we'll send you a Hogwarts toilet seat!

Rubriken haha ett citat från första Harry Potter boken och kom inte på någon rubrik så det fick bli rubriken..
lite mer bilder sen lördags

Day 15. Favorite minor character

Day 15. Favorite minor character

Hmm vilka räknas till "minor character"? Lee Jordan är nog en mindre karaktär och honom gillar jag han är rolig. Han är ju Fred och George Weasley's kompis. Han är knappt med i filmerna tror man bara ser honom nån gång under alla år. Han är med mer i böckerna men inte så jätte mycket.

Höst, höst, höst.

En liten del av bilderna jag tog i lördags.

Pumpa

I Lördags gjorde vi pumpor. Våra egen odlade pumpor. Väldigt, väldigt osmikrande bild på mig men det var den bästa av dom.

---

Igår var jag ute och fotade och jag klättrade på ett berg... och ramlade och jag hörde 'kracsh' Och fick panik FAN MITT OBJEKTIV, men som tur var (eller vad man ska säga) så var det bara UV filtret så det blev att åka och köpa ett nytt. Men det blev lite coola bilder med det trasiga UV filtret.

Day 14. Most Handsome Character

Day 14. Most Handsome Character

Harry, Draco, Cedric, Ron hmm kanske Dean Thomas. Hmm svårt det beror på om jag tänker filmerna eller böckerna. Fast jag vet inte det blev ju jobbigt ju. Skulle jag välja mellan tjejerna också? Gah den här listan var ju jobbig. Fast jag tänker inte ge upp.

Day 13. Least Favorite Subject

Missade igår så gör både igår och idag, idag.
Day 13. Least Favorite Subject

Jag vet inte, kanske "Muggelstudier" fast det skulle nog vara ganska coolt iallafall se vad de har att säga om oss.. hmm typ alla ämnen är ascoola.. Fast "Forntida Runskrift" är nog ganska tråkigt.

Day 12. Favorite Subject

Day 12. Favorite Subject

Jag ska börja med att jag ändrade gårdagens svar så kolla in det!
Favorit ämne måste nog bli "försvar mot svartkonster" eller "förvandlingskonst". Eller om man gick på Hogwarts skulle jag vilja läsa typ alla ämnen. För typ de flesta ämnena verkar fett roliga att läsa, inte alla men de flesta!

Ingen ork

Jag borde skriva något men jag har ingen ork. Jag har det inte bäst med allt just nu och jag vill inte deppa ner bloggen... Ska kanske ut och fota imorgon isåfall får ni lite bilder.. Lov nu hoppas jag kan uppdatera mer då!

Day 11. Favorite Villain

Day 11. Favorite Villain

Jag vet inte har typ ingen. Och svaren på dom här börjar bli tråkiga men så kan det gå..

NEEEJ JAG SKOJA! Jag kom på vem Draco Malfoy så klart!!!!!

Day 10. Least Favorite Professor

Day 10. Least Favorite Professor

Skulle aldrig vilja ha Umbridge men om jag inte får ta henne. Professor Binns (inte med i filmerna) läraren i trolldomshistoria. Han är så tråkig och alla sover på lektionerna. Han är så enspårig. Den enda som lyssnar är typ Hermione. Skulle vara cool att ha ett spöke som lärare men han är så seg och tråkigt så nej honom vill jag inte ha.

Day 9. Favorite Professor

Day 9. Favorite Professor

Lupin och McGonagall tror de är mina favorit lärare i Harry Potter. Gillar de flesta andra lärarna också men de är nog favoriterna.

Morgon

Hej hopp!
Nu sitter jag här 6.45 på en ledig dag.. Men jag behövde hjälp av mamma att smörja min tatuering för jag når den knappt liksom. Haha. Idag blir det först att göra läxor typ hela dagen så jag blir av med det (+ att det inte är ledig dag utan dag för egenstudier) och sen ska jag typ träffa Josefin och sen blir det middag med Tofta ledarna. Ja så ser min dag ut typ vi får se hur det blir. Just nu sitter jag och kollar på YouTube på covers en hel del är ju galet duktiga! Det har tagit typ 5 minuter att skriva det här helt knäppa/konstiga inlägget haha jag är inte helt vaken än!


Tatuering

Idag gjorde jag den äntligen! Jag blev nöjd! Evelina var underbar och följde med mig det blev lite knas men jag fick min tatuering och det gjorde inte alls så ont som jag trodde det skulle och Evelina sa "När ska du börja gråta?" Haha jag bara satt där.


Day 8. Least Favorite Creature

Day 8. Least Favorite Creature

Griphook tror jag. Om han räknas.. Men det tycker jag. 

Day 7. Favorite Creature

Day 7. Favorite Creature

Kanske Dobby eller Hedwig?
Har inget humör för det här idag så det får bli mitt svar.

Laser Inc - När Man Var Liten


lite bilder bara för att.

Hittade lite bilder jag tog för någon vecka sen.

Day 6. Least favorite character

Day 6. Least favorite character

Jag kan göra det lätt och säga typ Voldemort, Umbridge eller dödsätarna men de är typ tråkigt. Men jag vet inte vem jag ska välja då. hmm jag gillar inte Cho Chang så mycket. Vet inte varför hon är bara gråtig och jobbig och aa det är typ bara problem med henne. Otrevlig verkar jag hon är också. Nu tänker jag på hur hon är i böckerna för hon är inte riktigt så i filmerna.

Gardiner


Just det en rubrik också

Två bilder jag tog för ett tag sen men inte har laddat upp tror jag.

Day 5. Favorite Character

Day 5. Favorite Character

Har så många favorit karaktärer kan inte välja en vill ni ha en lista? Nej det tänker jag inte göra men jag kan säga några, Neville Longbottom, Harry Potter, Hermione Granger, Ron Weasley, Fred och George Weasley, Ginny Weasley, Molly Weasley, (Typ alla i familjen Weasley), Lupin, Snape, Dumbeldore, McGonagall, Sirius Black och många fler. Asså om jag skulle anstränga mig väldigt mycket skulle jag nog kunna välja en favorit av alla de jag gillar men det orkar jag inte så jag gillar massa istället. Jag gör nog inte listan som man ska göra den men det är min blogg så jag bestämmer!

Vacker

När jag är ute och går, springer, joggar eller vad jag nu gör så går jag alltid igenom en tunneln där någon har klottrat och jag tänkte alla behöver få höra det så "lyssna" nu på bilden :)

20/10

Idag kör jag på mig mina röda leggings blir lika förvånad varje gång jag tittar på mina ben och det är röda och inte svarta leggings som jag bukar ha. haha.
Idag har jag mycket att göra. Först skolan sen i eftermiddag ska vi ha en intervju med en person gällande vårt projekt hoppas det går bra! Har inte fått något ordentligt svar på att vi ska komma men jag tror vi ska komma haha vi får se hur det går! Sen måste jag hämta ut Twiday biljetterna och jag har 2 saker till jag vill gör vi får se hur det gå.

Jag borde inte sitta här utan borde fixa mitt hår som ser ut som kaos. Jag börjar inte förens senare idag för jag är redan klar med uppgiften.
Jag har ingen aning om vad jag babbla om nu får jag sluta med det här inlägget innan det blir mer knäppt.
Och bara för att jag känner att det var länge sen jag la upp bilder får ni två gamla suddiga knäppa bilder på mig.  


Day 4. Least favorite movie

Day 4. Least favorite movie

Som sagt är ju alla filmer och alla böcker jättebra! Men om jag ska välja den film jag gillar minst får det bli Harry Potter och Fenixorden. Tror det dels är för att den hoppar över mycket som står i boken. Boken är så lång så jag förstår att det var ett måste, men några viktiga saker klipptes bort. Ett jätteviktigt kapitel försvann helt det var dumt. Men den är fortfarande jättebra så det så.

Day 3. Favorite Movie

Day 3.  Favorite Movie

Tror jag tar Harry Potter och De vises sten alla är ju så bra men det var den första den hade mysig stämning. Den var typ starten för mig, jag hade läst lite ur boken men filmen var riktiga starten på Harry Potter för mig sen var jag fast.

19/10

Blääääääää!
Uppdaterade mobilen och den bara är mobbad och alla appar jag har fixa fint ligger överallt all musik är borta alla podcaster borta sms och jag orkar inte och nu har den bara sagt Återställer iPhone-pogram i typ 1½ timme -.-
Aja bara att bita ihop och fixa allt senare.
Mobbad dag i skolan idag också helt onödig. Fast jag beställde Twiday biljetter till mig och Eve yeeeeeeey :D fett glad! Trodde inte vi skulle gå iår men det ska vi göra :D för de som inte vet det är det Twiday midnattsvisning av Breaking Dawn part 1 dvs först Twilight sen New Moon sen Eclipse sen midnatt Breaking Dawn :D Nu ska jag återgå till att se om min mobil vill bli klar och jag ska ju skriva dagens Harry Potter grej.  

Day 2. Least Favorite Book in the Series

Day 2. Least Favorite Book in the Series

Svårt eftersom alla är bäst och jag älskar alla men om jag måste välja en som jag gillar minst så blir det nog Harry Potter och Hemligheternas kammare. Jag vet inte varför jag gillar typ de flesta nya och Dobby är typ bäst. Den är lika bra som de andra men jag gillar nog den minst iallafall. Svårt att förklara men det är lite segt då och då och om jag nu måste välja den jag gillar minst får det bli den.

17/10

Idag hade jag först skolan sen hade jag och Filippa lite film mys sen filma jag henne när hon sjöng vi får se om det blev bra och om jag kan klippa ihop som jag vill.
Josefin ringde och vi bestämde att vi skulle träffas så vi träffades satt oss på BK. Jag med en milkshake och Josefin en glass mycket trevlig vi satt och prata en massa sen gav vi oss iväg för att gå på ledarutbildningen. Det gick bra och sen gick jag bara hem. ja det va typ min dag det.
Mer intressant än mina dagar brukar vara haha. Vi hörs imorgon!


Day 1. Favorite Book in the Series

Day 1. Favorite Book in the Series

Hmm börjar bli svårt på en gång.. Faktum är ju att utan "Harry Potter och de vises sten" skulle det inte bli någon serie men jag får nog hålla med min pappa om att "Harry Potter och den flammande bägaren" är en av de bästa. Vet inte varför men det är så mycket som händer och den är spännande typ hela tiden och det händer så mycket som är viktigt. Vi får möta en känd quidditch spelare, gå på bal, göra massa galet läskiga men coola grejer och ja coolt. Älskar alla böcker och utan en bok skulle inte näst funka och så vidare. Det är ju nästan hemskt att behöva välja det är typ välj ut ditt favoritbarn eller välj borde det barnet du gillar mest men men jag kommer köra på iallafall och jag påminner om att det kommer bli otroligt svårt att välja på alla grejer men jag gör mitt bästa.

30 dagar

Försökte ju göra en 30 dagars grej nån gång och det gick ju inte så bra och nu hittade jag en sån som handlar om Harry Potter och tänkte varför inte försöka.
Jag börjar i nästa inlägg ;)

Day 1. Favorite Book in the Series
Day 2. Least Favorite Book in the Series
Day 3. Favorite Movie
Day 4. Least favorite movie
Day 5. Favorite Character
Day 6. Least favorite character
Day 7. Favorite Creature
Day 8. Least Favorite Creature
Day 9. Favorite Professor
Day 10. Least Favorite Professor
Day 11. Favorite Villain
Day 12. Favorite Subject
Day 13. Least Favorite Subject
Day 14. Most Handsome Character
Day 15. Favorite minor character
Day 16. Most Missed Dead Character
Day 17. Favorite Book Cover
Day 18. Favorite Portrait
Day 19. What house would you want to be in?
Day 20. If you could be able to work one spell without a wand what would it be?
Day 21. Favorite ship.
Day 22. Favorite Horcrux
Day 23. Favorite Deathly Hallow
Day 24. Funniest Moment
Day 25. Most Emotional Moment
Day 26. Most Surprising moment
Day 27. Any part of the books/movies that makes you cry?
Day 28. What You Think Your Patronus Would Be?
Day 29. Favorite Magical Ability
Day 30. What affect has Harry Potter made on your life and how much does it mean to you?


16/10

I fredags hade jag inget internet.
Igår orkade jag inte blogga.
Idag har jag haft konfirmander.
Vi hörs imorgon!

Mobilblogg

Tjena tjena just nu sitter jag och väntar på att verksamhetsrådet ska börja och jag kom fram till hur mycket jag saknar att vara konfaledare... Men men så kan det gå. Sitter och väntar på Bella eller någon som inte ska prata om konfagruppen. Men jag får inte sitta här och ta slut på batterit i luren. Kände bara att jag borde skriva något istället för att bara sitta och stirra.


YouTube♥

Sitter här och kollar på klipp på YouTube kollar på typ allt möjligt covers, förlovningar, bröllop, knasiga klipp, ja typ allt haha. Nu är frågan varför jag sitter här och varför jag inte fixar mig för skolan. Haha YouTube är bäst!!
Fullt upp idag först skolan sen hem sen verksamhetsråd så jag vet inte om jag kommer hinna blogga så mycket idag. Jag hatar när man är på väg att skriva något men sen vet man inte hur man ska formulera sig så folk förstår eller när man bara glömmer bort vad man ska skriva. 
Nu ska jag fortsätta kolla på YouTube och fixa mig så jag kan ge mig iväg till skolan när jag ska (har sovmorgon idag wiho!)


12/10

Idag hade vi skolfoto. Det blev knas och jag vet inte vad typ hela dagen har varit knas och kaos och jag har ingen ork att blogga och inget att blogga om.
Så vi hörs nog imorgon :)


Selena Gomez & The Scene - Who Says

Har gått och sjungit på den här låten hela dagen så nu laddar jag upp den här och en del av texten under.


Take me as I am, or watch me as I go.

Ja om det var någon som trodde mig så nej jag gick inte till skolan sådär jag hade lite fotografering när jag kom hem från skolan. blev inte så nöjd men jag lägger upp lite av bilderna iallafall. Och redieringen blev inte den bästa men jag håller på att lära mig Gimp..

dagens outfit

Ja så här såg jag ut i skolan idag.

Eller?

Yoga.

Hello! Idag hade jag yoga det skulle vara med ungdomsgruppen men det var bara jag och Filip som kom + anna då men hon är ju den som jobbar där och sen var det en tjej som visade hur vi skulle göra. Men det var jätte kul och så. Vi gjorde power yoga och jag kommer inte kunna röra mig imorgon men iallafall skulle lätt kunna göra yoga som träning. Det var liksom jobbigt men kul.
Japp har inte mycket mer att säga om det.

Sista delen Graninge

Sista bilderna från Graninge.

A million.....


Hittade det här citatet på twitter och letade efter en bild som passade och hittade en överkas bild som togs på tofta där massa människor stod och kollade på solnedgången och sen såg jag att två står och kramas så då beskar jag bilden och redigerade den ganska mycket och vips blev det ganska bra :)

Svanar


Lite mer bilder från Graninge när folk badade kom det svanar .. dom fräste och var sura och lite läskiga.. Men jag ville fota så det gjorde jag.

9/10

Idag hade jag planerat att gå till farmor för att ställa lite frågor angående en jobbig skit uppgift i skolan bakade till och med sega chokladrutor att ge till henne men hon svarar inte när jag ringer.
Annars har jag kollat lite filmer bland annat The Secret Garden underbar film den är lika gammal som jag men den är as bra kommer ihåg när jag såg den i skolan i typ mellanstadiet? aja helt underbar film!
Jo men nu ska jag försöka få tag på farmor så jag kan göra min uppgift.


Graninge


Kunde inte bestämma mig vilken kategori jag skulle ha bilderna i så jag valde Foton - Personer eftersom det faktiskt är personer haha.
Det är bilder från Graninge. Det var några som badade, och om inte jag hade varit förkyld hade jag nog också badat. Men jag satt nere på bryggan och fotade tillsammans med några andra, det var mycket trevligt :)
Första tre bilderna är på folk som badar. Fjärde är på Niklas, en av mina toftakonfirmander, och femte/sista bilden är på en annan toftakonfirmand, Åsa. Tog ganska många bilder på folk där nere men tyckte bilderna på Åsa och Niklas blev bäst :)



8/10

Igår så var jag som vanlig ledig. Pluggade lite sen åkte jag in till Filippas (lillasyster) skola för att hämta Filippa och hennes två kompisar (blev helt attackerad av alla i klassen "LINNÉA!!!!!" fick massa kramar och man känner sig så älskad :D det är mina små sötisar det). Sen drog vi och åt och sen gick jag, Filippa och hennes ena kompis och köpte godis och gick lite i stan mendans vi väntade på att hämta den andra som hade åkt för att dansa. Efter ett tag så åkte vi och hämtade henne från dansen och sen åkte hem till oss. Nu låter det som att jag hänger med 11 åringar men det var så att mamma frågade mig om jag kunde åka in och ta hand om dom istället för henne för hon ville inte att dom skulle gå omkring i stan och åka hem själva från stan på kvällen.

Idag har jag pluggat och tagit det lugnt är helt trött hela tiden bläää!


I believe it when I see it for myself

Första delen av bilderna från Graninge det var så otroligt vackert där! OCh valde ut så få bilder som möjligt av de jag tog men det lär ändå bli en hel del delar.

-

Everybody wants happiness, nobody wants pain.
But you can't have a rainbow without a little rain.

cow


-


506

Haha jag vet inte varför men jag skrev ett papper fullt med siffror från 1-506 det fick inte plats mer. Lite fina bilder på detta får ni.


6/10

Hello har sovmorgon så istället för att börja nu börjar jag om en timme skönt! Just nu sitter jag och lyssnar på mugglecast hihi! Håller inte alltid (läs: typ aldrig) med vad dom säger men det är bra att lyssna på eftersom det är på engelska och då lär jag mig typ. hihi!
Hmm jag hade något att skriva sen glömde jag va det var så jag vet inte varför jag skriver det här inlägget haha.
Men nu ska jag leta reda på min religionbok och gå för att möta folk och gå till skolan..

Lite så

Filippas klass hade konsert och självklart åkte jag för att titta det är ju mina små underbara (jag praktiserade i klassen och saknar sötisarna grymt mycket) så jag passade på att vara lite fin med kjol och högklackat :) Om man går med leggings, långt linne och tjocktröja typ varje dag är det kul att få göra lite extra då och då (sist jag hade kjol i skolan fick jag "utskällning" av min "kompis") Men jag tänkte lägga upp bild på hur jag såg ut när jag var på konserten.
Jag är dock mycket dålig på att ta "outfit" bilder och jag är väldigt trött så jag orkar inte redigera.
Okej ska bara påpeka att jag bjuder jätte mycket på den här bilden vet inte vad som hände ↓


Glee

Har varit helt fast i den här låten sen jag hörde den första gången. Den får mig att vilja spela in en musik video asså den musiken men en musik video till aja lyssna bara :D


Cool story bro, never tell it again.


Har inget annat att säga om dagen än att klaga så jag struntar i det! Så ni får lite bilder första är från landet tror jag de andra är från idrottsdagen.


There should be a subject at school called “Learn how to shut the fuck up."

(rubriken) Det borde vara så för folk kan verkligen inte hålla tyst och på lektioner så börjar de babbla emot och dom säger helt fel jag blir så trött... Min klass är experter på det! Och helt från ingenstans börjar dom pratar på om massa saker man inte bryr sig ett piss om. Och dom berättar samma väldigt ointressanta sak för alla lärare också så man hör det typ 100 gånger samma dag -.- Aja nu ska jag sluta klaga.  
Hittade det här "citatet" på twitter och jag ville dela med mig eller något i den stilen haha!
Tydligen är det en iphone 4s som kommer inte en iphone 5 om jag har förstått rätt på Facebook asså jag behöver inte läsa nyheter eller gå in på Sl allt sånt kommer ändå upp på facebook haha nej inte riktigt men nästan om det händer något nytt som tex den nya iphonen kommer det massa inlägg om det och om det är problem med sl kommer det massa inlägg om det. Men nu ska jag sluta skriva massa onödiga saker och göra allt klart så jag kan få sova någon gång!
Vi hörs imorgon :)


Äpple

Lite mer bilder jag tog när jag var ute på landet (typ den 23/9 kanske det var kommer inte ihåg)

Dear Harry and others

Hittade den här för ett tag sen men laddade aldrig upp den men idag kände för att ladda upp den. :D Jag är nörd men jag gillare! 

Dear Harry,
Thank you for being brave, and sticking through it all. And thank you for being a great hero.
Dear Ron,
Thank you for being the best friend anyone could possibly have. Thank you for being loyal, and always coming back. And thank you for proving that gingers can be cool.
Dear Hermione,
Thank you for showing us that nerdy people can be cool. And thank you for valuing friendship and bravery, over cleverness.
Dear Ginny,
Thank you for telling us that anything is possible if you’ve got enough nerve. And thank you for never giving up on Harry.
Dear Neville,
Thank you for always being worth twelve of Malfoy. Thank you for finally standing up to Voldemort, and being incredibly brave.
Dear Luna,
Thank you for believing. Thank you for believing in everyone, and for being yourself.
Dear Draco,
Thank you for finally doing what was right…in the end.
Dear Fred and George,
Thank you for always being there for a laugh.
Dear Tonks,
Thanks for showing us that age doesn’t matter if you truly love eachother.
Dear Snape,
Thank you for protecting Harry, and “always” loving Lily.
Dear J. K. Rowling,
Thank you for creating so many wonderful characters, and places, and objects. Thank you for creating a world of magic I will never ever forget.
Dear Potterheads,
Thank you for being so dedicated to Harry Potter all these years. You know that even though the last movie is over… it’s not really over. Because it will NEVER EVER be over! Keep it alive, Potterheads! Keep it alive!
Love, Every Other True Harry Potter Fan

plugg och lyktor

Lite bilder från sista gången jag var på landet och satt och plugga i solen och två lyktor som hängde där.

Morning

Jaha idag har jag jeans :o brukar inte ha de men det blev så. Borde inte sitta och hålla på med datorn jag borde sminka mig och fixa håret men jag gör ju inte alltid det jag borde.. Igår satt jag uppe till sent och redigerade bilder i gimp jag gillar inte det pogramet fattar nada så bilderna blev inte som jag ville men det får gå iallafall.
Studiebidraget kom in på mitt konto i går och är typ slut nu inte kul! Jävla mobilräkning!
Nej nu måste jag verkligen göra mig klar! Vi hörs när jag kommer hem!
Försökte hitta någon bild här på pappas dator jag skulle ladda upp men hitta inget tyvärr.


3/10

Idag beställde jag studentmössa, champagneglas där mitt namn står, tjocktröja, mjukisa och basketlinne där det tår student 2012 på :DDD Wiho! Ville ha en ziperall som det stod student 2012 på men där vi beställde hade inga :( Men det kommer bli galet dyrt det här med student asså blääää! Vill ha allt men vill inte betala ;)
Och det snöade idag :O i typ 3 minuter men det snöade..
Nu ska jag göra mig klar för att dra till ungdomsgruppen har inte orkat fixa bilder DUMMA MIG!!!!!!


Hemma!

Hej kom hem för några timmar sen är grymt trött och ska sova så fort min film är slut! Lägret var både kul och jobbigt, Galet och underbart. Ja blandade känslor!
förlåt för att inläggen från mobilen blev konstiga. Världens sämsta Svenska och bara konstiga typ när det kom dubbelt av alla bilder och det. Jag hade inte tid att kolla vad jag skrev det var bara att skriva ett snabbt inlägg och skicka iväg och det går inte att ändra inlägg som är fel på mobilen.
Men så kan det gå!
Vi hörs imorgon hoppas jag hinner fixa bilder eftersom jag har en massa som ska fixas och läggas upp :)


Knas

Asså lägret är ganska knas men trevligt.. Just nu har vi rast tog en bild nyss på folk jag sitter med bara för att ha en bild. Har tagit massa bilder med kameran det är galet fint här! hoppas det går att ladda upp det här inlägget för det gick inte tidigare.. Det jobbiga med dom här inläggen är att jag inte kan välja storlek på bilderna och jag kan inte lägga in mitt bloggnamn så ingen snor bilderna men nu ska jag snart upp till föreläsningssalen igen. Vi hörs senare :)


RSS 2.0