Ullared - 17/7 + 18/7

Tja tja... här kommer del 2 av Ullareds bilderna 17/7
Vi spelade minigolf.

Och en skojbild från 18/7.. haha tjejfilm och ansiktsmask sen efter det blev det spel med mamma, pappa, Filippa, Anderz och Amanda.

30/7

Tjaba!
Idag igen har vi fixat golvet det blev som det blev men det bästa vi kunde fixa. btw hatar jag Facebooks nya chatt och meddelandegrej.... fyfan JOBBIGT JU! det ska vara kul inte jobbigt!
Aja just nu ligger jag och kollar film. Har kollat typ lite mer än halva men nu ångrar jag att jag valde den här filmen men känns knäppt att byta nu. Vi hörs senare har inget mer att säga just nu.


Det är inte jag



Laddar bara upp en låt lite snabbt.

Ullared - 16/7

Ändrade kategorin Foton - Gran Canaria till Foton - Resor. Så här kommer bilder från Ullared i delar.. Del 1 16/7
Blev lite mycket bilder för bara del 1 men men... och nu är det så att jag inte har alla bilder på datorn utan bara dom jag la upp på facebook... Men nu ska jag sova god natt!

Haha...

Så fin utsikt både bilden över texten och hoppbilden under.


Efter många timmars bilresa var vi framme vid Gekås (som då va stäng eftersom klockan va typ 7 men vi gick omkring utanför iallafall som vi alltid gör när vi kommer fram)

Alla tre bilderna över är när vi hoppa in i de stora skåpen man kan lägga saker i...

Jag och statyn av Gekås grundare som är utanför affären. haha tyckte han skulle bära mig på ryggen :P


Två bilderna över vi lekte i en lekpark haha.. det togs mååånga fler bilder...

Ajabaja Malin....

Allsång på Skansen

Har "jobbat" igår kväll och hela dagen idag med att hjälpa mamma och pappa med farmors golv. Så har inte haft tid att blogga men här kommer bilder från Allsång på skansen

Måns under repetitionen
Eric Saade repeterar med sina dansare

Jag och Filippa sitter och väntar ... och väntar ...

Genrepetition

Anders Lundin innan det skulle börja


stockholm i mitt hjärta

På väg hem från Allsång på Skansen tog jag bilderna under.

27/7

Bilr så trött på mig själv för att jag int4e bloggar blä blä fy Linnéa fy....

I måndags då tog jag det bara lungt kollade film och hela Eva och Adam serien + filmen UNDERBART det är liksom det det ska va. Och sen körde jag moppen till verkstad den höll hela vägen tack och lov för det!

Igår var jag på Allsång med mamma, pappa och Filippa. Trotts att det inte va folk jag lyssnar på eller gillar så satt jag där och applåderade jag som en galning det är ju liksom grejen tycker jag. såg typ nada så har kollat på SVTplay nu på morgonen för att se hur det såg ut haha. Satt på en bänk från 11 på förmiddagen tills det va slut. Men det va värt det älskar Allsång och sånt! Men innan vi åkte dit var jag hos farbror doktor.

Jo ja ska försöka fixa bilder och har massa att göra. Men vi hörs.

24/7

Hellllllooooo!
Kom hem igår från Ullared, Göteborg och Varberg. Där jag har varit med min Familj, Anderz min farbror och Malin. Det va trevligt trevligt. Har handlat skit mycket. Trotts att jag har varit på Gekås (aka Ullared) flera år jag va typ 7 eller yngre när jag var där första gången så blir jag alltid lika galen och köper för mycket grejer men det är nice. Men nu får jag klara mig utan pengar resten av sommaren oj.
Bilder kommer nog snart men orkar inte idag.

Åker imorgon

Hello! Jag och Malin medflera åker imorgon neråt i vårt land. Kommer inte blogga mjligtvis nåt smsinlägg.
Bilder från när vi åkte iväg förra sommaren. Hon skulle nog inte bli så glad om hon såg bilderna jag lägger upp ops men jag
 ser konstig ut men vi kör på det allafall. HÖRS


Nooo

Min Harry Potter ipod är borta NOOOOOOOOOOOOOO!!! Måste hitta den vart kan den var vart kan den va PANIK!!!!
VILL INTE ATT DEN SKA VARA BORTA NEJNEJNEJ!!!

12.35 JAG HITTADE DEN SÅ GLAD NU

-

"I can see you're sad, even when you smile, even when you laugh,
I can see it in your eyes, deep inside you wanna cry."

Tråkigt

Hade lite tråkigt igår. så jag ritade (bland annat) dödsrelikernas symbol på handleden och målade senare naglarna i Gryffindors färger haha.
Ja jag är medveten om att jag har ritat snett.
Skulle inte ha något emot att ha den på riktigt... just nu. om ett par år skulle jag ångra mig tror jag. Älskar Harry Potter och det kommer alltid vara en del av mitt liv men nja jag skulle inte våga...

Så fint!



Dagen har jag haft fullt upp. Nu på kvällen var det så här fint ute. Åhhh önskar jag hade hunnit ut med kameran men det fick duga med bilder från fönstret.
Ska försöka hinna blogga imorgon!

13/7

Hej fan det blir inga bilder det är för jag inte har PS gah. Vill ha ps så jag kan göra ny header så trött på den jag har nu!!!!!! Provade lite i gimp men det blir bara DÅLIGT! Och jag har inte kunnat fota något eftersom jag typ är sjuk och trött. Men aa ska inte blogga är på skir humör och då bilre bara skit....
Idag har jag typ inte gjort något bara vilat, kollat film, packat och försökt fixa en header men det går inge bra! Hmm. Vi får se vad som händer. Hela dagen imorgon är fullpackad hoppas jag mår bättre och inte är trött då.

Jag är lite trött just nu. Kan du försöka igen om några minuter.



Du kan inte var trött din ande jag vill ju spela :o

Harry Potter och dödsrelikerna del 2

Godmorgon. Sitter här ganska död. Kom inte hem förens runt 4 trots att filmen skulle ha slutata runt 2 men nej den slutade kvart över 3-halv 4 för den jävla projektorn på biografen dog typ 10000 gånger nej men seriöst minst 5-6 gånger (dom tänkte låta bli att sätt på den igen men då skrek alla i salongen) och hela tiden när det var som mest spännande och ljudet dog också några gånger. Men jag ångrara inte att jag gick.

Tror inte jag inte har gråtit så mycket för en film. Typ hela biosalongen satt och grina. Jag älskade filmen. Den var jätte grym va rädd att jag hade för höga förhoppningar. Men den va så grym. Gickifrån boken lite men vafan underbar var den. Kommer lätt se den fler gånger och hoppas på att inte projektorn går sönder. Är lite trött på vällingby filmstad nu men men inte deras fel. 

Folk säger att det är över. Att Harry Potter är slut. Visst sista Harry Potter filmen har nu kommit så på så sätt är det slut det finns inge ny Harry Potter man går och väntar och längrar att få se längre. Men Harry Potter är fan inte slut för mig. Harry Potter är en del av min uppväxt en stor del av mig och det är det jag älskar. Harry Potter kommer alltid finnas där för mig. Böckerna, Filmerna, Minnen. Jag kommer ihåg den lilla flickan 2001 8 år och gick och såg den första Harry Potter filmen med mamma och pappa. Jag förstod inte mycket för jag hann inte med i texten men det var något jag pratade om så länge. Jag älskar Harry Potter och för mig finns det iallafall alltid kvar. Jag kommer lätt föra vidare det här till mina barn, barnbarn, alla som vill lyssna.

 
(de två bilderna togs inatt med pappas lilla skit kamera.) Och under kommer lite affischer för filmen jag hittat på google.


Om några få timmar

Ligger och taggar för om några timmar ska jag få se sista Harry Potter!!!! Fy fan va najs. 23.59 Jag längtar!!

11/7

Heeej! Sorry för skit dålig bloggning. Men va så jätte trött hela dagen igår och samma sak idag. Jag vill baka muffins men jag vet inte om jag orkar. Jag skrev värsta inlägget men allt försvan för internet dog gah orkar inte!
Imorgon natt 23.59 ska jag se nya harry potter fimen taggad som fan hihi fett pepp. Har målat mina naglar röda och skrivit harry potter i guld (för de som inte vet är rött och guld Gryffindors färger och för de som inte vet vad Gryffindor är så är det Harrys elevhem på Hogwarts). Har inget mer att säga

Mys med popcorn på gräset när solen är påv...

picsay_131023590 (MMS)

Mys med popcorn på gräset när solen är påväg ner. Självklart är kameran med. Är dock jätte trött så jag vet inte om jag orkar fota. SOMMAR<3<3


kvällspromenad


Jag, Filippa och Pappa tog en kvällspromenad igår. Fick lite fina bilder. Hihi älska solnedgång<3

Typiskt...

Var på promenad och såg massa fint man skulle kunna fota... Hade jag min kamera med mig? Nej så klart inte det Blä blir så trött på mig själv. om jag går ut något mer någon annan kväll måste jag komma ihåg kameran!!!
Just nu ligger jag och lyssnar på musik. är fett trött asså. haha. Man blir trött av värmen. och jag har badat massor idag också så man blir ju trött av det.
Ja ja. Vi hörs ikväll eller imorgon! ;)

That should be me holding your hand
That should be me making you laugh
That should be me, this is so sad
That should be me, that should be me
That should be me feeling your kiss
That should be me buying you gifts
This is so wrong, I can't go on
'Til you believe that that should be me
That should be me

Gah har fastnat för en Justin Bieber låt vafan e det för något? så många skriver texten på facebook och då va jag tvungen att lyssna och den va ju bra! Tycker jag. Fast det går inte att ladda upp här :S Men om ingen förstod det så heter den That should be me.

Bilder från igår och idag.


Bild igår. Mumsiga jordgubbar. Åt skit många. såååå gott!!

Bild igår. Solen. tyckte det var så fint tog typ 30 stycken.

Bild igår. Blommor.

Bild idag. Var och bada med Filippa och Pappa fast han bada inte. blev massa knäppa bilder som jag inte tänker lägga upp här.

I miss you

Miley Cyrus- I Miss You


7/7

Imorse klockan 4 väckte pappa mig och sa Linnéa din dator och film är fortfarande på stäng av den. Jag hade alltså somnat med datorn på medans jag kolla på serier i sängen hahah. Fast jag fattar inte att det höll på ända till 4.
Blablabla. Vill ut och fota men vet inte vad GAH.
Nu ska jag klä på mig "riktiga kläder" typ shorts för det ser ut att vara varmt ute. Måste leta efter min mobilladdare också. Gah bara ett skit inlägg men i alla fall.


ready, set, go

I'm ready and set but i don't want to go...

Goodiebag


För typ 1½-2veckor sen blev jag medlem på Goodiebag och beställde en goodiebag. Man blir medlem och får välja två test saker man vill ha jag valde Duschkräm och Body lotionen. Gratis är det wiho jag gillar gratis ;). Body lotionen va skit bra och lukta gott och duschkrämen luktade också gott. hihi bra saker jag valde. Hoppas man får göra en ny goodiebag snart.

6/7

Heeej!
Idag har jag sytt/klippt delar. Varit hos optikerna och kollat film. Typ. Jag skulle ha bloggat men jag kom inte in :o Fick ett packet idag också ska skriva om det senare.
Jag håller på att sy ett lapptäcke men symaskinen vägrar sammarbeta så jag ger upp för dagen. Tror jag. Ska städa lite i mitt rum. Optikern tog typ 10 minuter skit onödigt tycker jag. Aa ska inte skriva massa onödigt skriver om ett tag :)

5/7

Tjaba orkade inte blogga igår. Men det som hände var att jag va hemma hela dagen tog det bara lung sen åkte vi till mammas kusin som fyllde år. Ville gå på Alice Cooper men hitta ingen som ville gå med mig :( Sen hämtade vi symaskinen hos farbror så nu har jag sytt ett örngott och en tygpåse som blev fail.. tycker jag. Idag  har jag varit i kyrkan på sommar café gick dit för att träffa Anna eftersom hon jobbar där. Va med anna och Tamara. Och Chiro(annas hund) han e såå sööt! Sen kom Dana då gick vi och köpte grekisk mat MUMS! Sen kolla vi på film "My name is Khan" GRYM film! Typ grät massor. Resten av ungdomsgruppen kom så när filmen var slut drog jag. Kanske ska dit imorgon igen vi får se vi får se. 

Så såg jag ut idag. Varför jag lägger upp det? Vet inte.


Ja jag vet inte varför jag lägger ut mina kläder från dagen men men så såg jag ut idag iallafall. Haha fett sur på sista bilden. Och ja bilderna är ju som dom är men lev med det. Det var btw den tröjan jag köpte i Kista med Malin.


Want to read my nails?



Målade naglarna hihi blev lite coolt tycker jag tyvärr belv det dåliga bilder men det är svårt att ta bilder på sina naglar.

3/7

Tjena! Ligger i sängen och lyssnar på Self Deception och tänker lite. Vid halv 10 drog jag, mamma och Filippa till IKEA för att äta frukost och sen har vi gått omkring lite. Jag köpte ett tyg så jag ska sy örngott. Wiho! Måste bara hämta symaskinen hos farbror. Så det blir nog i veckan. Tänker inte göra sånt överdrivet (som när man sen provade på kudden inte ens passa) som man fick göra i syslöjden. Nej jag ska göra ett som funkar.
Ja va ska jag säga mer. Self Deception är grymma.


2/7

Hellojs! sitter hemma och typ halv sover är så trött.. Idag hjälpte jag först mamma ute vid vår kolonistuga sen vid 2-3 åkte vi hem och jag höll på att dö av värmen på tunnelbanan och tåget. Men vafan det är skönt med värme! Jag ska inte klaga.
Idag fyller Linnea 18år skickade mig ett sms till henne och sa grattis för hon är på peace and love (haha har två kompisar som heter Linnea och båda heter saker på S i efternamn och båda är på P&L onödig fakta men det är min blogg jag skriver va jag vill). Snart fyller jag också år. typ 42 dagar kvar hoho.
Ja du har inte mycket att säga vill göra om headern och det på bloggen men jag kan inte i GIMP. Nu ska jag äta vi hörs!

Hur fan kan du säga att jag bara snackar skit när jag säger att jag finns där för dom. Du vet inte ett piss om det. Jag finns där för dom om dom behöver mig men jag attackerar dom inte varje sekund bara för att få reda på skvaller och för att jag ska må bra. JAG FINNS FÖR DOM om dom behöver mig det LOVAR jag. Du känner mig inte så pass bra att du kan säga något om det. För på samma sätt du gör mot dom gör du mot mig du pressar ut grejer för att få skvaller. Jag lovar och svär att jag finns om dom behöver mig inte när jag ville att dom ska behöva mig för att jag vill ha skvaller.  

Ursäkta behövde bara få ut det någonstans

Can i keep you forever

If i tell you i love you, can i keep you forever?
- Casper the Friendly Ghost

Aw! Va bara tvungen att lägga upp den! Måste se filmen snart igen var så länge sen!

stay at least for a while


Jag vet inte om citatet stämmer in på folket på bilden men jag hoppas verkligen att alla eller alla fall de flesta fortsätter att finnas i mitt liv eftersom dom flesta är helt underbara och har fått mig att växa som person. Josefin saknas på bilden men hon ska finnas kvar hoppas jag på! ♥
Usel kvalite på bilden men det är för att jag redigerade den så mycket ifall inte alla vill finnas med på bloggen.

Haha

Bjuder på denna helt galna bild jag hittade på datorn. Herre Gud. Men man måste bjuda på sig själv.



Smultron


När jag hade gjort mitt smultronstrå och fotat det så fick jag ropa på Filippa och då blev det såhär.
 

1/7

Jag vill ha Photoshop!!!
Mitt photoshop har ju varit jätte konstigt ocg gar hållt på en massa och sen poff borta så jag laddade ner en 30 dagars test och nu i onsdags så va det slut bläääää! Så nu är jag fast med gimp som jag inte fattar. bläbläblä jag måste se till att skaffa photoshop på riktigt! Måste ju kunna fixa ljus med mera på mina bilder. Jag redigerar inte mycket och ofta men jag vill kunna göra det.
Ska snart ut och fota lite små grejer.
Ja jag har inte mycket mer att säga. Sommarlovspogramen var mycket bättre när jag var liten. Barnpogram i största allmänhet var bättre när jag va liten.

RSS 2.0