Blommigt

Japp Jag har skrivit ex antal inlägg idag men inget har jag publicerat. Låter det bekant?
Bilden tog jag förra året. Fast jag redigerade den igår. Vet inte hur det blir med bloggning dom närmaste dagarna vi får se! Vi hörs när jag har något att säga eller bilder att lägga upp!

-

 

Sometimes

Gammal bild och ett citat jag har hört så många gånger och tycker är såå bra!

25 Juli

Idag har jag träffat Alex, Natta och Felix så klart! Det var mycket trevligt vi åt lunch, gick i Jakobsberg och sen gick vi och satt oss i solen, jag och Alex åt/drack slush och Natta en glass. Det var trevligt!

I morse väckte min katt mig halv 6 genom att stå på mig och jama för hon ville ha mat. Sen när jag tänkte somna om så stod hon kvar och "skrek". Så det blev ingen mer sömn för mig.

Nu ringer telefonen så jag ska springa och svara! Vi hörs!

Plaststen?

Hittade några gamla bilder som jag lekte med lite med. Färger ljus och lite sånt.

Lite det och lite så

Tjena tjena. Dagen har bestått av lite av varje och just nu sitter jag och äter glass medan jag kollar på film och gråter (det är sorgligt jag gråter, det är lyckligt jag gråter).
Imorgon ska jag nog träffa Alex och Natta. Det är i alla fall planen hoppas vädret blir bra!
Är sååå sur! Jag satt och fixade med massa bilder och min dator ständer av sig och allt försvinner. BAJS! Jag har ingen lust att börja om för det jag höll på med hade jag gjort i över en timme.

Men nu börjar min glass smälta så jag ska fortsätta äta!   


Smile

Älskar det citatet, det står på min spegel och så hittade jag den här bilden på Hanna när jag kollade på mina Tofta bilder. Och det blev så här! 

Mitsy.

Idag tänkte jag att det skulle vara kul att fota. Så jag försökte göra mig så lik Mitsy från Pokémon och ta ut kameran och fota. Det gick inte så bra. Jag har en fjärr och av någon anledning så fokuserar inte kameran när man använder den, upptäckte jag när jag kom hem. Så av en massa bilder hittade jag fyra som jag kunde fixa till så pass att jag tyckte att dom kunde komma upp på bloggen.

Bilderna är redigerade. Det jag har gjort är fixat kontrasten, färgen, färgen på mitt hår och på en del har jag gjort mina ögon större. Tror det är det enda jag har gjort.

 

19/7

Heeeej!
Idag har jag typ inte gjort så mycket. Börjar bli lite trött på att folk jobbar eller är bortresta medan jag är här och vill ha något att göra. Men idag var jag förbi och lämnade lite foton till en jag känner på Annas jobb och sen hängde jag kvar där några timmar. Pratade med dom som sommarjobbar på sommar cafét och åt lite gott som dom bakat. Jag och Anna satt även och kollade på grejer på hennes dator bland annat massa YouTube klipp. Det var skoj!
Imorgon är planen att fota eller filma. Men det måste vara bra väder! Så vi får se hur det blir med det.
Ja nu har jag inte mycket mer att säga.. Vi hörs!

The moment.....

 

En lista

Vilken svordom använder du mest?
Fan, helvete och jävlar. Tror jag. Vet inte.

Äger du en iPod?
Japp.

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
6:30, 6:35, 6:40, 7:00 och 23:55. Det sista har jag ingen aning om varför jag har men det är inställt på min lur.

Hur många resväskor äger du?
En eller två. Det beror på hur man ser det.

Vad åt du till middag senast?
Spagetti och köttfärssås igår.  

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Säkert.

Vilket riktnummer befinner du dig i?
08

Är du blyg inför det motsatta könet?
Det beror på men jag är typ alltid blyg i början det spelar ingen roll om det är killar eller tjejer. Så Ja?

Pratar du några andra språk?
Engelska.

Diskar du din egen disk?
Inte om jag äter middag med familjen.

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Jag vet inte. Det beror på.

Vad har du med dig in på bion?
Sällskap, något att dricka och oftast popcorn eller något sånt

Har du en blogg?
Gissa?

När sov du senast på golvet?
Igår tror jag det var. Jag ramlade ur sängen och orkade inte lägga mig i sängen igen.  

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
Jag vet inte. Jag har sovit 2 timmar och sen gått i skolan hela dagen och sista lektionen höll jag i en idrottslektion. Det var efter Twiday och gick förvånansvärt bra men det är inget jag gör om.
Jag sover oftast så det räcker.

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Nej eller ibland om det är uppenbara fel. Jag har dyslexi så jag gör fel själv och uppfattar inte alltid fel.

Vad var det senaste du åt?
Hemgjord isglass

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Jag skulle nog vilja prova.

Tycker du om att krama folk?
Dom jag känner och så, ja. Men jag har aldrig förstått det där med att krama folk man inte känner som hälsning. Men oftast älskar jag kramar!

Äger du en digitalkamera?
Jaaa.

Vad är du allergisk mot?
Inte jätte. Lite små allergiskt mot lite allt möjligt men jag tar inga mediciner för allergi.

Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Jag orkar inte gå upp och svara.

Har du ringt någon idag? Vem och vad sa ni?
Min mamma vi pratade säkert om något intressant och Filippa för att hon skulle låsa upp så jag kunde komma in.

Vilket humör är du på?
Nördhumör. Jag sitter och kollar på Pokémon. Haha.  

Vad har du på dig just nu?
Leggnings, långt linne och t-shirt

Vad köpte du när du drog ditt kort senast?
Mamma bad mig handla i fredags och det var typ chips, läsk och laktosfritt smör.

När fotade något senast, och vad?
Min dator och glass för typ 3 timmar sen.


!

Länk
 

16/7

Idag har jag bara varit hemma. Städat, bakat, kollat på TV och lite sånt. Sen nyss tog jag en promenad. Och det är min dag för jag tror inte ni vill läsa om hur jag städade eller hur det jag bakade smakade och om i vill det så blev kladdkakan bränd det andra vet jag inte.
Imorgon kommer pappa hem vi har saknat honom!
Nu ska jag kolla på lite film och surfa lite på nätet ;)
 

Ska vi våga tro på vår fantasi?

 

punkt, punkt, punkt.

Jag har skrivit typ 5 inlägg idag men jag har ångrat mig och inte lagt upp dom för dom har varit sååååååå tråkiga!
Så därför tar jag helgen ledigt och hoppas att jag får lite inspiration!
Se yah!

12/7

Skulle ha bloggat varje dag men det har bara inte blivit så. knas!
Idag fick jag reda på att jag har kommit in på förstahandvalet vilket var Stockholms universitet. Så där börjar jag.till hösten. Är typ super glad men galet nervös!
Och idag skickade jag in det sista på mitt fotojobb så nu är det bara att vänta och se hur det går. Det har varit en bra dag kan man säga!
Nu ska jag snart sova för jag ska upp tidigt imorgon!
Vi hörs!

9/7

Jag blir helt förvirrad av dagarna så här på sommaren. Jag gissar på att jag inte är ensam om det. Tiderna har jag koll på men dagarna blir bara knas!
Jag är grymt trött, har ont i armen och har trollhår för jag orkar inte gör något åt det idag eller iallafall just nu. Jag tror jag ska ta och städa snart ska bara äta upp min lunch först! Har inga direkta planer för dagen har lite små saker jag ska försöka göra. Skulle vilja ha bilder att ladda upp men jag har typ inga eller jag ska kolla om jag har några som jag kan ladda upp senare.
Men nu får det vara klart med det här inlägget.

8/7

Igår firade jag och några till Linnea som fyllde år i måndags först åt vi hos henne och sen drog vi ut. Sen vid halv 2? Åkte jag och Eve hem till mig och så sov hon här och har hängt här hela dagen! Vi har kollat på barnpogram med Filippa hela dagen typ xD haha! Det fanns inget bättre.
Och ja det är typ det jag hade att säga. Vi hörs imorgon!

Traveling In Twos

Sitter här med en hög kläder på golvet. Jag är typ kaos när jag ska klä på mig eller när jag ska klä på mig något annat än det vanliga xD
 
Men det här inlägget ska vara om en låt jag är helt galen i! Har lyssnat på den flera gånger om dan hela veckan! Och igår köpte jag den från iTunes så nu kan jag lyssna hur mycket jag vill när jag vill!
 
Låten heter Traveling In Twos av Luke Conard. Han skrev den till sin flickvän Ingrid som var på semester i Thailand och gav den till henne på alla hjärtansdag och den är helt underbar! Och jag är helt fast i både Luke och Ingrids videor på YouTube Luke gör Covers, spelar egen musik och vlogar och Ingrid gör skönhetsvideor och vlogar. Men nog om det här kommer låten!
 
 

Klipporna

Igår drog vi och hade "grillningen" det var fett mysigt men det var liksom uppdelat på flera delar vilket var tråkigt! Det var liksom ledare, killar, tjejer och killar & tjejer som satt i små grupper och när jag kom för att vara trevlig blev det typ tyst hos konfirmanderna fast det hände när alla andra gick fram också inte bara jag. Dom pratade väl om sånt inte vi skulle få höra. Det var flera som badade och jag ångrade stort att jag inte tog med badkläder för jag älskar att bada!
Efter att vi hade hängt vid klipporna några timmar så drog några hem till Josefin och åt jordgubbar och chips! Det var mycket trevligt!
Sen vid kvart över 11 halv 12 fick jag cykla hem. Det tog mig 45 min att cykla dit men cyklade typ skit snabbt på väg hem så det tog typ 20 hehe. 
Nu undrar ni kanske va jag gör uppe nu. Jo jag  har varit uppe ett tag (sen typ kvart i 7) och tvättar. Inte så kul men något som måste göras!
 
Nu kommer det tre bilder. Två är från när Jocke och Niklas är idioter och dyker och voltar ner för en klippa för det är tydligen någor fel på att hoppa ner vanligt.. Och en är på när dom står och pratar om hur dom ska hoppa från klippan. Tyvärr tog jag inga andra bilder.. r
 
 

5/7

Hejhej!
Igår fixade jag och Filippa lite grejer hemma och sen åkte jag och träffade Eve när hon slutade jobba. Vi gick runt i stan och hade det trevligt. Men vi va typ inte i nån affär vilket var jätte bra för "får" inte köpa massa grejer. Vi pratade mest vilket var fett bra och trevligt! Om det blir finare väder idag så ska jag dra och grilla med lite människor. Jag ska cykla och det är typ fett lång eller inte jättelångt men Josefin ska cykla så jag ska cykla till henne och sen från henne dit vi ska. Hoppas det blir fint väder!!!
Nu ska jag fixa lite i PS får se om jag gör något som jag lägger upp här eller inte.

En rubrik!

Jag somnade efter att jag bloggade imorse.. På golvet.. hehe.
Annars har jag hängt med lillasyster och Josefin idag! Det va en fett bra dag! Fick någon pyssel flipp idag och gjorde saker och målade om mina tråkiga plastburkar mina sminkborstar står i och hårnålar ligger i och massa sånt. Vet inte riktigt vad som hände men jag får sånt ibland men då brukar det bli större grejer som aldrig blir klara.
Just nu sitter jag och kollar på lite Youtube grejer och funderar på att sova för jag är såååå trött.
Vi hörs och ses!

3/7

Godmorgon bloggen!
Har nyss varit och sagt hej då till pappa som ska iväg i två veckor :( Det är alltid lika tråkigt tycker jag!
Dagens planer är att uträtta några ärenden runt Jakobsberg och "passa" Filippa (hon är så stor nu så det är inte så mycket man behöver göra).
Nu ska jag nog lägga mig ner och se om jag kan sova en liten stund till för jag har varit vaken ganska länge och är fett trött!
Hörs!

Failad videoblogg

Tänkte gör en videoblogg det gick inte så bra filmade massor och det slutade med att jag inte orkade längre så jag la ihop mina knäppa försök och det blev så här.  

Tofta part 4

Liten text under bilderna
Vi gick någonstans och körde fem kamp. Här tävlar jag mot en konfirmand....
Och jag förlorade -.- Fast till mitt försvar var han typ grym och vann över alla andra som körde också..
DISCO!!
♥♥

Tofta part 3

Tre Tofta bilder till.
Första bilden är andakt på stranden, andra är en bild jag tog när andakten var slut och det var jätte vacker himmel och sista är mina armband jag fick när dom ligger tillsammans med allt annat på mitt och Sofias bord där vi la typ allt.  

RSS 2.0