All was well

Hittade den här bilden bland många andra!
Jag är Harry Potter galning och det borde ni veta om ni känner mig eller har läst min blogg ett tag.
 

Tofta part 2

Står små meningar under bilderna.
Andakt på stranden! Mys!
En konfirmands 10 kulors glass.
Två konfirmander drog mig genom hela Visby... In i stolpar, träd, stenar och allt som dom kunde.
Andakt

Tofta part 1

Nu har jag fixat till några Tofta bilder. Det kommer dock inte vara så många bilder som folk är med på eftersom jag inte vet om jag får lägga upp på min blogg. Dom finns på Facebook men vet inte om jag får lägga upp här. Det kan komma bilder som liknar de jag har lagt upp tidigare och det beror på att det är samma ställe som jag har åkt till i 3 år och jag har nog tagit liknande bilder.

28/6

Idag har jag bland annat träffat Josefin vilket var jätte kul eftersom jag inte träffat henne på jättelänge. Först åt vi mat och jag berättade om Tofta (just det jag har fortfarande inte laddat upp bilder) sen drog vi för att hämta Josefins byxor på Annas jobb och självklart fastnade vi där ett tag. Efter det gick vi lite i Jakobsbergs centrum och käkade glass.
Lite knas har hänt under dagen men det har ändå varit en bra dag eftersom jag fick träffa Josefin!

En vernissage liksom

Idag hade jag min vernissage. Det var kul. Men jag var galet nervös innan! Det kom en del människor, dels folk jag kände men också folk jag inte kände.
Efter vernissagen så drog jag och käkade pizza med Eve och Linnea och sen gick vi i Jakobsbergs centrum. Det var kul eftersom det var så länge sen jag träffade dom.
Hela min dag har varit jättebra och rolig!
Här kommer tre bilder pappa tog idag.

Varför bloggar jag så dåligt just nu?

Sorry att det är lite dött här men jag har haft fullt upp både igår och idag med att fixa med... Min Vernissage som jag ska ha imorgon. 12 av mina bilder ska få hänga i entrén i Maria Kyrka i drygt 2 månader. Jag är så glad så glad så glad över att jag har fått den här möjligheten att visa fler människor några av mina bilder.
Men nu ska jag fixa lite grejer typ lägga in min tvätt och sätta kameran på laddning.

Ny design

Nu är det nytt på bloggen! Ny bakgrund och ny header
Förra
Nu
 
 

Nytt och konfa

Blir helt helt helt förvirrad av nya blogg.se. Fattar typ ingenting. Men man lär dig nog?
 
Idag konfirmerades mina Tofta konfirmander. Det är alltid lika sorgligt och jag grät en skvätt. Kommer sakna dom!
Konfirmationen hade lite problem men jag känner mig ändå så stolt över dem! Tänkte lägga upp lite Tofta bilder typ imorgon om jag hinner har tandläkartid och två möten imorgon så vi får se hur det går.
 
Nu ska jag snart sova.
Hörs!

Knas men inlägget under

Bilderna ändrade ordning men ni får gissa lite på vilken bild som hör till vilken beskrivning.


Mobilblogg om Gotland

Tjena i Tisdags kväll så kom jag hem från Gotland. Igår var jag och fixade inför konfirmationer och hade konfirmationsfoto. Och idag har jag sovit och redigerat bilder.
Gotland var som vanligt jobbigt men underbart. Man går varandra på nerverna hela tiden men lite senare blir allt som vanligt.
Jag har fått lära känna 35 underbara (men jobbiga) konfirmander och jag började sakna dem och de andra ledarna redan när vi klev av bussen. Jag kommer träffa dom på söndag och sen vet jag inte om jag kommer träffa dom något mer vilket känns riktigt hemskt. Men nu ska jag sluta deppa och så får ni lite bilder istället.
Alla är tagna med min mobil. Första är solnedgången (har massa bilder på den så det här är inte sista gången ni får se den). Andra bilden är på mina fina armband jag fick (min fjärde frälsarkrans men den passade bättre än alla jag haft tidigare). Tredje och fjärde är när vi åkte hem vi hade lite tråkigt så jag och Charlotte sprang runt som dårar med militärbyxor (våra ledarkläder) och sminkning och jagade konfirmander. Haha saknar min partner in crime kom henne så mycket närmare på det här lägret. Och sista bilden är mina konfirmander.


Visby

Både igår och idag var det Visby igår bara ledarteamet och idag alla. Blev lite saker inköpta. Det gjorde ont i plånboken men det jag köpte är sånt jag kommer vara tvungen att köpa förr eller senare. Så det var okej tyckte jag.
Nu ska jag äta upp min äppelpaj så hörs vi när vi hörs.
På bilden har jag smyg fotat konfirmander som sitter och äter.


-

Sanna ord består för alltid, falska tal bara ett ögonblick.


I en lektionssal på Gotland

Fick nyss trådlöst internet vilket är underbart för mobilens internet funkar knappt. Jag är extremt trött men så blir det när man är lägerledare. Jag har inte så mycket att säga. Nu ska jag leta efter min kamera.


Gotland imorgon

Imorgon åker jag till Gotland. Hade tänkt göra inlägg som skulle komma upp då och då när jag är borta Men jag hann inte. Jag ska försöka blogga något från mobilen men jag vet inte hur det är med internet där.
Tänkte bara säga hur det ligger till.
Zara ville följa med hon satt sig i väskan när jag packade. Knas katt.
Vi hörs!


fullt upp..

Idag har jag haft massa grejer att göra och det är inte slut än. Måste bland annat börja packa för jag åker till Gotland på lördag! I vanliga fall skulle jag ha packat klart typ idag men jag har inte ens börjat. PANIK!
Nu ska jag fortsätta redigera lite bilder och skriva packlista. Vi hörs!


JAG HAR TAGIT STUDENTEN!

Igår tog jag studenten!! Helt underbar dag! Fast det var lite knas då och då så var den helt underbar!
Bilderna är tagna av pappa
Imorgon väntar ett fotojobb!

Sms


RSS 2.0