Just So You Know

Jesse McCartney - Just so you know

musikvideon - http://www.youtube.com/watch?v=Pts-t0mGEYE

cry

Två bilder på gråtande ögon fyra citat om tårar och att gråta. Hade så många citat(hade fler men hitta dom inte) men så få bilder så gjorde så här. Gråt bilderna är fett gamla.


"People cry, not because they're weak, It's because they've been strong for too long."

"No person is worth your tears, and the one who is won't make you cry."

"Bara riktiga vänner kan se tårar bakom ett falskt leende."

"Tårar kanske inte gör nytta men det känns skönt ändå."
 


30/5

Jag har inget att skriva oj den har ni inte hört förut. idag har jag städat hela garderoben en hel del har kastats och mer kommer kastas när det kommer nytt. Haha några kastar för att kunna köpa jag köper så jag kan kasta. Borde ha gått ut ett tag men är helt trött får göra det senare. Åhh va jag blir avis! Folk tar studenten men jag har ett år kvar.. Flera kompisar tar körkort JAG VILL OCKSÅ men jag har inte fyllt 18 än och inte börjat övningsköra men jag får ta tag i den när jag har fyllt!!!! 
Alla verkar vara fett depp det gillar jag inte!  Och nu har jag inget mer att skriva.

Dance Dance Dance



Bilder jag tog och redigerade idag för jag hade lite tråkigt. Fick btw jätte ont i tårna av att stå sådär. Och jag dansar inte ballet (men gjorde det typ ett år när jag va 5/6) så klaga inte på mina fötter haha. tycket det va kul och testa ta bilder så. Haha blev mycket fötter idag xD


Converseliknande


(Alla är inte köpta samtidigt. Ett par är typ 3-4år gamla. Och köpta lite då och då sen dess.)

at Hello


Bilden som är under texten är bilden "Bench kiss" som jag har sittandes på väggen.

Photoshop 30 dagar

Som jag tidigare skrivit har mitt Photoshop poff försvunnit. eller aa typ så. så jag har använt mig Gimp som jag inte fattar ett piss av men har försökt så gott jag kan. Men nu i 30 dagar har jag photoshop wiho! Har laddat ner 30 dagars test så jag har det ett tag iallafall sen får jag försöka fixa mig det ordentligt!
Så nu kan jag redigera bilder ordentligt igen inte för att jag brukar redigra så mycket men allafall.
Ja ja idag ska jag inte göra så mycket funderar på att fota lite men får se vad. Nu tror jag det blir lite Scrubs vi hörs och ses.


Don't judge a book.....


28/5

Hello!
Just nu sitter jag ute och fryser samtidigt som jag skriver en för och nackdels lista med Taizé och ett sommarlovsschema (i grova drag) för  att jag inte ska sitta inne framför datorn hela lovet. Det är jätte typiskt mig att göra det så lika bra att skriva på ett ungefär va man kan göra. MEn självklart kommer jag inte gå efter den till punkt och pricka det roliga med sommarlov är ju det spontana.
Igår filmade jag regnet lite får se om jag får ihop någon regn film. är ju som sagt nybörjare med filmfunktionen så det blir lite sådär. Och till på köpet har jag inget superbra redigerings pogram.
Men nu ska jag springa iväg. Vi hörs senare mina kära läsare. Bara för att inlägget ska bli roligaare lägger jag upp två bilder på mig och alex från februari 2010 när va var och spelade badminton på idrottsdagen. 

Sommarlov

Just det! Glömde jag har sommarlov!!!!!
Eller aa typ. har skola nästa vecka och avslutnining den 7 men kommer och behöver inte vara i skolan eftersom jag är klart med allt! WIHO! SOMMARLOV, SOMMARLOV, SOMMARSOMMARSOMMAAAAARLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!!!

Film, vårblommor

Film från när vi var vid bruket kort och konstig men det är första försöket ta det lungt.  

26/5

Jag gjorde en jätte cool film med bilder och filmer från igår men den försvan så jag gjorde om och då gick det inte att lägga in den. Och blä blä.
Skolan idag va bara en kort lektion. Lite onödigt men men.
Nu ska jag snart ge mig ut på min longboard ett litet tag. Jag ska försöka fixa filmen senare igen. Men vi hörs senare skulle bara klaga på att det blev så jobbigt med min film.

Jakandagen

Okej har inte orkat eller haft tid att blogga. I tisdags hade syrran klass konsert och där spelade Axel som gick i min förra klass men båda ignorera varandra som bara den haha.
Igår Va det jakandag med skolan vid bruket bilder kommer längre ner. Alex och Felix va me :) massa knäppt blev det och orkar inte med min skola. Sen hade syrran dansupvisning så där va jag.
Men nu kommer bilder från igår och tro inte jag är super ego men ingen vill vara med på bild.

Jag och Felix. Blä på hur stor min näsa blev på denna bild.

Söta fötter.

Jag frös och var trött Natta tyckte det såg kul ut.

Haha påväg upp för bruketbacken
Bilderna under är tagna när jag och natta hade kämpat oss upp till toppen ;)

Haha Natta och jag hade lite kul.


Blomma.

23/5

Ledig idag men har bara pluggat typ gah blir så trött på allt plugg. Men snart är det lov så skönt så skönt så skönt!!!!!! Vill fota något jag längtat efter ett tag snart för gräset börjar bli bra höjd men jag behöver någon att fota blir antagligen Filippa igen. Men det är kul hon bråkar inte om hur jag ska ta bilderna och jag fick henne att stå ute i snö i linne haha nej men det ska gå bra!
Jag vill fota och filma massa grejs men jag har inte tid :''(
Nu har jag inget att blogga om vi hörs.


Cirkus del 2


Det kör 3 motorcyklar i buren.

Cirkus del 1


Idag idag idag

Hello! Idag va jag först på föräldramöte inför Tofta. Det var bara jag från min kyrka och bara några från Viksjö. Åkte longboard fram och tillbaka lite grymt tycker jag dit tog det ca 30 min hem ca 20 min :) Sen va jag med min familj på Cirkus :) Sitter just nu och redigerar bilderna dom kommer antingen ikväll eller imorgon. Då det var mörkt och allt rörde på sig blir det halv kassa bilder.
Hade något att säga men det glömde jag.

Jag lever i alla fall.

Jag vet inget om er men jag lever i alla fall. Haha.

-

Hello! Nu är jag hemma från Viksjö Kyrka! Mati barnhemsföreståndaren i Estland (de vi hjälper mid pengar) och två barnhemsbarn var där. Och Dogge Doggelito var där Fett nice han hade föreläsning typ och vi fick skriva rap våran sög men allafall. Jag tog me mig kameran men glömde batteriet FAN! Jag träffar Dogge Doggelito och har inge batteri till kameran. Men han var fett trevlig! Och jag fick hans autograf.
Men aa en trevlig dag!
Vi ses och hörs!

Blommor


Bilderna tog jag igår :) bara massa blommor men vägen jag gick har jag fotat så många gånger så det va roligare att fota blommor.  


Svar:

Svar till Sosso Tallinn del 2
"Oj bor de i de där husen? eller är det bara hus som står där?"

De finns folk som bor i de husen ja. Och det finns hus som är värre än så där folk bor i Tallinn. 

Kort inlägg men jag ville svara och eftersom det inte fanns blogg eller något svarar jag såhär.


21/5

Hejhej!
Bloggade inte igår eftersom jag var så förbannad på allt och alla och ville inte skriva saker jag senare skulle ångra. Typ skrek på mobilen för jag störde mig på personen som smsa mig och jag vet inte inte världens bästa dag. till på köpet sa min lärare till mig att ändra massa saker på min uppgift som jag hade jobbat med i flera dagar och tillslut var nörjd me så det fick jag göra igår fixa den -.- 
Sen vid 8 gick jag ut och fotade blev lite sur där också får se om jag lägger upp några.
Idag ska jag till Viksjökyrka vet inte va det är som händer då alla säger olika saker men det blir trevligt ;)
Vi ses och hörs

Tallinn del 3

Tallinn sista delen.

Tallinn del 2


Tallinn del 1

Bilder från Tallinn del 1. Jag vet inte om jag får lägga upp bilder på konfirmanderna och jag har bara valt några. Fortsättning kommer om kanske en timme.  

19/5

Hej!
Igår Pluggade jag sen träffa jag Malin för andra gången den här veckan :D fett kul att träffa henne. Vi spela kort och kolla på MTV åkte longboard och lite sånt.
Idag Va jag i skolan nu ligger jag och skriver på min avslutande uppgift i Samhäll. Imorgon skulle det först vara grillning men den ändrades till lördag(=jag kan absolut inte :( synd synd) fredag fans det en chans halv stor men lördag fans ingen alls synd synd finns fler tillfällen hoppas jag.
Om jag blir klar med Samhället någon gång så kanske jag ska gå ut och gå eller springa får se får se känner för att röra på mig.
Vi hörs och ses ska försöka fixa bilder bland annat från Tallinn.


If only it was that simple....

Då det inte händer så mycket i mitt liv just nu annat än plugg och stress inför Tofta så fixade jag ihop den här lite fort.  
Bild tagen av mig i sommras på Tofta dvs med min D60
Citatet hittade jag på en blogg men la till "If only it was that simple..."

17/5

Idag var jag och hälsade på min praktik typ alla barn var jätte glada att se mig tyvärr kunnde jag bara vara där ett tag.
Just nu sitter jag och försöker skriva mitt jävla tal till svenskan det går sådär det ska vara 5 min och ja det går inte så bra fan fan. folk kommer kanske förvänta sig att jag ska he ett djupt och intressant tal efter dikten jag skrev i 1an men det går ingenstans och jag hatar ämnet vi har. menmen när Filippa kommer hem ska jag prova min cykel den cpa sig påväg hem från centrum och jag ska antagligen cykla till viksjö på möte idag om det inte spöregnar. Btw så är min mobil helt CP gah.
Aja nu måste jag fortsätta skriva försöker hitta nåt att ladda upp sen.

16/5

Tjenatjena. Har inte haft tid att blogga har haft överdrivet med fullt upp den här helgen. I fredags träffade jag Eve, Linnea, Vincent och flera andra orkar inte skriva alla. Vi va i stan sen skulle Eve och Vincent hem så då drog jag och Linnea också. Jag kom hem vid 7 och typ sov för jag skulle upp halv 6.
I Lördags gick upp tidigt fixade mig och typ 8 gav jag mig iväg till kyrkan för att fixa inför konfirmationerna och peppade konfirmander med mera 10 var en konfirmation och 13 en. Sen drog alla ledare för att käka lunch typ 3 :o Sen gick vi tillbaka typ helt döda. Jag Anna, Espi och Sara fick åka till Willys Annas hund(han är inte liten) satt i mitt knä påväg dit och hem och på väg hem så klev han på mig så jag sa aj och hade tydligen en mansröst som dom kommer mobba mig för resten av livet. På Willys handlade vi typ två fulla vagna. Sen när vi kom tillbaka städade vi lite och blåste lite ballonger med mera. klockan va typ 5-6 något och det var bara vi kvar av alla ledare. Så vi gick hem jag va helt trött.
Igår skulle vi ha avslutningsgrill (det va därför vi handla så mycket) men det regnade så vi va nere i konfa rummet istället jag kom dit halv 1 och gick hem typ 9 skit trött och sliten när jag kom hem. Hade skit kul och så men man blir så trött.
Aa orkar inte gå in på detalj. sorry för cp skrivning och stavfel men orkar inte lägga ner så mycket tid.
Idag är jag ledig så jag ligger och jobbar med min avslutande uppsatts i Samhälle.

12/5

Jag går med baggy kläder och kepsen bakåfram. Yo jag dunkar hiphop så högt jag bara kan. Jag målar graffitti och skriker FETT FETT. Jag e' den coolaste katten som stan har sett.

Haha Sorry att jag inte blogga igår men jag var mycket upptagen med plugg. Just nu sitter jag i skolan texten ovan är en del av Markoolios Rocka på som sitter fast i mitt huvud. Just nu trodde jag det va freda sen belv jag ledsen för det är ju bara torsdag :( Men torsdagar är bra fast lite deppigt för det är sista konfaläsningen idag på lördag konfimeras mina små konfisar och jag kommer antagligen inte få se dom mer. Nej men va jag deppar fyfy! Nu kommer min lärare vi ses och hörs när jag vill, vågar och kan

-

Vem bestämmer vad som är normalt då?

Musik

Lite musik som betyder lite och är bara allmänt underbar tycker jag....

Den här låten sjöng en tjej på min konfirmation hon sjöng den så underbart fint! fast den jag laddar upp är men den riktiga artisten.
Lisa Nilsson - Himlen Runt Hörnet



Jag ÄLSKAR Disneyoch den här låten är så underbar att det inte är sant.
Ringaren i Notre dame - Esmeraldas bön (Hunchback of Notre Dame- God help the outcasts)


dom som läste min förra blogg och dom som kände mig som yngre vet är jag var och är fortfarande lite besatt av den här låten den är så underbar.
Jonas Gardell - Aldrig ska jag sluta älska dig (låten slutar typ 4.00)



Jag älskar denna man han har gjort sån underbar musik det går inte att välja en men jag kan inte ladda upp hur mycket som helst så det fick bli den här.
Ted Gärdestad- Himlen är oskyldigt blå


Jag skulle kunna hålla på hur länge som helst men nu får det inte bli mer. Och nu blev det bara massa svenskt LEV MED DET! ingen tvingar dig att lyssna!

9/5

Äntligen kom inlägget upp blir så trött. Idag va sista måndagen för mig dvs måndagar har jag inte längre lektioner och ikväll är det sista ungdomsgruppen. Mina måndagar kommer bli tomma och tråkiga. Just nu ligger jag och halvsover till StarStruck kärlek till den filmen fånig men ändå bra. hihi.
Köpte en kjol och en klänning. Provade en långklänning och en engång fick jag se det att jag passar inte i långklänning. tyvärr kan vara snyggt ibland men passar inte på mig.
nu ska jag ta och kolla vidare på filmen och sen ge mig iväg till sista Ungdomsgruppen för terminen :( fett me trist!

Alex underbara son.

Bilder från när jag träffade Alexandras underbara lilla son.
Mitt Photoshop är helt borta bara poff och jag får inte tillbaka det :''''''( så bilderna är redigerade i gimp som jag inte fatta så sorry om de är dåliga.


Jag fick hålla honom ville inte släppa (a)



dagen.

Hallojs mina kära läsare!
Mitt Internet är fortfarande dött för min katt har ätit på sladden medans jag var borta. Fast en ny är inköpt men inte fixad så jag surfar på min internetdosa eller va man ska kalla den (liten usbgrej man laddar med pengar för att surfa) den klarar inte av att ladda upp bilder på blogg eller Facebook därför kan jag inte ladda upp bilder från Estland än och inte bilder får idag när jag träffa lilla söta Felix (Alexandras bebis). När jag kom hem från skolan så åkte jag, mamma, pappa och Filippa till Vällingby för att bland annat växla tillbaka pengar och jag gick in på Cubus och jag köpte en jeansjacka. Den va fett fin tycker jag och den va på Rea.
Just nu sitter jag och kollar på What Happens in Vegas och dricker ice tea som jag köpte i Tallinn sååå gott <3<3<3
Vi ses och hörs. Hoppas jag kan ladda upp bilder imorgon :)

6/5

Hej kom hem igår vid 12 orkade inte skriva något igår var helt död orkade knappt packa upp. Och som ni har sett hann jag inte blogga där borta hann inte ens plugga :o Är grymt trött och har ont i halsen helgen blire massa massa plugg. Ska försöka ladda upp bilder från Tallinn också  Får se hur det går för jag har inge PS längre :'''''''( och internet funkar typ inte på min dator längre och jag vet inte hur det blir med ny sladd. Och min lilla internetdosa klarar inte att ladda upp bilder. Men men snart ska jag ge mig iväg till skolan eller ja om typ 1½timme eller nåt haha men vi hörs! 

-

Nu ska dator packas ner och om en halvtimme går jag. Hihi Ska bli kul hoppas jag. kommer fota en massor men vet inte hur mycket jag får lägga upp här.
Aja vi ses och hörs har inte mycket mer att säga.

1/5

Valborg firades tillsammans med familjen vid baset där lillasyster hade dansuppvisning. Idag åker jag till Tallinn med mina konfrimander och kommer hem på Torsdag. Kommer kanske kunna blogga någon dag eftesom datorn ska me eftersom jag måste plugga.
Här kommer bilder från igår.


RSS 2.0