Tell Me What To Do

Låten är fast sitter och spelar den igen och igen och igen.
"Tell Me What To Do" - Demi Lovato

Blommor

Bilderna jag har sagt att jag ska lägga upp sen i onsdags men har inte haft tid men nu kommer dom :)

29/4

Hej!
Ingen skola idag skööönt! ska redigera bilder snart och ska plugga. På söndag ger jag mig ut på östersjön till Tallinn med mina konfirmander och såklart ledarteamet. Det ska nog gå bra. Nej nu måste jag sätta igån med pluggandet vi hörs!

27/4

Idag har jag först träffat eve sen kom linnea trevligt trevlig orkar inte skriva nu skriver imorgon förhoppningsvis.

26 april

Sitter hemma nu efter möte inför tofta. Vi får se hur allt blir med det, mötet gick nog bra iallafall haha. cyklade både dit och såklart hem mycket duktigt av mig hade trevlig sällskap av Madeleine :) Har grymt ont i både ben och rumpa för jag har inte cyklat så pass långt på flera år.
Skolan gick sådär onödig dag tycker jag men det är det ofta i min skola. Har inte mycket mer att säga vi hörs imorgon :)

26/4

Tjena!
Här sitter jag och väntar på att gå till skit skolan blä!
Sitter och kollar på Glee älskar den serien!!!!!!! Är grymt trött, hur kommer det sig att på lovet vaknar man tidigt av solen som lyser in men när man måste gå upp samma tid man vaknat på lovet så orkar man inte? Ikväll blir det nog möte inför Gotland. 
Blir så förbannad på min skola det står att vi måste gå på 6 Projektredovisning på två dagar men det står inte när någon av dom är. Hur har dom tänkt att vi ska kunna gå på dom om det inte står när? 
oj va jag klagar men jag är så jävla skoltrött och pluggtrött att jag inte orkar.
Men nu måste jag göra mig klar för att ge mig iväg till skolan när jag ska göra det.
Seeeee yaaa

Ulrikdals slottspark del djur

Idag har vi fixat ute vid våran kolonistuga och hade tänkt att fota men det blev aldrig så gjorde så mycket annat. Jobbat ute hela dagen och så mysigt med sol hela dagen. Imorgon börjar skolan.... SKIT! VILL INTE! :( men vi får se hur det går.
Sista delen av bilderna från Ulrikdals slottspark kommer här.

Ulrikdals slottspark del Jag och Filippa


Bilderna på Filippa är såklart tagna av mig och bilderna på mig är tagna av Filippa.

Ulrikdals slottspark del vatten

Har inte mycket annat att säga än rubriken.

Ulrikdals slottspark del blommor


Ulrikdals slottspark

Tja efter att jag la upp headern så åkte jag med min familj till Ulrikdals slottspark jag fotograferade galet mycket så det kommer nog i delar ;)
bilden över är tagen idag.

Ny Header

Ny header Alla bilder tagna med D60. Bilderna på mig med min kamera tog pappa igår med Nikon D60 och bilden med solnedgången tagen på Tofta/gotland av mig.
Hihi jag gillar den iallafall just nu :)


-

Orkar inte föra in bilderna till datorn nu så jag får göra allt sånt imorgon. Så vi hörs imorgon!
Hoppas ni har haft en bra påskafton ;)

GLAD PÅSK!

GLAD PÅSK!
Mysigt mysigt mysigt med påsk me like!
Bilder kommer nog sen ;)

Bildbomb blommor

Farbror var på middag idag vi gick ut på promenad och jag fotade massa blommor så bildbomb ;)

22/4

Tja inte bloggar på flera dagar men har inte haft tid. Har pluggat sönder mig själv hela lovet och är fortfarande inte klar med skiten -.- Massa uppgifter och dom är ju inte korta och lätta precis utan typ 100000000000000 sidor -.-
Och igår hade jag först möte inför tallinn och sen grillade vi med ungdomsledare och ungdomsgrupp det va nice.
Har inte mycket mer att säga.

Smart


Nikon D60

20/4

Tjoooooo!
Just nu ligger jag i sängen och skriver på min svenska skit haha så trött på den! Det ska vara typ 7 sidor min är 1½ just nu bläbläblä! Jag jobbar och jobbar med den men det känns inte som man kommer någonstans. Hoppas på att kunna fota lite idag men vi får se vi får se.
Jo jag har inte så mycket mer att säga och nu sitter jag och skriver här, min svenska grej och på facebook så jag blir förvirrad så nu slutar jag med det här inlägget.

igår och typ idag

Igår såg man att det är vår och snart sommar. Jag träffade Malin och åkte moppe med henne och vi åkte till McDonalds haha så typiskt en sommardag för mig och Malin. Sen åkte vi hem till mig och kolla på Harry Potter som malin köpt yeeey. Haha Fett kul att träffa henne jätte länge sen ju!

Idag blir det att plugga svenska måste bli klar med svenskan och praktik raporten så det är bara att köra igång! Nu dog ljudet på tvn :o ska nog kolla va som är fel men ni vet vad jag hade för mig igår när jag slutade blogga och va jag ska ha för mig idag -.-

Vuxenpoäng

Igår blev det massor av vuxenpoäng till mig, Jag tog ner mina twilight fanaffischer (inte så att jag inte gillar twilight längre men det blev så mycket), min kompis Alex fick en bebis ♥ (wiiiiiiiiiii så glad för hennes skull längtar tills jag får träffa honom) och jag fick coop medmera kort xD haha lite mycket på en och samma dag :P men det är ju typ bara 4 månader tills jag fyller 18år hoho

...


OCH ALEX BEBIS HAR KOMMIT IDAG WIII SÅ GLAD OCH HAN ÄR SÅ SÖT har sett bilder på honom och gud va han e söt!

Klippt mig

Nu har jag klippt mig! Inte så mycket och inte så stor skillnad eller jag tycker det är skillnad men ändå xD
Håret ser bättre ut iallafall.

Citat

Det va ett tag sen jag laddade upp citat så jag valde ett bland de jag redan fotograferat och redigerat. Snart är det dags att fota nya.

Dagens planer


Lite blandat

Bilderna jag tog igår ganska blandade bilder





17/4

Hallojsan!
Dagen... Det var loppis i Edsberg där jag sålde saker tillsammans med min familj Tjäna lite pengar e aldrig fel liksom. Efter det åkte vi till Stadium för att kolla skor till Filippa men köpte en hjälm till mig och en till Filippa.
Ja du de är typ min dag imorgon ska jag kanske klippa mig om jag orkar och hinner vi får se vi får se. Har inte mycket mer att säga.

Foton jag tog igår


påskliljorna från praktikbarnen

Fick ju blommor igår också så söta man vill bara krama och krama dom små sötisarna!

de senaste dagarna

Oj det va några dagar sen jag bloggade typ onsdags senast.. I torsdags var det konfisar vi hade fotografering det gick nog bra tror jag en blid lipade jag på och en bild skäller jag ut en konfis hoppas han inte väljer dom xD
I Fredags var det sista dagen på praktiken :(((((( fick typ vykort som alla barn gjort själva till mig dom skrev jätte fina saker till mig när jag läste dom på väg hem satt jag och grina som en bebis och jag fick blommor så sööta! kommer sakna dom super mega mycket!! Sen när jag kom hem åkte jag och fota med pappa (bilderna kommer ikväll eller imorgon). Imorse (typ 8) gick jag, mamma och pappa en två timmars promenad självklart var kameran med (bilder kommer antagligen imorgon) sen åt vi frukost på IKEA. Sen har jag bara varit hemma lagt in bilderna på minnet och försökt skriva skit svenskan....
Här är lite bilder på vykorten jag fick av mina små sötnosar.

13/4

YOOOO!
Haha ligger i sängen och kollar serier (eller aa en serie) och peppar inför 5 timmars nationella imorgon xD
vet fortfarande ingenting om det jag skrev i måndags och igår hann jag inte skriva.
Blablabla har inget att skriva och jag har inga bilder. nu ska jag försöka få någon att följa med och handla så jag har något under nationella imorgon xD


-

Det tidigare inlägget jag skriver mer om det imorgon eller onsdag när jag vet mer om allt. Blev bara på väldigt dåligt humör från super glad till typ sämre än sämst men så kan det gå ska inte säga något före jag vet säkert. Så vi hörs!


ORKAR INTE

ORKAR INTE!!
Alla säger olika hela tiden och nej bajsa på alla! Ville bara säga det...

bussremsa


Bild jag tog den 26/3 när kameran följde med till praktiken. Gillade den det är därför jag lägger upp den.

Molly och Zara

Sitter hemma för jag har som vanligt håltimme och det va typ ingen i skolan som skulle ha BUP så jag gick hem. Lekte lite med inställningar på nya kameran och tog bilder på Molly och Zara så dom kommer här nere. Anna är sjuk så det blir ingen ungdomsgrupp det känns lite skönt för då kan jag skriva lite på praktikraporten. Nu ska jag snart äta och sen blir det att gå till skolan igen för en lektion och sen hem. Känns jätte onödigt men skolan måste man gå...





Bildbomb Nikon D7000

Bildbomb med nya bilder tagna med min nya Nikon D7000 :D Tog en promenad med pappa och fotograferade lite.




Redigerad

BILDBOMB LJUS

Bildbomb på ett ljus jag fotade igår asså bilder tagna med min d60 Snart ska jag leka med min nya hihi! Kunde inte välja en det är därför det blev en bildbomb haha



Fåglar

Bilderna suger sönder! Tog dom igårkväll när det var massa fåglar som flög omkrig utanför fönstret. Bilderna är jättedåliga men lite coola så jag lägger upp dom.  

Tagna med Nikon D60

OMG DEN ÄR MIN

OMG DEN ÄR MIN!!!!!
Jag är nu ägare till en Nikon d7000 :D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D Fy fan va glad jag är! skulle bara säga det nu blir det plugg sen blir det leka med nya kameran! hihi!!

9/4


De bästa bilderna från här om dagen när jag var ute och åkte rolling blades lite svårt att fota när man åker och inte kan stanna xD den redigering jag har gjort på typ två av bilderna är att fixa kontrasten och annars är det bara texten.
Måste säga igen att jag hatar hur bilderna blir när dom kommer upp på bloggen någon som vet hur man får dom bättre?
Idag har det varit plugg typ gjort lite på raporten och försökt skriva psykologi grejen borde ha börjat på svenskan också men hur mycket ska man hinna på en dag? Blir att fortsätta plugga imorgon just nu ligger jag och lyssnar på musik.


Bubbelvatten & Tomat


HATAR att bilderna blir så jävla kassa när dom kommer upp på bloggen -.-
Dagen blir att plugga oj så kul....................

Bubbelvatten & oliv


Har några bilder kvar dom kommer imorgon. :)

Bubbelvatten


Kommer fler liknande bilder så går det när man har tråkigt och leker med kamera och bubbelvatten.

Hallon


Haaaaaaalloj!
Just nu ligger jag i sängen och kollar på How I Met Your Mother. Kom hem för inte så länge sen från Konfirmanderna. Det va möte efter om resan till barnhemmet. Allt gick bra och allt gick bra på praktiken. Det va typ det jag hade att säga händer inte så mycket i mitt liv just nu.

6/4


Hellojs! Va händer? Idag åkte jag rolling blades för det va en liten kort väg som var soppad perfekt tänkte jag och tog med mig kameran och åkte ut på en 20 minutare. Fick typ nada bra bilder för det fanns typ inget att fota och jag kunde inte stanna så mycket för att fota för när jag var ute upptäckte jag att jag inte kunde stanna xD haha lyckat. Sen när jag kom hem skulle mamma och pappa gå på promenad så då åkte jag me dom också och öva på att stanna. Och ja det va det jag ville säga. Eller bilderna över är från våren och försommaren förra året.

5/4

Hej Har typ nada att säga. Idag praktik sen åkte jag till Vällingby där jag träffa Linnea och handlade födelsedagspresent till Eve för hon fyller snart 18år! Hehe det va typ det har ingen bild heller så skriver tyå imorgon seeeeee yaaaaa!

...


Texten har jag skrivit själv så klaga inte på den.

4/4

Idag skola hem skola för att göra prov hem prata med bettan och leka med hundarna gå till ungdomsgruppen sen hem. Så har min dag kortfattat sett ut. Gick till skolan hade Natur sen gick jag hem för orkade inte sitta i skolan i timmar sen tillbaka till skolan för att göra BUP provet blev klar på typ en kvart. Sen hem där va mammas kompis bettan med hundarna så prata med henne om massa grejs och lekte med hundarna. satt vid datorn och sen gick jag till ungdomsgruppen det var INGEN där. bara jag och sen kom Rodney som inte är i våran ungdomsgrupp utan skulle vara där och hälsa på han va lite besviken på att ingen var där men men vi hade trevligt allafall Jag, Rodney och Anna. Sen fick vi ta hem chips och godis från övernattningen Rodney tog godiset och jag Chipsen haha. Typ allt jah har att säga.

Firework

Har redigerat en bild jag tog på nyårsafton på Fyrverkerier och lagt till en del av Katy Perry's låt Firework för låten tryck här låten är grym tycker jag. För att se mina bilder på fyrverkerierna tryck Här och här

Rosenstjälkar



Dagen har varit pluggat, Fotat bilderna över och bara tagit det lungt typ.

Just nu

Sitter i sängen och Plugar BUP om Ångest. I min myströja, mjukisar och Crazy hår (eller ja i samma fläta som hag sov i så det är lite som det är) och glasögon :o ögonen måste ju vila ibland.


2/4

Hej!
Fredag praktiken sen träffade jag Eve i stan för min praktik är ju där och vi skulle till Linnea senare. Vi bara gick lite sen kom Eves kille Vincent och Eve och Vincents kompis Marcus vi typ stod och pratade lite sen gick vi och letade efter ett McDonalds som inte var fullproppat med folk efter ett tag hittade vi ett wiho! Vi satt där och typ käkade lite efter ett ganska långt kanske en timme tag kom Egil och kanske 5-10 min senare kom Linnea. Asså ja dom är ju som dom är va ska man säga xD Haha sen drog jag och Eve med Linnea hem till henne för vi skulle ha Wii kväll. Vi Gjorde pannkakssmet och sen åkte vi för att köpa godis men vi missa bussen på väg tillbaka och orkade inte vänta en halvtimme på nästa så vi gick. Stekte pannkakorna och åt dom. Sen spelade vi lite olika wii. KUL! Vi gick och la oss nån gång och sov fett länge :O åt ftukost sen åkte jag hem och då gick jag på Justin Bieber filmen Never say never. Har typ inte gillat honom men syster och hennes kompis skulle se den och den va grym och Alex mörda mig inte nu men jag gillar honom nu efter att ha sett filmen. Haha och jag tycker den är mycket bättre än Michael Jackson filmen tyvärr.

Imorgon blir det plugga Bup.

RSS 2.0