Dannys fru har dött så Danny är ensamstående med sina tre döttrar D.J., Stephanie och Michelle. Hans svåger och rockmusikern Jesse samt Dannys barndomsvännen komikern Joey flyttar in för att hjälpa Danny att ta hand barnen.
Den är söt, rolig, underbar och ja den äger!
Jag letade lite bilder och hittade typ inga fast och typ de flesta som fanns var på Jesse (John Stamos) och/eller Michelle (Mary-Kate Olsen och Ashley Olsen). Klippte ihop lite bilder från Weheartit och det blev så här!

Och John Stamos (Jesse) spelar ju Dr. Carl Howell i Glee och glee är ju också grym.

You Know


Bilden är tagen på Tofta 2011 och personen på bilden är en konfirmand som stod och fotade med sina tre kompisar och jag klippte bort dom och satt på ett citat. Har lagt upp bilder från samma kväll tidigare bland annat här. Hittade citatet för min kompis skrev det på facebook och sen hittade jag den här bilden och det blev som det blev.


cheerleading

Har kollat på alla 5 Bring it on filmerna idag alla är ju skit bra ju! Har ju sett dom tidigare men idag såg jag alla på en gång (inte alla samtidigt men en efter en) och jag vill också gå på cheerleading. Har typ alltid velat men har inte hittat någonstans (eller så har jag inte letat så noga) och när jag var liten viste inte att man kunde i Sverige då ville jag bo och gå i skola utomlands så jag skulle kunna vara en cheerleader. Men det är hur som helst ascoolt! Började hoppa omkring när jag kollade på filmerna vilket inte var så bra eftersom jag blev helt yr i huvudet och fick en hostattack.. Är det bara jag som tycker cheerleading det är ascoolt??
Nu ska jag återgå till mina filmer!

29/12

Har spenderat morgonen med att kolla klipp på YouTube. Mår lite bättre idag dock är halsen värre. Så jag dricker massa te och äter halstabletter i hopp om att må bättre. Men dagen lär spenderas i sängen med massa film det är ju skönt men jag skulle vilja gå ut men tror inte jag orkar :( Jag tror jag får ta igen all sjukdom jag har ignorerat genom terminen bara för att gå till skolan. Hoppas alla som läser det här mår bra!
Nu ska jag återgå till min film samt se om jag har några gamla bilder jag kan lägga upp. Tack och hej vi hörs senare!


Typ nästan godnatt.

Nu är jag såå trött och seg att det inte är sant. Jag tog värktablett mot febern och huvudvärken och kände mig så pigg att jag började rensa mitt skrivbord (hur tänkte jag där?) men iallafall så är skrivbordet typ utrensat bara lite smått kvar och jag är helt slutkörd! Så Ska snart lägga mig och sova vilket kommer bli jätteskönt! Hoppas jag mår bättre imorgon och hoppas jag får sova inatt. Men jag har kastat massa grejer från när jag gick på EKS och massa dåliga dikter och texter jag skrivit under åren och de flesta är jätte dåliga så det var bara skönt att bli av med dem. Men nu säger jag godnatt för jag lär inte blogga mer innan jag lägger mig.


and again the only thing missing is you

Just nu ligger jag nerbäddad under min mysiga Engelska flagga filt och kollar på Gossip Girl. Är typ sjuk :( fett sämst! Hade planer på att gå ut på långpromenad men jag blev sämre under natten så det blir inget med det. Det var kanske inte så smart att stå och fota i linne när jag redan var lite sjuk.
Nu ska jag leta efter mina strumpor och mina handvärmare vi hörs senare!


fågelmat?

Några bilder jag tog när jag var klar med självporträtten och det är faktiskt så här att de är inte redigerade ett dugg! Jag har skrivit namn + bloggadress det är det.

The best thing....


Meningen men hela fotograferingen var att ha en bild till det här citatet att jag sen skulle välja en av de bilderna som hade minst fokus är ju lite knäppt/skoj. Men är så nöjd över hur jag fick till redigeringen :)


I hate those moments when, ITS A PICTURE PERFECT MOMENT, AND YOU DON'T HAVE A CAMERA.

Fyra av massa bilder jag tog idag.. fy va folk stirrar okej om de tittar när jag står bland träden och fotade mig själv i linne i december, men när jag står och försöker fota fåglar varför stirra då dessutom när de ställer sig typ 7-10 meter ifrån och bara stirrar.. Aja så kan det gå.

(Jag håller kameran konstigt för jag har fjärren i handen)

Rubrik?

Tjena tjena! Just nu håller jag på att fixa mig för att ta med mig mina kamera grejer för att gå ut och fota mig själv.. GAH jag vill ha någon att fota och någon att fota med!
Iallafall så hittade jag en asgrym app vid namn loopcam. Där man kan sätta ihop animerade bilder skit kul så här är två av några av de jag gjorde. Jag bjuder extremt på mig själv just so you know.


Hahahaha


Hahahaha did you mean Chuck ass?

Play, Pause, Stop and Rewind


"The Only Exception" - Paramore



Måste lägga upp samma låt fast en cover av Sam Tsui. Han är helt underbar och jag tittar och lyssnar typ alltid på hans videor på YouTube

26/12

Hello!
Idag har jag hängt med Malin från typ kvart i 10 till typ 4 eller något först var vi i kista och kollade mellandagsrean som typ sög köpte bara en tröja på Monki (bild kommer nere) och hittade typ inget annat malin köpte dock mer men bara saker på Monki efter flera timmar av att titta på kläder man inte ville ha, blivit putat och stampad på. När vi kom hem till mig körde pappa oss till Media Markt eftersom jag var i stort behov av en datormus då den som finns på datorn (har ju bärbar) har pajat det går inte att vänster klicka bara höger klicka och det är mycket jobbigt. Men trotts överdrivet mycket folk på Media Markt hittade jag och köpte jag en blå mini datormus. Sen körde vi hem Malin. Jag satt mig vid datorn och hade börjat på ett inlägg när jag hörde musiken från skönheten och odjuret komma från vardagsrummet och jag var tvungen att springa och kolla.
Men här kommer två kassa redigerade webbkamera bilder för jag orkade inte ta fram min kamera.


Om du ska ignorera mig kan du räkna med att jag kommer göra samma sak mot dig. Behandla andra som du vill bli behandlad så tro inte att du kan som du alltid gör komma krypande tillbaka när dina "vänner" skiter i dig igen för då kanske jag har någon annan bättre vän inte en som bara sviker..
Behövde bara skriva av mig.

Walk


Tog en Gran Canaria bild när jag går på stranden redigerade den lite och satt ihop två citat och skrev dem på bilden. Tycker det blev mycket bra :)

Höj aldrig dig själv genom att sänka någon annan

Kollade på lite bilder från Gran Canaria från när vi var där så jag lägger upp några. En del kanske jag redan har lagt upp redan men då får ni se dom igen :)

Next time you think of beautiful things, don´t forget to count yourself in

Så här såg jag ut igår. (Jag ser ut som jag gör och är inte kissnödig fast det ser ut som det)

The only thing missing is you

Hoppas ni hade en trevlig julafton! Det hade jag tills slutet då det blev lite kaos tyvärr. Farmor skulle komma och äta julmat och det idag men det som hände igår gjorde att det blev inställt.  
Idag har jag varit på två julottor en 5 och en 7 båda var jätte mysiga :) Sen jag kom hem har jag myst och kollat på film.

Tänkte skriva vad jag fick i julklapp.
De personerna jag fick av var mamma, pappa, Filippa, farbror, farmor och Malin. Orkar inte skriva vad jag fick av vem bara skriver det jag fick.

Två tavlor en med massa kassettband och en med en färgglad streckkod, scrubs 8 & 9, chips, tuggummi, två spiralblock, en ram, presentkort på H&M, blåa hörlurar, pennor, en ansiktsmask, en tröja, örhängen, förvaringspall, rusta uggs, två CD böcker (båda är olika barnböcker om morfar prosten helt underbara), H&M One piece (skit skön men tänker inte gå utanför dörren i den), Bok: Digital fotograf del 2, Bok: Stora boken om stickning och en skit mysig filt med Engelska flaggan på.

Nu ska jag åtegå till min film hörs senare!


God jul!


Ser lite galen ut på bilden men det var den bästa och orkade inte ta om. Men GOD JUL! Vi får se om jag bloggar något mer idag.

Jullista

Bilder från förra året

Pepparkakor - Lussebullar
Ischoklad - Marsipan
Köttbullar - Prinskorv
Julkorv - Julskinka
Lax - Sill
Revbensspjäll - Janssons frestelse
Ris a la malta - Risgrynsgröt
Rullsylta - Pastej
Glögg - Julmust
Ge - Få
Hemma - Borta
Utomlands - Sverige
Mysteriet på Greveholm - Dieselråttor och sjömansmöss
Chokladkalender - Paketkalender
Plastgran - Äkta
Arne Weise - Ernst



Hur och med vilka ska du fira jul i år?
Julafton, som de senaste åren hemma med mamma, pappa, Filippa och Farmor

Vad önskar du dig i julklapp?
Lite olika saker. Svårt att komma ihåg eftersom typ alla vill veta vad jag önskar mig så tidigt.
Men jag vet att jag önskade mig pyjamasbyxor av moster och det fick jag när vi hade minijul i onsdags.

Vilken scen är bäst ur Kalles Jul klockan 15 på julafton?
Jag gillar allt men jag tror nog julklappsverkstaden är en av de bästa.

Brukar dina julaftnar leva upp till dina förväntningar?
Ja det tror jag.

Har du firat jul utomlands någongång?
Nej och som det ser ut just nu vill jag inte det heller. Jag vill ha julpynt, julgran, klappar och mammas julmat.

Vilken jullåt är den bästa?
Svårt kan inte välja en. Jag tycker om de gamla och flera av de ganska ny inspelade är också bra.

Vilken julfilm är den bästa?
Svårt där med jag som filmfantast som kollar på filmer mycket och jätteofta. Men de senaste julfilmerna jag såg är The Holiday och Love Actually. Men jag vet jätte många gamla filmer och nya, filmer folk tycker man ska se och filmer folk inte tycker är julfilmer som är mina julfilmer.

Har du varit Lucia någongång?
Ja ungdomsgruppens luciatåg i år.

Berätta om ett julminne som betyder mycket för dig:
Just nu kommer jag inte på något. Jag är inte riktigt vaken nu så jag kan börja fundera över det nu. Men det finns många jular som betyder mycket.  


22/12

Tjena tjena! Idag har varit en dag full med grejer, först skolavslutning som var typ hejdå Tina ha ett bra lov klassen och oj Felix va du går. Efter det gick jag i Jakobsbergs centrum med Natta och Elin, hem där mamma bad mig gå och köpa mat, sen kista med Malin, hem för att äta middag, sen åkte jag, mamma, pappa och Filippa till IKEA och sist satt hela familjen och kollade på film. Fullt upp hela dagen :)
Hade tänkt att jag skulle fota massor idag men sen hade jag för mycket att göra hela dagen så det blev att hoppa över det.
Vi hörs imorgon för nu ska jag se klart på det här avsnittet och sen sova är galet trött!

lite vatten

Ja fotade lite blev grymt missnöjd med de flesta men efter mycket redigering blev de här helt okej tycker jag.
Tror det är något problem med UV-filtret :( bilderna blir inte fokus och sen blir det prickigt och svart i kanteran men förhoppningsvis är det bara smuts.

20/12

Sitter och kollar på "Before i die" bilder/texter och jag kommer på att jag, Eve, Ejnar och Marre gjorde varsina listor. undra vart min är... kastade den säkert med massa annat. Jag skulle nog kunna göra en bättre lista nu än den jag gjorde då.
Mitt liv just nu är tråkigt. Typ inget händer i skolan jag bara sitter där och gör nada för jag är klar med allt idag frågade till och med en lärare varför jag var i skolan.. Men hellre sitta i skolan några timmar och vara social än inte göra något alls. Fast hemma är det julstök borde slå in julklappar men det har inte blivit så.
Men imorgon är det skola vet inte vilka ämnen jag har och vilka jag inte har så kan det gå när lärare inte informerar ordentligt. Sen på kvällen blir det minijul med moster, hennes kille och kusin.
Vi hörs antagligen imorgon!
Jag ska ta nya bilder jag lovar!

Everytime


Every time you walk away or run away
You take a piece of me with you there

fjärde advent


I've been here all the time

Snö, snö massa snö. Slasksnö tyvärr.. Det är nästan bättre utan snö. För det blir så jätte blött med den här snön..
Har sett lite på Gossip Girl säsong 5 fast nu finns det inga avsnitt kvar som går att¨kolla på så jag får typ vänta till Januari :(( och jag har lite panik över hur avsnitten slutar.

Men imorgon har jag konfirmander vilket betyder att jag ska upp tidigt för vi ska åka in till stan. Det blir nog trevligt tror jag :D Om jag får tillfälle så kanske jag slänger upp ett inlägg vi får se. Just nu går det bättre att blogga från mobilen eftersom jag bara ser lite av det jag skriver när jag sitter vid min dator. fast jag gillar inte att blogga från mobilen på det sättet att man inte kan välja storlek på bilder och inte välja vilken kategori inlägget ska ha. Jaja nog om det.

Ja nu ska jag fortsätta med mitt. Vi hörs imorgon :)


Pepparkaksbak

Idag har vi bakat pepparkakor :) fett sur för det har inte gått att lägga upp det på hela dagen men nu när jag sitter vid pappas dator går det :S


Ny Design

Nu är bloggen omgjord :) Ganska så nöjd. (Om ni inte ser hur den ser ut nu tryck på F5) Alla bilder är tagna av mig utom bilden på sidan som är från när jag, Eve och Lalla var och fotograferades. Nu har där man skriver inlägg flippat ut helt :( Blir så ledsen för när man inte ser vad man skriver känner man inte för att skriva. Men hoppas ni gillar hur bloggen ser ut nu! Bloggen är mer vintrig nu :) Fast det spelat ingen roll för det är ju inte vintrigt just nu :(

Mobilblogg 15/12

Jag har inte haft tid och lust och dessutom inget att blogga om. Försökte fixa ny header men det kom inte igång.

I lördags gick mitt uvfilter sönder igen det var dock inte mitt fel den här gången . Och min fjärr till kameran försvann samma dag men att den hade försvunnit upptäckte jag först igår när jag skulle ta självporträtt. Men en ny är på väg och det nya uvfiltret kom igår så snart är allt som det ska igen. Tack för att tradera finns skulle inte ha råd att köpa båda sakerna helt nya nu när julen snart är här. Det är ju så galet dyrt :(
Imorgon är det fredag vilket betyder ledigt från skolan :)
Nej nu ska jag se om jag har några iPhone bilder jag kan ladda upp. (tog bara en. Vet inte om jag har lagt upp den tidigare)


..

Knas, knas, knas, knas.. bloggar imorgon istället!

Luciakonsert Globen


Bildbomb luciakonsert på Globen. Lillasysters klass var med och jag såg några ifrån klassen men det är ju så många så man ser bara om de kommer på tv skärmen. Men lite bilder från Globen det var svårt att fota eftersom det är så mörkt och jag ville inte använda blixt

Luciakonsert ungdomsgruppen

I lördags spenderade jag och ungdomsgruppen hela dagen åt att ha luciatåg. Jag var Lucia! Först åkte vi till några ålderdomshem sen på kvällen hade vi luciakonsert och då fotade pappa. Bilderna är ganska suddiga men jag fixade dom så gott som möjligt så här kommer lite bilder :)
Jag när jag har blivit dödad av vakterna (Vi har alltid en liten teater från Lucialegenderna)

Jag blir krönt av mina tärnor

När vi står och sjunger ↑ ↓


Jag och Bella sjunger tänd ett ljus

Cico sjunger oändlig nåd och bildspelet rullar på.

tredje advent



Knas

Så här ser det ut när jag ska göra inlägg... Det är fett jobbigt jag vill se vad jag skriver likson..

Winnie the Pooh


Sorry I missed it

Är det bara för mig som blogg.se mobbar sig?

Knas

Okej blogg.se är knas. Det går inte att ladda upp bilder och hela nytt inläggs grejen är sne.
Idag har jag varit i skolan sen var jag och fikade med lite folk från klassen det va trevligt men Alex saknades :) Okej jag ser inte vad jag skriver så jag slutar nu. Skriver när blogg.se funkar igen

12 år

Idag fyller min söta lillasyster 12 år. Stora tjejen ju! Har ingen ny bild just nu så kör på en från sommaren :)
Grattis igen syster <3

Skansen

Ja här är min film från Skansen. Även om den ser tråkig ut tycker jag ni ska se hela. Tidigare har jag ju kunnat gå ut och filma samma sak igen om det blev fel men det gick ju inte nu. Och redigeringen är så där.. Hoppas ni gillar det iallafall :)

Påfågel

Den här fulingen förföljde mig på skansen när vi skulle äta fick lite smått panik.. Jag fotade honom först sen skulle han börja förfölja mig den dummingen  

Blev förövrigt typ inga bra bilder på skansen hoppas på det jag har filmat istället.

I didin´t change, we weren´t close enough for you to truly know me.


Sista bilderna från när jag fotade i det fina ljuset i fredags.

Andra advent


The sun is going down

Lite fler bilder från igår.

3/12

Tjatja idag har jag varit på Skansens julmarknad med mamma, pappa och Filippa och snart ska vi till Farbror och äta. Jag tog ganska mycket bilder och jag filmade en del ska se om jag kan fixa bilderna och klippa ihop en film. Nejmen nu ska jag inte sitta här och lata mig. Vi hörs senare!

birds



Var ute och fotade i typ 2 timmar idag och fick massa fina bilder med den underbara himlen så sådana bilder kommer komma i några inlägg.

Do you see what I see?



Skor i trädet. Har aldrig fattat varför man slänger upp skor i träd eller på telefonledning men det blev lite coola bilder.

Japp Japp


Mobilbloggning

Tjena jag ligger i sängen och ska snart sova för jag är trött! Va är det för mening med att sitta uppe om man är trött och knappt kan hålla ögonen öppna? Imorgon är det fredag vilket som vanligt betyder ledig dag skönt! Lucia träning idag det var ganska mycket kaos vet inte riktigt varför vi har det här eftersom det är samma sak varje år.. Ni får tre iPhone bilder, fin himmel från imorse, jag nån gång (tror det var när jag, lalla och eve blev fotade) och en bild på min söta men knäppa syster <3


1/12

Sitter i skolan fett onödigt för jag är klar med allt i den här kursen.. Typ bara jag och Natta som är det! För vi är ganska så bäst hihi! Nej nu ska vi jobba med projektet eller så hörs senare!

RSS 2.0