Godnatt

Godnatt! Nu ramlade en av mina rumskamrater genom sin säng det känns ju jätte bra eftersom jag ligger nere i den andra våningssängen så tänk om Linnéa ramlar ner på mig :o
Min mobil har blivit någon kom och gå in på Facebook här :o
Nu ska jag iallafall sova när dom nu är klara med den trasiga sängen.
Godnatt vi hörs imorgon :)


Knas

Det ser ut som att det blev något knas med förra inlägget.. Kan inte fixa det då jag bloggar från mobilen hoppas ni överlever!


Mobilblogg: Lite bilder

Lite olika bilder från olika tillfällen. Typ när jag fota idag låtarna som spelas mest just nu och sista vet jag inte satt ihop lite bilder bara..


@bussen

Hellu! Nu sitter jag på bussen på väg till lägret. Känns ganska konstigt att mina gamla konfirmander med.. Men men jag får en extra ledarutbildning! Ja vi sitter fast i bilkö och det är en aptråkig film som visas. Jag tror inte Felicia tycker det är kul att sitta bredvid mig eftersom jag är osocial och bloggar.. Vi hörs senare!


Saknar

Jag saknar dig...
Jag saknar er...
Jag saknar det...
Mycket.
<3


Ja du.

Tjena tjena just nu ligger jag i sängen och borde sova efter som jag har haft idrottsdag och gått en mil idag och varit extremt trött. men i samma stund som jag la huvudet på kudden blev jag pigg.
Idag har jag som sagt haft idrottsdag det var jobbigt men trevligt. Fotade en del om jag orkar och hinner imorgon ska jag försöka ladda upp bilder. Nej nu ska jag försöka sova! Vi hörs imorgon!
Bilden är från när jag var och handla med mamma och pappa typ förra veckan.


28/9

Tjena tjena. Jag har bilder att ladda upp.. så fort jag orkar fixa dom och jag har inte PS så det går ju inte så bra... + När jag orkar har jag inte tid och när jag har tid så orkar jag inte haha. Jag tror jag kommer ladda upp små onödiga inlägga tack vare blogg.se appen men då får ni mer att läsa ;) Imorgon är det idrottsdag hoppas det är fint väder! Igår blev jag btw klar med det jag sa att jag stikade det var en Gryffindorhalsduk! Har inge bilder annat än på min lur med det finns bild på min facebook, twitter och instagram om ni vill se. Haha samma bild på alla ställen men iallafall. Nu ska jag fixa Te och lite sånt tror nämligen jag håller på att bli lite sjuk och jag ska på läger i helgen så jag kan inte bli sjuk! Lägret i helgen är en ny ledarutbildning jag ska gå. Eller den håller på till typ maj men vi ska börja hela utbildningen med ett läger (skit bra att appen kom nu så jag kan uppdatera när jag är där(om jag hinner)). åh just det, det är typ jag och mina gamla konfirmander som ska gå ledarutbildningen. Men jag blev erbjuden den nya mycket bättre ledarutbildningen(gratis) och då tackar man ju inte nej liksom. Skit bra med ledarutbildningar. Men nog om detta jag skulle ju inte ens skriva det haha. Vi hörs senare eller imorgon.

Underbart!!!

Omg bloggar från min iphone nu fett underbart att det äntligen finns en app!!
Fett bäst nu kan jag blogga när jag vill och var jag vill! Hihi har inte mycket mer att säga skulle bara prova appen. Ska prova ladda upp en bild i inlägget också. Tar bara någon bild haha..


Höstfilm

Filmade lite i Fredags och idag fixade jag ihop en höstfilm! So here you go!

24/9

Heeej! Skrev ett sms inlägg igår men det kom tydligen aldrig... Jag har för mycket att göra och för lite tid just nu.
Allt gick bra hos läkaren i torsdags! Hör av mig om jag hinner imorgon!

21/9

Min dag har sett ut som vanligt skola, Harry Potter, plugg & Gossip Girl och idag körde vi på lite Glee också. Imorgon ska jag till läkaren VILL INTE VILL INTE ska gå själv också sånt måste man tydligen göra när man bli 18 + mamma och pappa jobbar. HATAR SJUKHUS!!!!!!!!! Aja det är inget jobbigt som ska göras iallafall. Men vi hörs imorgon tror jag!

Pippi

Här kommer ett inlägg med MASSA bilder på mig (A) pippi typ xD Hade grymt kul när jag tog bilderna iallafall...

Phone


I don't know

Tre bilder jag tog när jag hade tänkt att ta bild varje timme.

Japp 6 går jag upp varje morgon asså varje vardagsmorgon jag är inte galen och gör det på lördagar och söndagar..

Harry Potter in 99 Seconds

Hittade en till Harry Potter grej på YouTube som jag ville lägga upp.. Haha! Skit bra ju!

ljus

Övernattningen var ganska kul sov kanske 2-3 timmar i min sovsäck på ett kallt och hårt golv. Just nu är jag galet trött. Men redigerade bilder på ljus från andakten igår. Så här kommer dom!

Har inte tid...

Som vanligt sitter jag och gör saker jag inte borde för jag inte har tid.. Idag blev det YouTube och Harry Potter klipp...  Här får ni lite kul jag hittade
Hogwarts School Song

Like It's Quidditch

Dear Hermione  - Terry He

Don't choose Harry, he's always angry
Don't choose Ron, he's worse than Harry
Don't choose Draco, he's not able to love you the way I can

Haha UNDERBART!

16/9

Igår var det en dålig dag.. mína underbara favorithörlurar dom röda gav upp. Fy bubblan älskade dom hörlurarna så bra ljud och så fin färg och dom satt perfekt på huvudet!
gjorde en sånhär fota-bild-sammatid-varje-timme-grej. igår fast det gick inge bra så jag struntade i att ladda upp det.
Idag va jag i skolan typ en timme fast nästa vecka börjar det riktiga och mobbade schemat.. Idag ska det vara övernattning med ungdomsgruppen. Det blir nog kul! Hoppas jag!
Igår såg jag en ny Breaking Dawn trailer UNDERBART!!!! längtar!!!!
Nej nu ska jag sminka mig fixa håret och allt inför att ge mig iväg till övernattningen!

Världen är så full av falska människor... Orkar inte!

And when we see the sun go down..


Gör 1000 saker samtidigt... ovanligt eller inte  xD
Över är en bild jag tog i Lördags rubriken vet jag inte skrev bara något.

Pocket Full Of Sunshine

Haha! Pocket Full Of Sunshine - Easy A

Knäppt..

Knäppt inlägg!
Idag har jag upptäckt:
• Jag har blivit mycket bättre på Engelska än jag trodde inte jätte bra men bättre. Tack tv-serier och filmer ♥
• Man känner sig väldigt duktig när man gör den här och nästa veckas(den man inte har fått än men vet att man ska göra) Engelskaläxa.
• Man får ont i öronen om man har hörlurar på sig typ hela dagen (iallafall mina hörlurar(dom jag har här)) fast dom e fina så det gör inget!
• Man blir sur när läraren inte godkänner projektplanen bara för att läraren inte förstår den.
• Att för många tar mig förgivet.
• Jag borde inte göra det här jag borde redigera bilder! Eller plugga Religion

Teletubbies

Hejhej!
Hade lite tråkigt så jag gjorde den här lite snabbt..
Nu blire nog att plugga Engelska

13/9

Tjena tjena!
Just nu sitter jag här vid pappas dator. I vanligafall är jag i skolan nu men första lektionen idag fick vi jobba vart vi ville och jag är redan klar oj så bra haha! Igår var det ungdomsgruppen och verksamhetsråd. Vi tog grupp bild med ungdomsgruppen MÅSTE redigera dem bilderna och maila Anna och Tamara! Hihi.
Nej nu ska jag sminka mig klart och försöka fixa mitt hårkaos!
Jag hör av mig senare! :)

11/9

Idag har jag gjort läxor, sett på film och bara tagit det lungt.
Hmm har inte mycket att skriva. hoppas jag har något bättre att skriva imorgon istället.

Hur många lingon finns det i världen

Igår såg jag "Hur många lingon finns det i världen" och hjälp vilken bra film! Helt underbar! Rekommenderar den starkt! Om ni inte har sett den se den! 
Här kommer Trailern


Kräftskiva


Mamma, Pappa, Filippa, Farbror och jag med mitt älskade iste

10/9

Hallojs! Idag fyllde min farbror 40 så vi hade kräftskiva för honom. Är grymt trött just nu så ska sminka av mig och sitta och mysa framför en film och kanske fixa bilder från idag.

Vad gör oss till män


Inspiration


red headphones

Tog lite testbilder med min nya fjärrutlösare.
Tee

Kakor


Pappa bad mig fotografera ett kakfat. Och ja det här är några av bilderna :) 

WIHOOO

Idag har jag äntligen köpt en fjärrutlösare :D Är typ kär i den! hihi Nu får ni två super snygga bilder på mig(eller inte haha ser snarare galen ut) och min fjärrutlösare

Truth is


red eyes

Tjenatjena. Här om dagen eller ja imåndags tror jag det var så provade jag de röda linserna jag fick av Christoffer i födelsedagspresent.
Här kommer lite bilder.
Den redigeringen jag har är att jag har fixat lite med ögonfransarna och fixat med ljuset. Man ser min riktiga ögonfärg lite på bilderna men det är för att pupillerna krymper när blixten från kamerna kom.


-


moon

Tog bilden i typ Juli älskar citatet från filmen Dear John. Blev inte så nöjd med bilden och det borde ha varit fullmåne men jag körde iallafall.

5/9

Just nu sitter jag här och vänter på att gå till ungdomsgruppen.. som börjar om typ 1½timme eller nåt haha. Skolan är skit och jobbig och typ sämst tänker inte gå in på det mer än så..
Ni får en bild som jag tog någon gång i sommras men redigerade idag. tror inte jag har laddat upp den allafall

Dumbledore


Vet inte om bilden passa till texten men jag redigerade bilden igår och sen tog jag texten och då blev det så.

trust


4/9

Tjena bloggen det var ett tag sen!
I torsdags så var jag och Eve hos Linnea vi skulle ha gått på Oskar Linnros på grönan men vädret höll inte med oss. Så vi var hemma hos Linnea istället spela wii, bakade micro kladdkaka, spelade vuxenpoäng, gick promenad, snackade och lite sånt.
I fredags hade jag en lektion i skolan och sen stannade jag i skolan för att hålla Alexandra sällskap. sen gick jag och provade nta subway i Jakobsberg underbart att man slipper åka till sundbyberg eller stan för att få goda mackor. Sen åkte jag till landet.
I lördags gjorde jag typ inget åkte hem från landet och gjorde läxor.
Idag var jag på marknad och köpte underbara strumpor! Ett par röda och ett par gula och om man tar en av varje blir det gryffindor hihi!!! ni får en iphone bild på hur det ser ut här nere!

RSS 2.0