31/1

Hej! Ligger i sängen och tittar lite smått på film medans jag leker med bilder i PS. Kom hem från ungdomsgruppen för ett tag sen orkade inte vara kvar längre är trött och vi kolla bara på film (som typ alltid). Imorgon ska jag till tandläkaren VILL INTE VILL INTE hatar tandläkare och vanliga läkare! Vi får ser hur det går. Skolan gick helt okej men fick ett meddelande från min lärare att jag inte har lämnat in en uppgift som jag skicka in förra måndagen och den skulle in på fredagen blir så sur när dom inte har koll.
Har inget vettigt att skriva så varför ska jag skriva? hörs när jag har bilder eller något att skriva


Almost Black and White

Med några bilder som jag redigerade i går säger jag godmorgon vi hörs när jag hinner :)

Bakade


Men om jag känner min familj rätt så tar dom slut ikväll xD

Back to December music video



Tror inte jag har lagt upp den här

Rubrik?

Nej dom hade inga skydd eller ett svart som kosta typ 250kr och nej tack till det liksom. Vi gick på både Media Markt och Elgiganten. Suktade efter en massa datorer, Kamerahus och objektiv, hörlurar, wii och spel, hårfön och ny platttång och massa trevliga saker men det får vänta (om jag någonsin kommer köpa något av det) för jag måste spara mina studiebidrag till sommaren eftersom jag inte kommer kunna sommarjobba iår.
Nej nu ska jag nog ta min kamera och fota lite om jag hittar något att fota. Hörs :)

30/1

Godmorgon! Vaknade av att solen lyser in genom mitt fönster underbart underbart! Fast jag ville inte gå upp så låg kvar ett tag sen gick jag upp och tog en hårdbröd smörgås med Keso mums. Och nu sitter jag här och tänker något jag gör på tok för mycket (asså tänker). Visst det är bra att tänka men inte för mycket som jag gör det hindrar mig ibland men nog om det. Hade tänkt att ha lite Twilight maraton med mig själv men tar nog det någon annan helg. Ska kanske till Media Markt senare och kolla om dom här skydd till min Wildfire tror inte det men ska kolla iallafall. Ja det va nog allt jag har att säga denna morgon! Hörs senare!

Filmdags

Ligger i sängen och tittar på The Parent Trap (föräldrafällan) för den hade jag på datorn. Är galet trött men ska se filmen innan jag går och lägger mig. Tur att jag inte planerade något annat att göra idag för det skulle jag inte ha orkat!
 
(Bilden från Google)

So why can't you see? You belong with me



29/1

Hej! Sitter och kollar på MTV "Brook knows best" är skit trött men så blir det när man har kompisar som sover över. Vi hyrde Dear John (älskar den filmen såg den på en konfirmandövernattning första gången tror jag!) och The Back-up Plan (skrattade skit mycket grymt bra film). Vi snacka massa skit, spelade Twister, mer skit snack och bara hade det trevligt. Bilderna som togs var när vi spelade Twister och inte blogg material. Vi gick ut på en promenad typ och då kom två killar och jag bara "det ser ut som Fabian" lite tyst Eve Skriker "DET DÄR SER UT SOM FABIAN" jag bara jag sa ju det och det va Fabian. Haha han skulle hem till sin polare så vi sa hej till honom och gick vidare typ. Men grymt trevligt har jag haft!
Nu ska jag fortsätta sitta här och lata mig! hörs :)

28/1

Godmorgon!
Här sitter jag vid pappas dator (ovanligt nja). Har vaknat ordentligt genom att ha dansat runt med puderborsten till MTV. Ska nog snart smsa Alex måste bara hitta min mobil först. Snart är det den 1/2 och då ska jag till tandläkaren VILL INTE. Och nu vet ni det också. Stannade till stängning på Ungdomsgruppen igår vi stängde tidigare än vanligt för Anna hade köpt nya spel och skulle hem för att spela xbox haha.
Skolan sen hem sen kommer några tjejer (Eira, Eve & Linnea) över för tacos, film och skit snack typ. haha blir nog trevligt!
Men Alex vänta dig ett sms om 5-10 min ;)
Nu ska jag hitta min mobil sminka mig klart lyssna på mer musik från MTV och bege mig to tha school. xD
Vi hörs :)


Zara

Ett par bilder på Zara och nu ska jag göra mig klar för skolan sen konfirmander vi hörs när jag hinner.



Igår

Hej!
Hade inte tid att blogga mer igår va upptagen hela tiden först hade vi idrott sen psykosocialt arbete sen åt vi lunch (ris) sen drog vi till Naturhistoriska och Cosmonova. Det va sådär vi fick svara på frågor jag, Alex och Natta blev klar på typ 10 min så vi fick nya frågor och vi va dom enda som fick dom (Gah Oskar dumma dig) och frågorna tog tid att göra. Sen hade typ en halv timme eller en timme kvar till Cosmonova skulle börja och då gick vi och kollade runt lite och sen va det Cosmonova. Vi såg Sea Monsters i 3D den va ganska cool. Sen åkte jag hem för att sen åka tillbaka till stan för att gå på bio med Linnea vi såg Easy A. Den va jätte bra skratta skit mycke och det va flera bra skådespelare som jag kännde igen. Sen åkte jag hem.

Bilderna som kommer är tagna med min mobil för jag glömde kameran hemma -.-

Alex och Natta. Natta ser sååå Glad ut xD

Jag och alex gör moln

Jag, Alex och Karin gör moln

Igen

Jag och Alex satt våra klistermärken där

Glee

Gillar Glee vet dock inte om dom sjunger helt själva hela tiden men strunt samma glee in my ♥ typ xD
Så lite Glee Musik såhär på morgonen.

(bild google)

Glee - Don't Stop Believing (Scene from Show)



GLEE - "Umbrella-Singin' In the Rain"


Glee - Stronger (hitta inte scenen men den är grym så ni får bara låten)

26/1

Godmorgon!
Sitter vid min pappas dator fast jag borde göra mig klar för skolan för jag börjar tidigt idag...
Idag ska jag ha idrott och psykosocialt arbete(tror det stavas så) och sen ska vi till Naturhistoriska och Kosmonova och naturligtvis är det den delen av Naturhistoriska man har gått på 1 miljon gånger (kanske inte riktigt men ni fattar) eftersom man har gått med skolan hela tiden när man var mindre typ minst en gång om året och som jag har gått med familjen.
Aja nu ska jag göra mig klar för att gå till skolan. Kanske mobilbloggar om jag hittar något kul att blogga om annars hörs vi när jag kommer hem fast om typ 5 min kommer ett inlägg med lite musik för det här blev så långt så jag lägger in musik i nästa. Men vi hörs :)
Hoppas ni får en bra dag! :)

Tofta 2010



Hittade dom här två bilderna från Gotland/Tofta i sommras. Saknar det lite, Saknar att sitta i en koridor och snacka skit, lyssna på hur konfirmanderna pratar om att vi sitter där, skoja med Linnéa som var för trött och hade drukit lite för mycket läsk. Ja jag saknar det. Jag saknar det mesta med det. (Saknar inte att vara ensam och ha hemlängtan) men saknar när vi ungicks och folket. Hoppas det blir trevligt folk i sommar med.

25/1


Bild från våren förra året. Jag va på promenad med Filippa.
Ligger och kollar på 7th heaven. Idag hade jag bara en lektion som bara var halv. Imorgon ska vi på naturhistoriska och kosmonova(stavas). Fick intyg om att jag var på sommar läger och vanlig konfa ledare bra till CV. Ja har inte så mycket att säga inte nu iallafall. Eller jag ska kanske lämna in min dator imorgon och det är bajs för då har jag typ inge Photoshop och ja den funkar inte bäst och den funkar inte som den ska. Men vi hörs :)

Justin Bieber - Pray

Jag lyssnar inte på Justin Bieber men Filippa lyssnar på den här hela tiden (den är från november kanske) och ja den är bra. Vet inte om den är bra för videon men jag tycker ni ska lyssna. Den har sånt bra budskap. Den är inte som dom andra låtarna han har. Den är bra och den betyder något.

 

Gran Canaria .... igen

Lite blandning på bilder från Gran Canaria. Har inte hänt så mycket skolan och ungdomsgruppen typ de. Just det har fått praktik woho!

Tåg

Tog bilder på när tåget kom igår gjorde den som en Animering. Den blev lite hoppig men iallafall och fokusen är inte den bästa men lev med det xD

Fin söndagsmorgon

(glömde skriva Linnéa D http://enannandelavjarfalla.blogg.se men det är skulle stå det är mina bilder och ingen kopiering)

22/1

Har varit i stan med familjen idag köpte två par jeans (99kr/st underbart) och ett par leggins. Vi åt på Pizza Hut och lite så. Bjuder på lite halvtaskiga bilder från idag är inte så nöjd med någon av dom men lägger upp dom iallafall.






Molly

Två bilder på Molly


Sommar

Ligger i sängen kollar på bilder längtar till sommaren, till nya kläder, till sköna kläder, inte en jacka som är stor som ett hus för att man inte ska frysa, sköna skor, bada, ha fötterna i sanden, äta glass ute, umgås med vänner och bara ha det underbart! Jag är lite trött på att det är kallt och det här halvåret. Och på sommaren han man inte skolan så man är sönder stressad. Nu ska jag sluta sitta här och längta och göra något vettigt. Hörs senare

?

Har sett liknande bilder och när jag höll på att fota ficklampsbilderna så tog jag några sånna här. Har som sagt sett liknande och tycket det va kul att göra men dom jag såg va inte som mina.


21/1


Bild från i sommaren när jag va läger ledare lite konstigt leende och hand men det va den bliden som jag hitta snabbt.
Börja 12 sluta halv 2 för en lektion va inställd och en framflyttad. Har fixat lite med gamla bilder för det är inge kul att fota nu för det är ingen snö det är inga nya blad på träden det är inte sommar och det är inte höst med fina färger det är något tråkigt väder med inge fint att fota enligt mig. Skulle smsa och säga något till Eve tog upp mobilen och glömde vad det var så typiskt -.- Har ont i magen och huvudet bajs på det!
Aja helt onödigt men iallfall.
Vi hörs!


"It's so fluffy I'm gonna die!! IT'S SO FLUFFAAAAAY!!"

Det gick inte att lägga upp videon på bloggen för YouTube och bloggen samarbetar inte med mig så kolla hääääääääääääääääääääär bara älskar det!

Blommor Gran Canaria

Blommor fotade på Gran Canaria hade lite svårt att bestämma mig om det skulle vara i Kategorin blommor eller Gran Canaria det blev Gran Canaria.


Ny header .... igen

Jag har bytt header igen haha jag tröttnar så fort får se hur länge jag kommer ha den här. Gick hem från ungdomsgruppen tidigt och konfisarna va sådär. Har mailat om praktik nu hoppas jag får vara där men vi får se. Imorgon börjar jag 12 sköönt! Nu blir det lite 7th heaven och sen krypa ner i sängen är så trött hela tiden och ont i huvudet. Aja snart kommer nog några bilder i ett inlägg men vi får se om jag känner för det eller inte.
skriver när jag vill och kan

20/1


En av många hjärtljusbilder jag har gjort.

Sitter och väntar på att gå till skolan är inte helt klar men iallfall. Skola sen Konfirmander sen kanske ungdomsgruppen. så jag vet inte hur det blir med bloggen. Snart ska jag smsa Alexandra för att kolla hur hon mår idag. Men vi ses och hörs!

19/1


Har inte mycket att säga skolan gick sådär hände inte så mycke. Efter skolan fotade jag mest ficklampsbilder mest hjärtan eftersom det är ganska lätt att göra när man är nybörjare så nu har jag lite bilder att ladda upp senare.

Love


Lekte med en ficklampa lite av resultatet är ovanför. Ville ha det mörkare men det gick inte att få det mörkare i mitt rum.

skoltröja

Fick min skoltröja idag jag tycker inte det är så snygg men den va skön jätte skön. Ville ha en svart men den är typ blek lila typ tvättad lila haha och så står det Människor behöver dig med gul text inte snyggt! Aja ska ha den som mys tröja hemma. Hade på mig den och fotade i spegeln lite fort så sorry för blixten och så men hursom helst.

18/1

Nejmen hej! Här sitter jag igen har nyss lyssnat på svenska igen och ska kanske läsa igen för idag har jag prov. Hoppas det går bra. Ikväll är det ledarutbildning. Hoppas det går bra också. Jag är helt trött och allt. vet inte va jag ska skiriva mer snart ska jag skicka iväg mitt vanliga sms till Alex. Hörs senare!


It feels like forever


Lekte lite med bilden för nån dag sen tyckte den blev lite cool.

17/1

Hejsan hoppsan! Igår köpte jag ett par nya jeans och i dom jeansen (som är lite stora men kommer antagligen krympa lite i tvätten) och ett par Herrskor (dom enda skor jag har man kan gå i blött med) ska jag snart gå till skolan och vara i skolan från 8.40-16.30 SUCK! Sen blir det ungdomsgruppen och sen pluga Svenska för jag har prov imorgon GAH det är inge roligt. Har en jätte håltimma och då menar jag en jäääätte håltimme typ 3 timmar eller nåt -.- Haha va jag klagar! Just det vaknade inte av mitt alarm imorse xD eller pappa kom och sa "Linnéa ditt alarm" haha aja nus ska jag göra mig klar för skolan så hörs vi senare idag eller imorgon!


Mina Ögon


(Inte redigerad det enda är att den är beskuren och mitt namn står på)

What you mean to me - Sterling Knight


Sista delen

Sista delen på bilderna på Filippa

.

Hej! kom hem nyss efter att ha sjungit på Jan-Egons 80 års fest han och alla blev så glada tjejerna stanna och åt men jag gick hem. Vi skulle sjunga Sång till Friheten och det finnaste någon kanfå men det blev bara det finaste någon kan få Psst låten från det här inlägget.
Pluggade Svenska tidigare och det gick så där måste så klart plugga mer. Skulle kolla på 7th heaven men det bara cpar sig.
Men nu blir det att hitta på något hörs och ses!
Jag hatar att mina inlägg blir så kort men jag vill skiriva och sen ångrar jag allt jag skriver och dom blir korta och konstiga xD

15/1

Hej!
Just nu sitter jag och sjunger Sång till Friheten som jag och ungdomsgrupps tjejerna ska sjunga idag på en 80års fest.
Imorse gjorde jag och lillasyster speciall frukost till mamma och pappa Amerikanska pannkakor, blåbärspannkakor, bacon, ägg, björnbär och blåbär. Mumsigt var det
Nu ska jag klä på mig och senare plugga Svenska. Skriver när jag hinner


Tiffany Alvord


Har ni hört om henne? Någon/Några kanske har det vet inte riktigt. Det är en 18årig tjej som lägger upp videor när hon spelar piano, gitarr och sjunger sina egna och olika artisters låtar på YouTube. Hon kommer från USA. Den första låten hon la upp på YouTube la hon upp 2008. Jag gillar henne starkt och har lyssnat på hennes musik ett tag hittade henne på YouTube för något år sen. Så jag har bestämt mig för att lägga upp några av låtarna som finns på YouTube det finns många bra men jag valde ut några. Här har är hennes Youtube.














Och en låt som hon skrev själv 2008 och som fick vara med i en film och en musikvideo. 2010 



Ja hoppas ni gillar henne hittade som sagt henne när jag klickade runt på YouTube

Filippa


Efter den här delen är det bara en del kvar :)

14/1

Hellojs!
Siter vid pappas dator ska till skolan om en timme eller så. Har 2 kanske 3 planerade inlägg men dom delar jag nog upp. Och det första kommer nog ikväll när jag orkar slå på min egen dator xD.
Om någon vecka eller så kommer det nog bli dålig uppdatering för min dator kommer nog behövas lämnas in för den är lite dum (igen) och då har jag bara min stationära och den är seg och dum men det går nog att blogga.
Idag är det dagen när jag ska göra mitt matte prov och jag har pluggat så grymt mycket så hoppas det går bra. Just nu sitter jag här och kollar på YouTube. och jag har inget mer att säga.


Molly Sandén - Det Finaste Någon Kan Få

13/1

Hej hallå i blåbärsskogen.
Sitter vi pappas dator för jag ser ingen mening med att slå på min dator just nu än att jag har alla bilder där men jag orkar ändå inte. Skulle börja 9.45 idag men svenskaläraren är tydligen sjuk så jag börjar 11. Har pluggat lite matte nu på morgonen och lite så. Känner mig inte helt frisk men det är bara att bita ihop och köra! Alexandra fyller 18år idag GRATTIS :). Har inte mycket mer att säga ska till skolan sen till mina konfirmander och kanske ungdomsgruppen om jag orkar.
Vi hörs när vi ses och vi ses när vi råkas.

Skip-bo

Vi brukar spela Skip-bo i skolan på håltimmar och sånt hehe vet inte varför jag laddar upp det men det blev lite coolt kanske vet inte haha. Pluggar så min hjärna smälter har en liten pause nu för annars kommer det inte gå.

Hemma

Hej! Nu är jag hemma från skolan. tidigt va? men det är för vi inte har uppdrag den här veckan. Just nu kokar jag nudlar som jag köpte på väg hem som ska bli min lunch. idrotten va sådär helt okej fick dock astma och hade ingen spray :S. Sen hade vi lite andrta lektioner och gjorde inte så mycke mest pratade och lite sånt. Sen påväg hem fick jag panik för jag skulle smsa Eve och säga en sak och hittade inte mobil jag sprang hem för att gå igenom alla mina fickor och jag hittade den. Men nu ska jag äta nudlar så hörs vi sen :)
btw så fick jag, alex och natta tid för matten som tur var.

12/1



En lite paint bild. Sitter vid pappas dator och lyssnar på musik på YouTube och gör mig klar för idag börjar jag tidigt -.- Har fortfarande ont i halsen men det är bara att bita ihop och köra. ska köpa halstabletter på väg till skolan första lektionen idrott kul eller inte beror på vad vi gör.
Nej men nu ska jag göra mig helt klar till skolan och sen ska jag ge mig iväg.
Ha det bäst så hörs vi när jag är i skolan eller när jag kommer hem :)

Something About the Sunshine


Anna Margaret - Something About the Sunshine



dripp dropp



Okej kanske inte snyggaste droppbilderna.

Jag hatar rubriker

Min hals är död jag låter hemsk och det gör ont i halsen. Men jag får inte bli sjuk på hela terminen och jag vill inte gå in på varför men två andledningar. Har gett upp pluggandet för idag. Jag hatar matte har alltid gjort! Och jag fattar inte varför jag ska kunna typ andragradsekvationer och sånt jag kommer aldrig andvända det i riktiga livet och efter skolan. Men om jag klarar det här matte provet (när jag nu kommer ha det) kommer jag nog inte behöva plugga matte något mer hoppas jag.
Just nu ligger jag i sängen och huvudet dunkar fy.
Tråkig min blogg är idag utan bilder det ska fixas snart.

Rubrik

Typ död nu. Hade en lektion idag och det första han sa var nästa vecka ska vi ha prov här är sidorna... 70 jävla sidor fast det blev färre efter att vi gick igenom det. och det blev knas efter lektionen om skolan och så och när jag kom hem så blev det massa matte plugg och nu tog jag en pause är jätte trött och har ont i huvudet.
En dag i skolan och jag är redan trött på den som både mamma och pappa sa "det är bara ett och ett halvt år kvar" aja det låter inte så peppande men iallafall.
Ska snart sätta igång att plugga igen.
Skriver eller/och lägger upp bilder sen :)


11/1

Sitter här nästan klar inför skolan börjar inte förens vid 11. Är jätte trött och har ont i halsen blä på det idag blir det att prata med min mentor om varför jag var så sur. Ska fråga Alex, Natta och Emelie va som händer på idrottsdagen. hehe måste typ bestäma va vi ska göra och säga till vår lärare imorgon.
Efterskolan blir det plugga. Och jag har bestämt mig att allt jag får i skolan(läxor mm) ska jag börja med samma dag så jag slipper sitta 100000 timmar sista kvällen inte för att det brukar bli så brukar alltid göra det dom första dagarna men jag ska se till att det blir så helt nu. Aja nu ska jag göra mig klart helt.
Har typ bara skrivit massa stunt men vad är en blogg till för?


Vattenglas




Filippa

Nu är det bara några delar kvar.

10/1

Hej Hallojs!
Aa jag vet inte vad det var. Dagen har jag pluggat matte och tvättat håret och kollat lite på youtube tar en paus nu i pluggandet jag börjar imorrn och jag får plugga nu hur mobbat är det?
Iallfall så var jag väldigt sur igår som det kanske märktes tänker inte ta upp det här nu för det orkar jag inte.
Sen blir det nog kyrkan och ungdomsgruppen trevligt att träffa folk efter lovet :)
Skulle säga något men glömde hmm. laddar nog upp mer bilder på Filippa sen.

-.-

Är så förbannad att det inte är sant! Hatar skit skolan och allt som har med den att göra!! Mer tänker jag inte skriva idag iallafall för jag kommer skriva så mycket som jag kommer ångra. Men ville skriva lite iallfall för att få ut min ilska. Försöker få tag på Alex men det är typ omöjligt :( åå blir så sur så sur så sur.
Nej nu ska jag stänga av datorn och försöka sova måste få tillbaka dygnet och jag har en hemsk huvudvärk som bara blev värre.
Skriver imorgon.

(Bild hittad på Google)


ögon

Okej två bilder jag gjorde i PS idag total hatar ögongloberna på båda bilderna och det ser bara konstigt ut. Men som sagt ladda ner lite penslar och stämplar och lekte lite inte det bästa och snyggaste men det var roligt att hålla på med.


9/1

Hellojs!
Det finns typ inget att skriva nu under lovet för jag gör typ inget och sen när skolan börjar igen på tisdag då kommer jag kanske ha för mycket att göra för att blogga xD. Har laddat ner några stämplar och penslar till PS och lekt lite med dom. Kanske laddar upp dom sen får se får se.
Har inget mer att säga.

Gammal Kamera

Några av bilderna på Filippa som inte kommit upp än har jag fotat henne med en kamera i händerna. Det var kameran som är på bilderna nere(inte gjort på bästa sätt men hade inte orken). Kameran är pappas gamla systemkamera (som man har film i) som jag hade att fota med innan jag hade råd att köpta min digitala systemkamera.



Första bilden tagen idag andra för ett tag sen.

Det finns inget att säga hela dagen har jag inte gjort något typ bara tagit det lungt och fotat

Eye


(bilden är näsara inte redigerad det ända är texten och ögonfransarna är lite fixade)
Det är jag


7/1

Det blev ingen mässa för lilla syster spydde på väg ner till bussen blä Just nu ligger jag instängd på mitt rum med fönstet öppet och täcke och kuddar ligger på balkongen haha jag vill inte bli sjuk men jag vet inte om hon är sjuk men vill inte ta risken xD haha.
Nu blir det nog 7th Heaven och redigera gamla bilder.
Just det imorse vid 6 vaknade jag av att Molly (katt) åt på folien på min sladd till Internet (har det för att dom inte ska äta på sladden).

mer bilder på Filippa

Det är mycke bilder på lillasyster men hur som helst så blir det nog en liten paus i bilderna på henne för idag ska jag till husdjursmässan med min familj och jag fotar nog lite Yey eller nåt aja nu ska jag klä på mig hörs sen.


6/1


Hejsan svejsan! Har legat och tittat på 7th Heaven typ hela dan eller va man ska säga. Jätte skönt snart börjar skolan och det är både bra och dåligt. Bra för jag har saknat mina klass kompisar och jag får saker att göra på dagarna. Dåligt jag kan inte gå i pyjamas och mjukis kläder hela dagarna och göra vad jag vill.

Syster del 2

Jag har delat upp bildena på lillasyster det blev ganska många delar och jag har fortfarande bilder kvar från Gran Canaria så jag har en del bilder.
Såg nyss på Eva Rydberg's pjäs på tvn haha va jag garva.
Här kommer en till del av bilderna på Filippa


Lillasyster del 1


Foto, Smink, Kläder & redigering - Jag
Modell - lillasyster Filippa

5/1

Hej!
Efter att ha haft en 11 årig lilla syster i sängen två nätter som sparkas och boxas är man väldigt trött. inte det roligaste men så gör jag när jag är snäll och lilla syster inte kan sova. Haha. Aja nyss fotade jag syster i snön, bilder kommer upp snart. Typ allt jag har att säga skriver sen.

...

Har inget att skriva. så kan det gå.

Molly

Molly



Blomma


-

Har skrivit typ 3 inlägg idag men har inte publicerat dom. Iallafall har suttit och lyssnat på musik och kollat bilder jag har tagit och sånt som finns på mitt minne. Aja snart ska jag åka och äta middag hos min farbror. Har inte mycket mer att säga skriver när jag kan.

En vardagsmorgon i bilder

Gjorde lite så som det kan se ut en vardagsmorgon i mitt rum. Haha den är lite så där men iallafall kul att göra!

3/1 00.41

Hellojs sitter här i sängen och bloggar gick och la mig för typ 1½-2 timmar sen eftersom jag ska vara barnvakt imorgon och då behöver man vara vaken. men jag kunde inte somna så nu sitter jag här och bloggar, chattar med Alexandra och kollar på film. Fan jag som är trött imorgon kommer mamma säga att det är för att jag inte har varit ute men men är säker så också och jag bara bablar på här som om nån bryr sig. Nu ska jag snart försöka somna igen vi får se hur det går. Har en ideé får se hur det går haha ni får se sen om det går.
Ha det bäst :)


-


Haha hittade den här bilden på mitt minne, det är från efter att jag hade dyngat i kyrkan med ungdomsgruppen och efter åkte vi på marknad med familjen. Somnade nästan på bryggan xD

Ny header

Ny header!

17.34

Jag följde inte med och firade Amanda och mamma, pappa, Syster och kusin åkte iväg för länge sen och nu börjar jag bli hungrig. Men jag orkar inte fixa något att äta och jag vet inte om mamma och pappa har tänkt att vi ska äta något speciellt. Jag är inte sugen på något heller. Sitter och håller på med en ny header hmm får se om jag byter till den ett problem är att jag är så jäkla blek men så blir det på vinter :S.
Vi får se hur jag gör med headen. Tittar fortfarande på sjunde himlen (7th heaven) så bra serie undra om man kan köpa den på dvd.
Tänkte bara uppdatera om va jag hade för mig.

2/1

Är inte nöjd me nya headern så ska försöka göra en ny idag får se hur det går.
Tog mig en sovmorgon idag och gick upp vid 10 skönt att få sova (jag är en morgonmänniska och vaknar typ aldrig senare än 8) Har nyss duschat och nu kollar jag på 7th heaven.
Idag fyller min syssling 11 år får se om jag åker med. Vet inte om jag orkar och vill.
Jaja nu ska jag torka håret.
Skriver sen.
Just det Tack Eve och Linnea. Det va sjukt svårt att ta dom men jag lyckades. ♥ 
(Linnea det går inte att kommentera din blogg)

Nytt

Ny Design va trött på den gamla och julen är snart slut.
Har inte riktigt fått det som jag vill. Ska fortsätta sen
Nu ska jag snart kolla på fångarna på fortet.

Fyrverkerier del 2

Här kommer del 2 av fyrverkerier (missa inte del 1)









Min nyårsafton

Hello!
Min nyårsafton var lung och skön. Jag var hemma med min mamma, pappa och Syster det börja med att vi åkte till kista för att vi först gick i lite affärer, sen gick vi och kolla på "Narnia: kung caspian och skeppet gryningen" i 3D. Jag gillade den, jag är en sån som gillar Harry Potter, Twilight och Narnia (börja gilla narnina när jag var yngre och vår lärare läste Narnia böckerna för oss och såg också dom gamla filmer). Sen åkte vi hem och åt mat spelade monopol och tecken sen gick vi ut och tände tomtebloss och när vi kommit in igen ställde jag upp kameran i mamma och pappas rum och gjorde den klar för fyrverkerierna Sen slog klockan 12 och då skålade jag med familjen (jag i päron mer xD) och sen fotade jag som en galning. Sen kollade vi på första sällskapsresan. Ja det va min nyårsafton.

Tomtebloss och Fyrverkerier

Nu kommer det en bildbomb (fast jag delar kanske upp det) från igår fick faktiskt ganska bra bilder på fyrverkerier för första gången. 




L.D (Linnéa D)

Syster

Tyckte bilden va lite härlig





Snart berättar jag om min nyårsafton och sen kommer del 2 av bilderna.

RSS 2.0