Fotat med Linnea: del 2

Här kommer lite bilder på mig från när jag och Linnea fotade.
Anledningen till att det är fler bilder på mig än på Linnea är för att jag vet var MIN gräns går när det gäller vilka bilder jag kan lägga ut jag vet inte var Linneas gräns går. 

Fotat med Linnea: del 1

Första delen med bilder från när jag och Linnea fotade i lördags. Här kommer lite bilder på Linnea :)

Mobilblogg: 29/1

Tjena tjena! Igår var jag med Linnea vi fotade oss med docktema grymt kul! Jag har massa bilder som nyss blev klar redigerade men mer om det senare! När jag kom hem från Linnea hade mamma och pappa hämtat nya saker till mitt rum (håller ju på att göra om) så idag runt 8 på morgonen började jag fixa och jag höll på till 4-5 någonting. Det är fortfarande lite som saknas innan rummet är klart och det står fortfarande saker i påsar men det är mycket bättre än tidigare! Jag hade inte planerat att hålla på med mitt rum hela dagen jag hade tänkt att redigera bilderna från igår och plugga lite. Men när jag inte kunde göra mer med rummet började jag med lite plugg och sen skickade jag in lite grejer som måste fixas inför framtiden och ja när det var klart satt jag på en film och redigerade bilder och blev klar för en liten stund sen.
Fullt upp hela dagen kan man ju säga!
Bilderna från igår kommer i veckan hade planer på att börja ladda upp idag men jag hann och orkade inte! Men ni får en liten bild på kameran med en bild på oss. Om allt funkar ska den bilden vara med i inlägget!
Nu ska jag sluta skriva för jag är så trött och jag ser knappt vad jag skriver och imorgon är det praktik igen! Vi hörs!


färg

Ny färg. Rött blev grått. Tröttnade på det röda, svart blev för mörkt, grått är ganska tråkigt men nu blev det så. Det får vara så ett tag i alla fall! Skulle bara säga det :)

chokladtårta

Bakade mig en liten chokladtårta idag. Det blev så där, inte exakt som jag ville ha den men ändå god. Satte ihop bilderna lite så här, för jag tyckte det var roligare än att ha dem bara som vanligt för det var ganska tråkiga bilder. Kvällen spenderas med att titta på Grey's Anatomy och imorgon blir det att fotografera med Linnea :)

Mobilblogg: lite bilder

Tjena tjena! Sitter och bloggar från luren min. Tog lite bilder idag när jag var på promenad på rasten på praktiken och jag orkar inte koppla in luren i datorn så jag gör på det lata sättet och laddar upp de så här istället. Vet inte hur bilderna blir när de kommer upp på bloggen men de ser hyfsat bra ut i luren. Skulle bara säga det vi hörs när jag vill, har tid och orkar :)
ingen kopiering av bilderna trots att mitt namn inte står eftersom jag inte kan fixa det på luren.


22/1

Tjena.
I fredags fick jag åka hem från praktiken efter bara halva dagen för jag var helt yr i huvudet och massa jobbigt. Det var lite tråkigt men så blev det. Mådde bättre på kvällen så då drog jag på ledarutbilding och lördag och idag har också spenderat i kyrkan på ledarutbildning.

Jag räknade lite på tiden jag har spenderat i veckan och det blev typ så här Praktiken 29½ timmar, bussresor 9 timmar och kyrkan (ungdomsgrupp, ledarutbildning och planering inför gotland) 30 timmar.. Herre gud snacka om full proppad vecka! I alla fall till skillnad från hur det brukar se ut. Men nu börjar en ny vecka förhoppningsvis är den inte så full med grejer (det är i alla fall inte en helhelg med ledarutbildning).  

Jag ska försöka blogga bättre nästa vecka. Om snön ligger kvar skulle jag gärna ha en fotografering gäller bara att ha någon att fota + att hitta tid..
Nu ska jag snart sova för jag måste vara fullt pigg på praktiken imorgon!
Vi hörs när jag hinner!


18/1

Hallojs allt tar kål på mig. I kväll är första kvällen jag har varit ledig. Haft fullt upp hela tiden och det kommer fortsätta så här... Kul.. Idag har jag i alla fall tränat för första gången på några dagar så skönt! och jag har även kollat på Grey's Anatomy. Nu ska jag göra lite grejer och fixa mig för sängen eftersom jag går upp runt 5 och mina dagar är så proppade med grejer så man blir mer trött. Jag önskar bara att de här fem praktik veckorna ska springa iväg så jag kan få tillbaka mitt normala liv med att gå upp så jag orkar dagarna, skola bara tre dagar i veckan och bara några timmar. Nu ska jag sluta babbla. som ni kanske förstår hinner jag inte fota vilket betyder inga bilder till bloggen vilket betyder tråkiga inlägg.
Okej förlåt men jag vet typ inte vad jag har skrivit och bloggningen kommer vara låg nu när jag har så mycket att göra. Vi hörs när vi hörs :)

Ingen kan vara nere med en ballong

Första dagen på praktiken idag. Man kan ju hoppas på att det bara kommer bli bättre. Vill inte gå in mer på det.
Just nu sitter jag vid pappas dator för jag kom hem från ungdomsgruppen för inte så länge sen och kände att det var onödigt att slå på datorn. Jag vet inte vad jag ska skriva har ingen ork och inget att skriva.


...

Hallojs. Idag har jag haft konfirmander, tränat och lite sånt. Är ganska så stressad och nervös för imorgon börjar praktiken. Ska gå upp senast kvart över 5 vilket jag inte ser fram emot och om jag börjar samma tid varje dag vilket jag antar att jag ska göra kommer jag behöva göra det i 5 veckor. Just nu kollar jag på ett ganska så konstigt Grey's Anatomy avsnitt, försöker blogga och är nervös och försöker tänka på hur jag ska klara dagen imorgon.
Nu ska jag äta upp mitt äpple och sen leta reda på kläder så jag slipper det inatt i morgonbitti.

Torsdag, fredag, lördag och framåt

Hej hopp!
Nu har jag inte bloggat på några dagar så jag skriver lite om vad som har hänt.
I torsdags hade jag typ ingen skola. Jag kom till skolan och då fick jag reda på att min lärare var sjuk och det var henne jag hade hela dagen så vi fick gå hem. Jag satt dock kvar typ en halv timme för jag orkade inte gå eftersom jag nyss hade kommit. När jag kom hem tränade jag, hjälpte pappa att städa, kollade på massa avsnitt av Grey's Anatomy och lite så. Sen när jag satt mig för att blogga så hände lite grejer och det blev inte riktigt tid eller tillfälle för att blogga.
Igår så var jag ju ledig eftersom det var fredag så jag var med mamma typ hela dagen vi tog oss till IKEA och gick omkring där. Sen vart det Grey's Anatomy för mig och jag gjorde något mer men jag har glömt. och det gick inte att logga in för att blogga.
Idag har jag tränat, kollat på Grey's Anatomy och sen hämtade mamma och pappa en av de nya grejerna till mitt rum. Nu har jag tråkigt och sitter och bloggar.
Imorgon har jag konfirmander så länge det inte är inställt. och på måndag är första dagen på praktiken och jag är galet nervös. Hela nästa vecka är fullt uppbokad typ. I alla fall helgen för då ska jag på hemma läger (läger på dagarna men man sover hemma).  

Men va?

Jag har inget att skiva men jag gillar inte att jag inte skriver. Så det känns konstigt att skriva men jag gör det i alla fall. Tack och hej vi hörs imorgon eller något :)

och vips var jag borta i två timmar.

Tjaba tjena!
Skolan började idag det var inte så märkvärdigt vanlig dag liksom fast vi fick uppgifter till praktiken istället för att börja med något nytt. Malin och Emelie fick nya namn Bill och Bull för de var helt flippade och satt bara och skrattade hela tiden och sa saker samtidigt och sånt. Men det var trevligt för då fick man skratta. Emelie satt och sa WIHOOOO men konstig röst hela dagen också.
Efter skolan följde jag med Natta och Elin till Jakobsbergs centrum båda två köpte lite grejer men inte jag för jag har inga pengar (ovanligt? Nej). Men när de var klara för att gå och jag var på väg hem så kände jag att jag inte ville gå hem utan jag ville ut och gå. Så jag var ute och gick i två timmar i jeans (för just idag hade jag jeans i skolan) och med en fullpackad ryggsäck men skolgrejer och utan mössa och vantar.  Men det var riktigt fint och mysigt förutom att jag halkade typ 3 gånger och ramlade så att jag gjorde illa rumpan. 
Men här får ni två iPhone bilder från när jag var ute och gick och dom är typ jätte små och det är svårt att se. Men det var så att jag inte orkar leta efter sladden och koppla telefonen till datorn, så jag mailade dom istället och då blev det så.


9/1

Nu sitter jag här igen. Med ett öga på huset fullt och ett på we heart it. Mitt rum känns lite konstigt nu när jag inte har ett ordentligt rum utan hälften ligger i påsar men det är trevligt i alla fall. Idag har jag fixat lite smått med projektet, städat och rensat lite mer i mitt rum och lite annat smått. Imorgon blir det skola igen. Jag är inte pepp utan depp. Enligt facebook är det ganska många som har längtat till skolan ska börja. Jag vet inte jag har lite dubbla känslor jag vill att skolan ska ta slut men jag blir orolig och stressad över vad som händer sen.. okej nu ska jag sluta med det här!! Nu har jag tre dagar sen nästa vecka blir det typ fem veckors praktik hoppas det blir bra, att folk är trevliga och jag trivs. Har aldrig varit på stället och aldrig träffat läraren/min handledare så är lite orolig.
Eftersom jag inte har någon bild så får ni en bild/citat från We heart it


Don't be a drag, just be a queen


I'm beautiful in my way
'Cause God makes no mistakes
I'm on the right track, baby
I was born this way

Don't hide yourself in regret
Just love yourself and you're set
I'm on the right track, baby
I was born this way, born this way

Så typiskt..

Jag hade som planer att plugga det här lovet typ jobba med projektet och göra en mibas uppgift som inte ska in på länge men så den är klar liksom tror ni jag har gjort något? Nej det har jag inte blir så trött på mig själv! jag får se om jag inte kan göra något imorgon. Jag måste lära mig att göra saker på en gång inte vänta med dom! Och jag hade tänkt smsa Alex om lite grejer för flera dagar sen men har fortfarande inte gjort det så det får jag försöka komma ihåg att göra imorgon också! Sista dagen på lovet imorgon ju bläääää säger jag! Nu är det inte långt kvar innan man måste veta vad som händer efter gymnasiet man måste ha en plan. Jag menar jag har en plan typ men jag blir stressad i alla fall, tänk om något går fel, tänk om det slutar med att jag varken har jobb eller vidare studier efter sommarn det låter ju inte så pepp. Men nu ska jag sluta stressa upp mig själv! Så skriver jag imorgon istället!


Everyday it will rain, rain, rain...


8/1

Igår kastade jag ut mitt skrivbord och min underbara men trasiga kontorsstol/fåtölj. Så först när jag skulle sova hade jag jätte svårt att somna för det var så ljust för stolen brukar stå i vägen för fönsterlampan och sen i morse när jag vaknade var jag lite osäker på vart jag var. Men mitt rum känns så mycket större nu det enda problemet är att allt som var i skrivbordet står i påsar över hela rummet Men jag har planer på att göra om mitt rum hoppas bara det går!
Jag, mamma och pappa ska kanske till IKEA senare och kolla efter lite inspiration till mitt rum.
Men nu ska jag sätta mig och rensa och redigera bilder från minneskort och externa hårddisk.

fingerfolk

Jag hade lite tråkigt för några dagar sen och det slutade med att jag ritade på mina fingrar och då blev det så här :) Jag fick inspiration från we heart it och dom som finns på we heart it är snyggare men om man inte försöker så vet man inte.

7/1

Jag hade inte så värst planerad dag bara lite saker men jag har haft fullt upp hela dagen. Så nu ska jag mysa mig ner i sängen med lite huset fullt avsnitt.
Såg ni gladiatorerna? Blev fett glad för det var typ som när det gick förut och det var typ så bra som jag hoppades att det skulle vara.
Just det lillasyster började blogga idag häär är hennes blogg jag har gjort headern och det. Hade inte så mycket tid så jag fick inte göra så mycket och så som jag ville. Det är ju dessutom inte min blogg så jag bestämmer ju inte hur den ska se ut. Alla bilder i headern är tagna av mig och alla finns här på min blogg också om man letar bakåt i arkivet.  
Nej men nu ska jag sluta skriva så hörs vi imorgon för jag tror inte jag bloggar något mer idag.


hoppelihopp

Jag var ute på promenad med pappa och Filippa idag,  och då var det lite is som jag hoppade över. Då såg det ut lite så här :)


¨¨¨¨

Jag och Filippa var ute och fotade idag tyvärr blev alla bilder på henne ganska dåliga suddiga och så :(
Men hon tog bilder på mig och efter att ha klippt och klistrat lite så blev det bilden över. Den blev inte som jag vill ha den men den blev okej i alla fall.


gran canaria, london, gotland & stockholm


Hade lite tråkigt så jag gjorde den här. Tyvärr förstör ju gif kvalitén på bilderna.

4/1

Det jobbiga ögonblicket när man sätter på en film som är dubbad till spanska och inte har någon text..

Idag har jag inte gjort så mycket tagit det lugnt kollat film lite sånt. Hade planer på att dra ut och fota men det var skit väder så det blev inget. Hoppas på bättre vänder imorgon istället! okej det här var ett kort och dåligt inlägg men när man inte gör något finns det inget att skriva..

Love is never ugly

Idag tog jag mig en paus med alla Huset fullt avsnitt man vill ju inte tröttna och istället såg jag en film som jag har velat se typ sen den kom ut. Beastly. Jag trodde ärligt inte att den skulle vara bra men jag som bland annat har en kärlek för fantasy, romantik och drama kunde inte låta bil att se den.. Och jag blev kär! Den var helt underbar. Jag har inte läst boken bara baksidan och filmen är inte så lik baksidan av boken.
Det är i princip skönheten och odjuret i nutid fast ändå  annorlunda!
Filmen var som jag sa mycket bättre än jag trodde och jag rekommenderar den så se till att se den folk!!

Filmen handlar om Kyle Kingson, en förmögen high school student som bara bryr sig om utseende och är respektlös mot allt och alla. Han förelämpar och är extremt respektlös mot en tjej från skolan Kendra. Som självklart inte är någon vanlig person utan hon är i hemlighet en häxa i förklädnad. Hon kastar sedan en förbannelse så att Kyles tidigare vackra ansikte och kropp så han blir skallig, tatuerad, får fullt med ärr och jag vet inte vad över hela kroppen och ansiktet hon säger något i stil med att han nu ser ut som sin insida. Sen ger honom ett år att hitta kärleken eller vara kvar med sitt monstruösa utseende för alltid.
(skrivet med mina egna ord så sorry om det blev konstigt)

Tänkte slänga in lite bilder från filmen. Bilderna är lånade härifrån


Breaking dawn ... igen ...

Hallojsan! Idag har jag hängt med Josefin vi åkte till Kista och gick runt lite och sen kollade vi på Breaking Dawn (ja igen). Det var jätte kul att träffa henne igen det var fett länge sen jag träffa henne. Så från att inte träffa människor på typ en vecka till att först träffa Eve, Linnea, Eira och Sofia och ha mycket trevligt för att sen åka och träffa Josefin! Men jag kan ju bara säga att jag är jätte trött nu och jag har ingen aning om varför jag fortfarande är vaken. Först bara fyra timmars sömn sen fullt upp hela dagen! Nej nu ska jag göra klart det jag håller på med sen sova kan knappt hålla ögonen öppna.

The way i see it..


3/1

Kom hem för ett tag sen typ en timme sen. Jag kom fram igår och allt gick bra. Hade mycket trevligt med Eve, Eira, Linnea och Sofia. Sov typ fyra timmar och har ont i typ hela kroppen och vet inte hur jag har lyckats med det. Snart kommer Filippas kompis och då måste jag vara lite social och trevlig men det ska nog gå bra för just nu är jag inte trött. Okej det här inlägget var ganska värdelöst och jag har inget mer att skriva så tack för mig :)


2/1

Hejsan.
Just nu sitter jag och väntar på bussen jag ska ta till Eve. Ska bli så skönt att träffa lite folk nu när jag tillslut är frisk. Men Gillar inte bussarna för det är typ överdrivet jobbigt att ta sig till eve den vägen som sl säger att jag ska göra. Just nu funderar jag över om jag inte skulle tagit Spånga vägen som jag vet hur man åker istället för att göra så här. Men det är lite sent att komma på det nu... Så jag får köra på det här och hoppas på att jag kommer fram :) nu har jag inte mer att säga så vi hörs senare.


Fyrverkerier

Okej här kommer en bildbomb med fyrverkerier.
Bild 1,2 & 8 Tomtebloss. Bild 3 & 4 är på mig med tomtebloss. Bild 5 L.D. Bild 6 & 7 "tomtebloss fight" jag vann xD. Bild 8 och neråt fyrverkerier.  

RSS 2.0