Filmer

Eftersom det inte hände så mycket i mitt liv så tänkte jag köra lite snack om två filmer jag såg idag.

Percy Jackson och kampen om åskviggen: Jag har inte velat se den här filmen för jag har tyckt det har varit för mycket kopia av Harry Potter av vad jag har hört och när man ser omslaget. Men Filippa fick den i vintras och den har varit inslagen i plast tills idag. Den va as grym jag såg kanske 15-20 min och sen sa jag. Jag älskar den här filmen. Den var grymt bra. Kanske lite Harry Potter kopia men i alla fall. Jag rekomenderar den starkt!
Så här står handlingen på Wikipedia:
Percy Jackson (Logan Lerman) har det svårt i skolan och håller på att bli relegerad, men när han en dag får reda på att han är son till den mäktige havsguden Poseidon (Kevin McKidd) förändras hela hans tillvaro. Det visar sig att Percy är en halvgud och han förs till ett läger för halvblod. Hans vistelse där blir inte långvarig. Efter att ha anklagats för att ha stulit Zeus (Sean Bean) åskvigg ger han sig ut på en resa tillsammans med sina vänner; Annabeth Chase (Alexandra Daddario), som också är en halvgud, och Grover Underwood (Brandon T. Jackson), en satyr, för att hitta den och på så sätt förhindra ett krig mellan gudarna.

Bläckhjärta: Också en film Filippa fick i vintras som idag stod inslagen i plast. Hade inte hört om den. Men vi tänkte att vi skulle ge den en chans. och den var också så grym!
Så här står det på baksidan av filmen:
Meggie är en 12-årig flicka som gärna skulle byta bort sitt tråkiga liv mot ett av de fantastiska äventyr som hon älskar att läsa om. I alla fall till den dag då hennes önskan blir verklighet...
Meggie, hennes pappa Mo och en mystisk främling som kallas Sotfinger dras in i en magisk historia då de konfronteras med den hänsynslöse skurken Capricorn och hans anhang - figurer som bokstavligen fått liv efter att Mo läst om dem i en bok med titeln Bläckhjärta.

Kanske inte filmer för alla men jag tyckte båda var jätte gryma och rekomenderar dom!

Self Deception - Fuckin Perfect

Jag la ju upp pinks låt Fucking Perfect för ett tag sen (här)
Och jag skrev om och la upp låtar från Self Deception (här och här) Nu har Self Deception gjort en cover på Fucking Perfect underbart!!!!!!




I'm here for you

29/6

Såhär ser man ut efter att ha badat/tvättat/duschat två katter...


28/6

Tjaba haft fullt upp idag asså! Först på morgon vid typ 8 drog jag och Filippa iväg på våra cyklar. Jag upptäckte dock att jag hade väldigt dåligt med luft i mina däck om inte till och med punka efter typ 5 min cyklande så det var bara att leda cykeln vart vi skulle och sen hem. Vi skulle till ett ställe jag sett påväg till genrepet av konfirmationen. En Ramp. Tror den var till för cyklar men vafan jag körde med min skateboard. Första gången jag provat det gick sådär(bildbomb kommer efter texten). Ramlade en gång. Självklart hade jag hjälm och skydd såg säkert helt konstig ut men jag vill inte göra mig illa. Efter ett tag kom det massa barn och lekte i rampen så jag och filippa drog hem. DEt var så varmt så vi bestämde oss för att dra och bada. problemet var att vi inte kunde cykla eftersom min cykel och moppen är död så vi tog en buss som tar typ 30 min och går en gång i timmen. Först kom det på en typ förskola och sen ett fritidshem fy va barnen skrek och det blev jätte varmt i bussen. När vi kom fram badade jag och Filippa i minst en timme sen bara shit bussen. Så vi fick skynda oss upp eftersom vi skulle hem och möta mamma för att åka till IKEA. Så när vi kom hem drog vi till IKEA och sen kom jag hem precis när Allsång började. Fullt upp hela dagen.

Oj hade tydligen glömt att skriva mitt namn på bilden men man får fortfarande inte ta den.
Bilderna på mig har Filippa tagit så dom är inte precis så jag skulle ha tagit dom men det är bilder i alla fall. Man ser inte bra ut om man är ute och åker skateboard halv 9 på morgonen och har skydd och hjälm men men.


Yes!

Är helt kär i bilden som kommer under texten. Jag har tagit den(såklart eftersom det är min blogg), den är helt underbar den ser ut precis som jag ville att den skulle. GAH! Man måste få skryta ibland! Lägger in den i kategorin Foton - Kärlek för jag vet inte vart jag vill ha den. Och ja jag vet att det är en typisk bild som alla tar typ men jag har aldrig lyckats få till den så bra. WIII!


27/6



Bilden är tagen på Skansen på midsommarafton.
Idag har jag hängt med Malin. Jag Malin och Flippa var i Kista jag och Malin köpte en varsin skit snygg tröja som vi gått och velat ha sen den kom typ men sen såg vi den på rean för bara 100kr så självklart köpte vi en varsin. UNDERBART! Sen drog vi hem till mig Kollade på TV och spelade sen drog Malin och dansa. Sen har jag bara hjälp mamma lite. Imorgon har jag och Filippa värsta planerna eller jag har planer som Filippa får hänga med på eftersom jag är "barnvakt"(i brist på bättre ord). Hoppas det är bra väder.  
Nej det var nog allt jag hade att säga.

26/6

HEEEEJ! jag har inte haft tid förlåt :(
Igår och idag var det konfirmationer och efter har det varit trevligt med ledare och den konfirmanden som inte konfirmerades den dagen (fan va jobbigt det blev hoppas ni fattar) och igårkväll hade vi trevligt på en äng. när jag kom hem idag åt jag och sen åkte jag ut på moppen och det gick bra tills den dog helt och vägra starta typ 5-6 km från där jag bor och var tvungen att leda den hela vägen hem fyfan HEMSKT... Jar skit om ont i hela kroppen. mamma var jätte gullig och kom cyklandes när det var en ganska lång bit kvar och hjälpte mig att putta. Det va inte mina planer för kvällen kan jag ju säga!
Jag vet inte va jag ska skriva mer behöver grymt mycket sömn eftersom jag inte har sovit tillräckligt mycket sen typ den 7 juni... GAH GE MIG SÖMN!

Det hon inte ser...

Bilden är tagen på Tofta. På bilden är två konfirmander. När jag såg dom sitta där fick jag sån känsla av en typisk tjejfilm och var tvungen att fota. När jag såg bilden skrev jag texten som är under. Den handlar inte om dom men jag tyckte den passa med bilden.



Jag ser vad han gör. Jag ser hans blickar.
Hur han ler och skrattar. Tröstar och Gråter. När han är med henne.
Hon ser det inte. Hon är i sin egen bubbla. Där hon tror hon mår bra.
Hon ser inte honom som han ser henne.
Hon ser en vän, han ser sin kärlek.

© Linnéa D enannandelavjarfalla.blogg.se


Tofta 3

Glad midsommar. Jag har varit på Skansen med min mor och syster mycket trevligt om jag orkar kommer bilder imorgon.
Här kommer sista delen med Tofta bilder som jag planerat ska komma.

Tofta del 2

Fler bilder från vackra Gotland, Tofta, Visby.

Tofta

Lite bilder från Tofta kommer komma fler sen. Det är så underbart så vackert.


22/6 HEMMA!

HEEEJ!
Förlåt att jag inte har bloggat men mitt intenet har inte funkat plus att jag har haft fullt upp. Har ju varit ledare på läger och det var grymt kul och underbara männsikor(de flesta) fick bäst kontakt med konfirmand killarna tror jag. Idag är det genrep + foto så jag måste fixa mig ska vara där 12 :o  Ahh har typ inga kläder... eftersom jag varit borta i typ 10 dagar och inte ha tvättat. Kom hem igår sent. Men nu är jag hemma och allt är bra med mig nu ska jag göra allt jag måste så hörs vi senare med bilder och allt!

10/6

Hej Förlåt har inte haft tid idag heller fullt upp och det ser ut som att jag kommer ha fullt upp ett tag till.
Imorgon halv 8 åker jag till Tofta. Anna ska inte me SKIT också..... Men det blir nog bra! Ska försöka uppdatera när jag är där för datorn ska med. Och jag har köpt surf.
Vi hörs!

WIHO

Jag är en mycket mycket glad tjej för idag har jag köpt .... Biljetter till midnattsvisningen av Harry Potter och dödsrelikerna del 2 :D:D:D:D:D:D:D:D:D ihiii den just när det har blivit den 13/7 en minut över midnatt ska jag se den!!! Helt över glad!
Men nu har jag inte tid att sitta här skriver imorgon

Sommarfilm

Ny film av mig.

Är nöjd med den förutom att jag hoppar fel menmen så kan det gå andra filmen jag gör ju.

Fullt upp

Tjoooooo!
Har fullt upp asså hinner knappt me toabesök xD Skulle bara säga det hoppas jag hinner ikväll vi hörs

New shoes

Hellojs!
Idag har jag börat fixa med packning för toftya och kollat på tv. När mamma och pappa kom hem åkte vi till skopunkten det blev tre par skor till mig. Skorna på bilderna under och ett par till som inte fanns på bild.  De som inte fanns på bild är liknande mina röd blåa skor som jag tror de flesta som känner mig känner till eftersom jag har haft de så länge. 
 

8/6

Hej mina få men underbara läsare!
Kom nyss hem från en jogging tur (ni hörde läste rätt) en timme idag också! Det var helt tomt där jag jogga så jag sjöng med i musiken. Sen skulle jag börja stretcha vid en bom(i slutet av skogen) och då kom det en cyklist som bara stirra på mig och mummla nåt haha. Jag blev typ uppäten av myggor både idag och igår gah jag gillar inte dom! Sen när jag nästan var hemma så möte jag vår granne som var ute med sin hund så jag tänkte va trevligt och sa ett lite tyst "hej" och han bara "HEEEEEEJ!!" haha aja jag vill säga det med rösten han hade men det går ju inte när man skirver.
Nu är jag iallafall pigg så nu blir det att börja packa eller iallafall lägga fram mina grejer inför tofta.


Malins skor




Bilder jag tog igår på Malins converse

7/6

Idag hade jag skolavsliuning hade med mig kameran men tog inga bilder direkt. Efter "skolavslutningen" gick jag Alex, Emelie, Malin, Natta och lille Felix i jakancentrum sen gick vi och satt oss i parken. Sen runt halv 1-1 gick jag hem. Kollade lite på Tv fick damp på datorn för sen cpa sig för den hade tydligen fått nåt virus som virusskyddet "slogs" med. Sen drog jag ut och jogga (chock jag vet) i en timme!!!
Nu ligger jag och kollar på "My Boss's Daughter" skit skum film asså fattar nada det händer jätte många sjuka saker hela tiden. Haha för konstig film.
Nu ska jag redigera lite bilder och skriva klart mina listor inför Tofta.


MTV Movie Awards


Hellojs igår kväll kollade jag på MTV Movie Awards. Trots att jag älskar Twilight tycker jag Harry Potter(som jag också älskar) kunde ha vunnit lite. Men men. dom hade jätte tråkiga skämt. men annars helt okej. Underbart att man fick se nya klipp från Harry Potter ♥ och trailer för Twilight breaking dawn.

Idag har jag "skolavslutning" så sen har jag sommarlov på "riktigt". En sak jag saknar mycket med EKS är dom underbara skolavslutningarn.
Men nu ska jag göra mig klar äta frukost och sånt för om typ 2 timmar ska jag vara där.

6/6


Hejsan idag var det sveriges nationaldag jag umgicks med Malin och hade picknick med henne och min familj vi hade glömt sked så vi fick äta jordgubbar med gaffel. orkar inte fixa andra bilder om man är intresserad har jag lagt upp några på Facebook. Vi målade naglarna blåa med gul graffiti dagen till ära. Har inte mycket mer att säga hade en trevlig dag med Mallan och min familj.

Songs in real life 1 & 2

Haha


5/6

Tjena tjena! Hoppas alla har de grymt jag ligger och tar det lungt har inte mycket att säga annat än Fyfan va jag har bränt mig igår och idag ajajaj!!!!

(Det blev inte lika rött när man tog bild)

4/6

Gaaaah tar typ 1000000 år att ladda upp en bild men här kommer iallafall min dag i bilder.


Tog mitt första dopp i Sverige (fett sent för att vara jag) vet inte va det är för min

Vattnet

Sen blev det grilla.

Med Evelina

Min mat mums!!!

Del 3

Inlägg om dagen kommer snart.


Syster del 2

Dagen har jag njutit massor av solen men tror inte jag fått nån bränna fan. Jag, mamma, Pappa och Farmor var på Willys och då kom en kille som jobbade där(helt obekat människa för oss) framt till oss och sa att jag hade jätte vackert hår jag blev väldigt smikrad särskilt eftersom jag inte var så förtjust i det idag det ville inte som jag ville. Nu blir det talang men ni får fler bilder på filippa.

Filippa


Några av bilderna från igår resten av de utvalda kommer senare. Nu ut i solen igen.

2/6

Hej!
Dagen har jag fotograferat, filmat, jobbat och lite allt möjligt internet är dumt men hoppas det funkar imorgon så jag kan lägga upp bilderna jag tagit idag ska försöka redigera dem snart. Hade redigerat bilderna men sen dog batteriet. Så surt. 
Hoppas det är lika fint eller finare imorgon då ska jag försöka sola. Vill inte vara vit som ett spöke på tofta. 
Vi hörs imorgon.  

Rubrik? Bilder!


Några bilder jag tog runt 9 halv 10

Studentflak

åå man hör skrik och musik och allt möjligt så tittar man ut så åker flak förbi (kanske från min skola såg en op3a allafall) nästa år är den min tur att ta studenten fan va skönt men hemskt. hehe. Skulle bara skirva det onödigt i know men men hoppas jag får se några flak sen så jag kan fota.

1/6

Just nu sitter jag och leker lite i photoshop samt kollar på scrubs och facebook grupper haha allt på en gång. Haha. Juni idag fett nice. Hade planerat att fota idag men det regnar och då kan jag inte fota som jag vill haha. Kanske blir någon lite fotografering (typ som med mina fötter fast inte så) inne istället. Har fortfarande inte fixat regnfilmen får se om jag orkar senare. Nej nu ska jag sluta skriva.
Hittade den här gruppen/gillar-grejen på facebook: 
 
Boys should come with a warning label. Caution: I will flirt with you. text 24/7.lead you on. tell you i love you. then ill totally ignore you. flirt with a whore. break your heart and never talk to you again.

Kommer ni ihåg?

Sailor Moon


Trasdockorna


Björnes magasin


Bolibompa


Luftens Hjältar


Bumbibjörnarna


Smurfarna


Kommer ni ihåg? Ni som är födda på 90-talet! Det här kallar jag barnpogram! 
Jag skulle kunna göra listan grymt mycket längre. Men det skulle ingen orka haha jag tycker den här är för lång liksom.

RSS 2.0