Pälsmössa


Haha bjuder lite på mig själp på bilderna Haha Webcam bilder kan bli så ibland

-

Ska snart till skolan får hoppas att min lärare är här den här veckan ska göra omprovet idag istället för förra när hon inte kom fast vi hade bestämt blir så trött ... håll tummarna för mig söta ni

Bloggar senare Ha det bra <3

Just The Way You Are

Har inget att skriva så ni får en låt

skulle typ bli överlycklig om en kille skulle säga så till mig (A)
Så bra låt tycker jag och Savannah Outen cover är också grymt bra

..

Har inte gjort allt jag skulle göra men den mesta... Har inget att säga vi hörs senare eller imorgon
Ha en bra lördag :)

lite sådär


Hej Bloggen sitter och äter på grekiskrest...

100media_imag006 (MMS)

Hej Bloggen sitter och äter på grekiskrestaurang med mina föräldrar och lillasyster ;)


Zara


Bara lite babbel

Jag gick och klippte mig trodde jag skulle få klippa typ 25-20 cm men behövde bara klippa 5-7 hihi fett skönt vill ha långt hår.
Hur som helst så tog jag några bilder på Zara innan jag drog som jag tänkte sätta min stämpel på sen kommer dom nog upp här :) Zara är en katt btw hehe tror inte jag har sagt att jag har två katter Zara och Molly :)
Ska skriva klart mitt psykologi arbete snart och börja på svenskan sen blir det att plugga matte...  Blä blä bara massa plugg :( det gillas inte inte någonstans! Men nu ska jag fixa bilderna så kommer dom nog snart.

Godmorgon i snön


Godmorgon i snön! bilderna är rykande färska tagna för 10 min sen inte de snyggaste men jag orkade inte hålla på för mycket. Vaknade runt halv 9 idag fett skönt att få sova :) har ingen skola idag. ska antagligen gå och klippa mig vi får se vi får se...
Igår vid 3 halv 4 drog jag till kyrkan för att först ha konfirmander sen kom några från SKUV och då skulle äta slå in julklappar till de fattiga i tallinn men först bestämde sig Anna att vi skulle köra vårat lucia tåg för SKUV människorna det gick så där men efter blev jag typ helt yr i huvudet och hela rummet snurra och huvudet skulle expolodera känndes det som och ingen hade huvudvärks tabbleter... Och det va ju inte tyst heller efter att alla hade ätit hjälptes vi från våran ungdomsgrupp åt att diska och sånt sen började vi slå in julklappar det var grymt kul och jag tror inte jag har skrattat så mycket på väldigt väldigt länge. tyvärr har jag inga bilder för jag orkade inte ta upp kameran och jag hade inte tid att ta med mobilen om det kommer upp några på facebook kankse jag kan lägga upp. Men nu ska jag klä på mig och göra mig klar för att gå och klippa mig om jag orkar hehe.
Puss och kram <3

25/11

Lite bilder jag tog nyss sitter och dricker te igen haha te är så gott när man fryser lite haha ja jag ser lite galen ut på bilderna men så kan det gå xD
Nu ska jag dricka mitt te och lyssna på/"läsa" (CD-bok) Harry Potter♥

Snö


Såg ut som en snögubben när jag kom hem från skolan för typ en timme sen xD Bilderna tog jag imorse vid 8 men photoshop ville inte sammarbeta då så jag fick vänta tills nu.  

Silent Night

Så underbart så fint så vackert får rysningar!

Kanske lite tidigt men jag bryr mig inte :)

Just Nu


lite knas och la inte ner så mycke tid men haha så kan det gå

Dator

Hej Bloggen!
Min dator är tillbaka YEEY vet dock inte om den fungerar riktigt än eftersom jag slog på den för inte så länge sen. Tror dock mitt PS är borta :'''( ska prata med min kompis om det xD hehe men nu ska jag kolla om min dator fungerar som den ska skriver sen.
Ha det bäst <3

Piltavla


Bilder tagna av mig för några månader sen...

23/11

Godmorgon sitter här vid pappas datorn när jag borde plugga det sista inför fritidskunskapsprovet och göra mig klar till skolan men nej jag sitter här haha.
Hade aldrig matte grejen igår så jag hade "bara" 4 timmar och 45 minuters matte MAN KAN INTE HA DEN MIN HJÄRNA SMÄLTER!!! läraren sa till och med nej nu orkar inte jag räkna mer och då var det en timme kvar... Jaja nu ska jag sluta babla på om den här.
Bilden som kommer där nere är bilden som togs innan jag skulle spela Ginger-Jenny en jätteblåst bloggerska typ i Järfälla Lokal-TVs Julpogram haha Jaja nu vet ni det också vi hörs och ses <3
BTW Ginger-Jenny ska vara JÄTTE överdriven med allt smink hår allt!


Okej nu är jag sur jag kom hit kl 9 och mi...

Okej nu är jag sur jag kom hit kl 9 och min lärare är så klart inte här va ska jag ha för mig nu tills lektionen börjar? Om jag här tur kanske hon kommer. Nu kom Natta hihi trevligt med sällskap. Hörs senare :)


Måndag 22/11

Hej!
Här sitter jag! Ska iväg till skolan om typ 15 min fast jag vet inte om jag börjar 9 för min lärare skulle maila och säga om jag skulle komma 9 och göra uppgifter eller om jag skulle börja vanlig tid (9.45) hur som helst skulle hon ha mailat så jag skulle veta säkert men har jag fått något mail nej har jag fått något meddelande på schoolsoft nej -.- blir så trött på att lärare säger att de ska maila och sen aldrig gör det -.- Så det är bara att gå till skolan 9 och hoppas på att hon är där.
(bilden är från googel för det är just matte jag ska ha)
Hur som helst ska jag ha matte till 14.30 men 40 mins paus asså från 9.45 till 14.30 men kanske från 9.00 till 14.30 vilket suger grymt mycket jag hatar matte och har svårt för matte asså hemskt!
Aja nu ska jag sluta klaga om min skola och göra mig klar för skolan och snart ge mig iväg.
Efter skolan blir det ungdomsgruppen! Kanske hör av mig sen Ha en bra dag! <3


God morgon


Haha ja det andra inlägget jag skrev igår va från min mobil genom att smsa skulle bara testa och nu vet jag att det funkar. Pluggat större delen av helgen inte kul! :( Idag ska jag spela in till lokaltv och ja jag vet inte vad jag ska skriva mer. Bilden där uppe är en jätte gammal bild som är tagen med min gamla kompakt kamera som sög men jag och min kompis sprang runt med en varsin kompakt kamera i skolan och trodde att vi va profs fotografer haha sen köpte jag min systemkamera och börja fota på riktigt nu vet ni det också xD Sitter vid pappas dator så ni får nöja er med att det är paint text på bilden.

Hej jag har typ ingen aning om hur det här...

Hej jag har typ ingen aning om hur det här funkar om det funkar eller något jag prövar att blogga från mobil vi får se hur det går haha ses och hörs <3


-

Jag har fortfarande inte min bärbara dator vilket suger! När min dator kommer tillbaka ska jag försöka fixa en ny header börjar tröttna på den här men vi får se.
Har pluggat typ hela dagen vilket inte är det roligaste. är grymt skoltrött just nu men det är bara att fortsätta kämpa!
Jag tog nyss reda på att om 256 dagar fyller jag 18 år!! Haha xD
Nu vet ni att jag lever ses och hörs!

Harry Potter och Dödsrelikerna

Kom nyss hem efter att ha sett Harry Potter och Dödsrelikerna del 1 eller Harry Potter and the Deathly Hallows part 1 som den heter på engelska. FY FAN VA BRA DEN VA!!!!!! Längtar skit mycket på att del 2 ska komma men den kommer inte förens i sommar *gråta* Jag är ett stort Harry Potter fan har läst böckerna skit många gånger och sett alla filmer om och om igen!
Men filmen va verkligen super bra och jag rekomenderar den starkt! Det är synd att den är i två delar men jag förstår det eftersom boken är så tjock och det händer så mycket! Men gå och se den nu!!!!!


Färgpennor

Hejsan hoppsan! Jag skulle vara duktig och blogga och hur har det gått? Inte bra en vecka sen jag bloggade... Men min Att göra lista är typ 55 meter lång per dag. Mycket nu 2 lucia tåg. Avslutning på massa kurser i skolan prov läxor jag INTE KUL! Men jag tänkte lägga upp 3 bilder och säga att jag lever ;)

Musik

Godmorgon!
Skriver ett litet inlägg innan jag gör mig klar för skolan. Jag sitter vid pappas dator så jag har inte några bilder så ni får lite musik :) Jag lyssnar på väldigt blandad musik så vi får se vad jag lägger upp idag och vad jag lägger upp nästa gång.

All I Really Want - Steven Curtis Chapman



Bless The Broken Road - Rascal Flatts


Gubben I Lådan - Daniel Adams-Ray (har den här låten i huvudet just nu)

Skridskor


Bilder från idag när vi åkte skridskor tagna med min mobil
Bild 1 jag med min sygga hjälm
Bild 2 och 3 mina skridskor
Bild 4 Jag när jag åkte på ett ben

Planen var att jag bara skulle åka typ en timme sen sitta där och plugga matte men så blev det inte jag åkte hela tiden hihi. Men nu måste jag plugga matte.

Test på tidsinställtinlägg


Testar med ett tidsinställtinlägg har igen anning om det funkar hur det ser ut med mera.
Just nu sitter nog jag och pluggar matte typ som på bilden men med mattebok och inte Harry Potter. Hehe skulle bara testa det med tidsinställtinlägg.

Träd


En bild två olika redigerigar helt olika stämningar

Hej hopp!
Idag är planen att plugga matte och åka skriskor med min syster och hennes kompis. Just nu sitter jag och kollar på vintergatan hihi minnen! Jag kommer ihåg att jag satt och tittade på ALLA avsnitt på sommarlovet när det gick hihi!
Ha det bra hörs sen :)

Alla helgons dag 2010

Hej! En bildbomb kommer här fotograferade när vi var och satte ljus på minneslunden där farfar ligger. Jag gillar bilderna :)


6/11-10


Bilden har inget med texten att göra men gillar bilden

Hej! Jag borde plugga matte för jag har prov på måndag men istället sitter jag och lyssar på musik på Spotify. Men så kanske det kan bli xD
Igår kväll till typ 11 idag va jag hos Eve med Linnea. Sofia va också där men åkte igår kväll. Vi hade mys med pizza, chips, godis, film, musik och babbel haha. Har typ inga bilder har typ 1 men jag orkar inte föra över den. Idag kommer farmor och äter middag och vi ska till farfars grav. Oj helt plötsligt blev det mycke snack om vad som har hänt och vad som ska hända har inte varit så mycket sånt.
Hoppas alla hade en bra fredag nu ska jag nog plugga lite matte.

High School Musical

Hej! Jag är barnvakt åt min lilla syster som inte är så liten längre :O och idag satt vi och kollade på High School Musical hela dagen typ. Det var kul för man blir så glad av dom haha jag kanske är lite barnslig men det får man vara xD
Hoppas alla har haft en bra dag tack och hej det var allt från mej!
bild google

RSS 2.0