Fett nice

Hittade detta på YouTube typ jätte coolt och fatta vilken tid det måste ta att spela in och fixa ihop en låt :o Han gör alltså alla ljud med sin mun och röst.

Teenage Dream & Just the way you are - Acapella Cover Mike Tompkins

A Capella Cover - P.Y.T (Pretty Young Thing) - Mike Tompkins



31/8

Har nada att skriva skolan, stickar, läser, ungdomsgrupp det är typ det som händer i mitt liv.. Har nada insperation för att fota.
gör kanske något inlägg senare!


29/8

Tjaba! Har haft ledig dag idag fett skönt har läst harry potter, sett det sista på 7th heaven och stickat AJ va jag har ont i fingrarna :( Ungdomsgruppen börjar idag så jag ska snart ge mig iväg. Aa har inte mycket att säga kan knappt skriva på datorn och mobil för mina fingrar gör så ont men så får det vara! Nej men nu ska jag fixa mig för att gå till ungdomsgruppen.. Mitt liv är tråkigt så jag har inget att skiva om haha får lov att fota lite inom en snar framtid så ni får se lite bilder.

28/8

Heeej! Igår och idag har jag och syster haft fullt upp med att kolla på Harry Potter filmer (är lite mer HP galen just nu än jag är i vanligafall men så blir det då och då).
stickar också. Kommer bli galet bra hoppas jag! Hihi. Köpte garn igår. och idag köpte jag en pippi tröja! en sån från Gina Tricot har velat ha en sån jätte länge! bild längre ner. Nej nu ska jag återgå till min stickning (oj låter lite tant men haha)

Gryffindor



JAAAAAAAAAAAAAAA! Jag fick mitt pottermore mail och efter att jag hade köpt min trollstav (REDWOOD WITH PHOENIX FEATHER CORE, TEN AND THREE QUARTER INCHES, QUITE FLEXIBLE) och sånt och åkt till Hogwarts och Jag blev sorterad in i Gryffindor Hihi det är vad jag ville och det blev så :D:D:D Sååå glad!

26/8

Hej! Sitter hemma och kollar på ett komplicerat(stavas) avsnitt av 7th heaven. Haha undebart!
Idag började jag 8.40 typ och hade lektion till 9 sen fick vi gå hem -.- ONÖDIGT! Det var bara hej jag heter det och det. Jag ska ha er i det här ämnet här får ni böcker det här är målen. Hejdå. DÅ gick vi till vår mentor och hon sa att schemat inte är klart och det som finns är fel. och massa jobbigt! Menmen så är det med skolan.
Efter det följde jag med Natta till stan för att fixa med hennes kort sen till Jakan för att gå i Jakanscentrum jag köpte en Harry Potter bok, röda leggins, långärmand tröja, nagellack och handledsvärmare/torgvantar (har velat ha sånna jätte länge) Jag som inte skulle köpa något...
Och nu sitter jag här. I hörs senare!

Haha



Sa jag att jag har tråkigt?

Skolan börjar och Harry Potter

Idag börjar jag skolan.. Om några timmar är mitt sommarlov slut... BLÄ
Hade lite tråkigt så jag gjorde den här
Kom inte på något annat att skriva än Harry Potter och jag hade Harry Potter texten så det blev lite coolt tycker jag. Hoho ja jag har ps i 30 dagar..


Lampa



24/8

Imorgon börjar skolan :( bläbläblä!
Idag har jag satt ihop bilden i inlägget innan och tagit det lungt sista dagen innan skolan börjar.
Och ja inte mycket mer än så. Jag vill inte att skolan ska börja men det måste den. Och jag bara babblar om att jag inte vill att skolan ska börja igen. Och jag har inget att skiva så nu lägger jag ner att försöka få ett ordentligt blogginlägg.

Redigerade ihop en bild.

Redigerade ihop en bild idag för att ha något skoj att göra det tog ett tag men nu är den klar.
Spoiler om man inte har sett sista Harry Potter filmen dvs Harry Potter och dödsrelikerna 2.
Så om man inte har sett eller läst skulle jag inte titta på bilden men det är erat val!
JAG ÄR EN POTTER NÖRD I KNOW!





cykel

Hittade bilder på en cykel jag tog bilder på under loppis med konfirmanderna. Dom blev sådär men jag fixade lite och ja nu får ni se dom!

Gul blomma



Hittade den här bilden och redigerade den lite och vips här får ni se den

biiiilder

Bilder jag kan ha laddat upp tidigare men jag vet inte. om jag har gjort det så får ni dom igen. Bilderna är från Tofta det är så vaker solnedgång där

22/8

Hello! Haf haft fullt upp idag, panikat över skolan, panikat över massa andra saker eftersom jag fick 3 förslag om saker som kommer hända och jag vet inte vad eller hur jag ska välja, druckit nästan 2 lite iste, spelat ett spel på min iphone som ja är helt beroende av, kollat på 7th heaven och ja lite till. Försöker njuta av de sista sommarlovsdagarna men det är svårt.
Ja nu ska jag titta klart på mitt avsnitt sen ska jag läsa och sova är grymt trött men kommer ändå inte somna på jätte länge jaja. vi hörs! 

If i ask would you dance with me in the moonlight?

If i ask would you dance with me in the moonlight?

Bilder från Google.

Dop

Hej!
Idag  har jag varit på dop. Min lilla prins Felix dop. Jättekul att träffa Alexandra och Felixen igen. Dopet var fint och dopfikat var trevligt.
Emelie flippade i bilen som körde oss från dopet till fikat... Hon sjöng med i musiken och knäppade sig menmen det är Emelie de.
Vi hörs för nu ska jag kolla på bröllop på 7th heaven..

.

Den klassiska boksidor-hjärtat som jag har i header har jag inte laddat upp tidigare. tog dom bilderna i vårast och blev inte så nöjd men jag kännde att det behövdes lite bilder så här kommer två.

20/8

Hej! Har haft en blää natt har knappt sovit något och sen nu är jag fett seg, har ont i huvudet och har fått massa katthår i näsan så jag nyser hela tiden. Jag åt en skitgod men väldigt onyttig frukost imorse halv 6 haha. Jag kunde inte sova och var fett hungrig så kan det gå. Just nu sitter jag och kollar på 7th heaven och dricker te! Helt sliten och så så det blir ingen bild på mig.. Nu ska jag fixa mer te och leta reda på min laddare för jag har blivit spelberoende och har bara 30% kvar..  Ska kolla om jag har lite bilder jag kan ladda upp också.

19/8

Idag har jag varit på banken och fixat lite jag-har-nu-fyllt-18-år-och-är-myndig-grejer. Skit lång kö när jag kom var det 40 nummer före mig men vi väntade! Sen käkade jag sushi mums! Snart ska jag iväg till Willys med mamma och pappa. Bilderna nedan tog jag innan jag gick till banken. Och jag har dessutom fått mail som gör mig extremt förvirrad... Hoppas allt fixar sig. Vi hörs senare!


18/8

Sitter som vanligt och tittar på min älskade serie. Helt fast. Kollade in schoolsoft och plågade mig själv lite vill inte börja skolan men så är det. Fattar inte mitt schema heller skit.
Idag har jag fotat lite grejer åt mamma som hon ska sälja men inga är bloggmaterial och jag hade inte orkan att göra lite coolare för att lägga upp bloggen. Men jag fixade en ny header iallafall! Blev nöjd tur att jag blev av med den tillfälliga så snabbt!
Ska nog beställa lite bilder i kortform snart vill inte bara ha bilderna på datorn utan även på "papper".

Tillfälliga headern är borta

Wiho nu har jag fixat en ny ordentlig header. så den tillfälliga är borta. Yes.
Bilderna är tagna från olika tillfällen.

tillfällig header och design

Tröttnade på Headern och hela designen. Hade inget material att göra en ordentlig header så det fick bli så där tråkigt och skit men men.. Ska försöka fixa en ny header typ idag eller imorgon... behöver bilder bara aja vi får la se.

Sitter och kollar på 7th heaven och väntar på svar på sms. imorse hade jag en stirrtävling med min katt xD och jag skriver det för att jag inte har något annat att skriva.


delete

Satt och kollade på weheartit och hittade den här.

When You Smile I Smile

Jag och Filippa gick ut på en lite promenad idag för att fota henne. Fast jag hade ingen enerig, ingen insperation och ingen lust så bilderna blev ganska dåliga och jag har ju inget photoshop heller så jag kan inte redigera så bra och jag bara klagar men här kommer några biler som blev helt okej...

Jag vet inte men det var något med den här bilden och den blev inte lika snygg när man roterade den...

I Love Magic! ♥

Igår kväll var jag och Filippa och kollade på Harry Potter och dödsrelikerna 2 igen. Underbar! Sitter och tänker att det aldrig kommer någon mer nån ny Harry Potter film det är för sorgligt.
Ja jag ska nu fixa mat till min syster och sen fixa lite med min iphone.
Nej jag hittar inte på något mer att skriva men vi hörs senare!

inga skor

Hemma från Skopunkten...  UTAN SKOR! :o Hittade inga som passade mig eller asså storleken passade men inte hur de såg ut på och inte min stil menmen kanske en annan dag vi får se... 
Nu ska jag fixa lunch till mig och Filippa.

"Vilka vänner?"

Igår var jag hos Linnea med Eira och Sofia lite Wii, mat och spelet vuxenpoäng. Jag blev äldst hela 13 år blev jag wow.. Angående rubriken det var en fråga som var "Umgås du med vänner minst tre helger i månaden?"
då svarar Eira: "Vilka vänner?"... Det var mycket roligare när man var där och hon lät väldigt ensam. 
Idag ska jag leta kläder att ha på dop hmm vad ska jag ha på mig... Och jag måste till skopunkten.
Igår fick jag hem mina nya fina iphone skal :D

Så här ser dom ut men bilderna är tagna från google andvänder det svarta just nu.
köpte båda för bara 18 kr på tradera :D

You can count on me like one, two, three I'll be there

Sitter och kollar på 7th heaven och kollar ut på det dåliga vädret.. tänker att om tio jävla dagar börjar jag skit skolan igen sista året jag vet absolut inte vad som händer efter det här sista året i skolan jag vet inte hur det här året kommer gå eftersom vi inte vet hur det blir med bästa Alexandra. Aja tio dagar kvar till skiten börjar tio dagar. 
Nu ska jag spela Disney monopol med syster och syssling. Hörs senare 


Igår


Tårtorna

Jag såg ut så här .. Filippa tog bilden så den är som den är...

Lite födelsedagspresenter



Bild på mig och Linnea tagen med min iphone och redigerad med Instagram

Hade en jätte rolig fördelsedag! Fick jätte fina presenter och allt var jätte kul.

18


Wiho fyller 18 år idag! bild från nyårsafton när jag skojade lite med tomtebloss. 


blommor



Bilder tagna nere i Ullared på campingen

PowerCow


Gott ♥ men man får ont i magen om man dricker 3 på typ en halvtimme hihi.
Köpte när jag följde med och handlade. Just nu ligger jag och lägger in och raderar musik i min lur. Måste rensa min externa hårddisk och datorn hihi jag tar så mycket bilder.
På lördag fyller jag 18 börjar bli lite nervös. Nu ska jag ta och fixa vidare med allt kanske kommer något mer inlägg senare vi får se!

11/8


Jag och lillasyster <3 (fixad i Instagram)
Jo dagen har jag haft fullt upp och när jag inte har haft det har jag kollat på 7th Heaven älskar den serien som så många andra. Just nu ligger jag och kollar på det men snart ska jag ge mig iväg och handla med mamma och pappa. Just nu sitter jag och uppdaterar Tradera för att se om någon bjuder över mig.


10/8

Har haft fullt upp hela hela dagen. Fixat med massa grejer så jag har inte hunnit fota och inte blogga... hmm det var det.. måste fixa bloggen snart asså ... håller på med en design men behöver lite mer grejer innan den ska upp.

...


Håller med till stor del. Hittade den på we♥it där jag har nördat mig stor del av dagen. Finns så mycket underbart där och man får inspiration!

Ja min dag har varit ritat, kollat på Harry Potter grejer, weheartit och kollat på lite film. Skönt med en dag när det inte finns några måsten.

watching some movie


Albus Dumbledore

The pain we all feel reminds me, reminds us, that though we may come from different places, and speak in different tongues... Our hearts beat as one. - Albus Dumbledore     


JA JAG ÄR NÖRD! Men jag gillar't

Vovven Molly

Här kommer två bilder på mammas kompis andra hund Molly. Så svårt att ta bilder på en svart hund som dessutom inte kan vara still en sekund.

What a girl wants

Why are trying so hard to fit in when you are born to stand out? 

Det säger Ian (spelas av Oliver James) i filmen What a girl wants. Älskar den filmen och den repliken.

Emma

Här kommer lite bilder jag tog av mammas kompis ena hund Emma efter att vi hade varit vid havet.

...

Min konfirmand från Tofta skrev en mycket klok sak på Facebook idag. Jag håller med.

asså ibland önskar jag att jag var en fågel som bara kunde flyga bort från alla problem. . . .

Oj va många inlägg det blev idag :o

Avril Lavigne

Avril Lavigne är en underbar artist jag har typ alltid gillat henne. Här kommer först en äldre låt och sen två från nya skivan. 

Sk8er Boi



Smile


Darlin

look back

Jag sitter och läser lite grejer ur min gamla blogg. Och då läste jag det jag skrev när jag slutade 9:an klistrar in det här så får ni läsa ursäkta mina stav fel och grejs orkar inte ändra.

2009-06-09 (dagen innan skolavslutningen)
Godbye Klass 9 imorgon slutar vi som en klass fan va depp jag är ni är ju bäst (oftast) Och nu bara hejdå efter ca 4 år. Fy för att sluta skolan och även om jag kommer tillbaka till EKS och inte kommer in på något annat gymnasium eller inte trivs kommer det inte vara hela klassen där blä nej nu blir jag för depp. Vi har imorgon på oss me skolavslutning och sen äta på restaurang (iallafall dom flesta av oss).
så mycket man vill säga men finns ingen chans eller tid.
nej nu blir jag jobbig.
Massa kramar <3

Miley Cyrus- I Miss You

P.s Tänker på klassen när jag lyssnar på bland annat den här låten. Många andra låtar me!

2009-06-10 (Skolavslutningen)
Skolavslutning idag. Det gick bra grät inte när det va avslutningen när jag sa hej då till dom 7 som inte skulle me på lunchen. Sen vid lunchen när alla sa hej då då bara grät och grät jag det gick inte att sluta jag fatta äntligen det är inte vi längre det är inte klassen vi är inte en klass jag kommer inte träffa dom här människorna varje dag igen vi kommer inte sitta i klassrummet och skratta åt nåt någon lärare säger. Det kommer aldrig bli så igen så jag grät grät krama alla och grät. Sen gick vi vidare i stan sa hej då till alla som gick me igen och gick till tåget satt mig på tåget och börja gråta och jag grät och grät och nu sitter jag här igen och gråter jag kan inte fatta det det är så jävla hemskt fan att det måste ta slut. jag fattar det inte. nej jag ska inte förtsäta men jag kan hålla på i timmar. Men Jag kommer aldrig glömma er jag älskar er så jävla mycket att det inte går att beskriva. Ni har svikit mig ni har skadat mig ni har gjort mig att bli glad ni har get mig alla olika sorters känslor. Men jag älskar er och hoppas ni får en bra framtid.
Ni har tagit en bit av mitt hjärta <3
Ni är duktiga om ni har orkat läsa.



Goodbye My Almost Lover


Whitney Houston - I Will Always Love You


Jag förstår inte. Jag känner inte så. Jag saknar inte den klassen. Jag saknar vissa, jag saknar hur den klassen var mer som en familj än cpklassen jag går i nu. Nej jag vet inte vad jag känner jag kanske saknar skolan, jag saknar några som gick där men det var så jävla många som svek och sårade mig. Det är svårt det där. Ellen Key var nog bra för mig på många sätt men det var nog tur att jag inte gick gymnasiet där för jag har vuxit så jävla mycket dom senaste åren. Konstigt det kan bli. Jag är så grymt glad att jag "håller koll" och vet lite vad som händer med vissa men en del har jag bara låtit försvinna och om jag skulle träffa dom nu skulle jag inte veta vad jag skulle prata om det är både bra och dåligt. Så mycket var ett spel så mycket var så falskt fast jag var snäll, godtrogen och trodde att jag gjorde något bra fast det slutade med att jag blev ensam kvar. Falskhet finns överallt. Nu ska jag sluta skriva för jag vet helt ärligt inte vad jag tycker. JAg är glad att jag har bra kontakt med vissa och jag är glad att jag vet vad som händer i andras liv. Tack för facebook och bloggar så jag vet vad som händer i folks liv även om man är för upptagen för att träffa alla. nu säger jag inte att jag är någon stalker/spion som kollar upp mina gamla klasskompisar! Men man kan se vad som händer liksom. Nu ska jag sluta skriva!!
EKS Ni har varit falska, ni har svikit, men ni har varit snälla och underbara jag vet inte vad jag tycker eller känner men ni har varit en stor del av mitt liv... Om vi ses någon gång så gör vi.
Självklart vill jag inte säga upp kontakten med dom jag har kontakt med hur stor eller liten det kontakten än är... ville bara säga det så ingen missförstår! Och självklart är inte allt med min klass cp typ Alex är ju bäst ;)

And I wonder if I've ever crossed your mind ..

Lite bilder från igår dom tvår första är från havet dom två andra är tagna från bilen påväg hem. Mycket bilder idag men så får det bli.

Planking Varberg 21/7

Här kommer planking bilder från när vi var i Varberg.

Planking på en kanon

Planking på två olika murar

Planking på en häststaty

Filippa klarar det också

Det gjorde inte jag...

Planking på staket.

på fontänknat


Ha jag klara det på en bänk xD

Två bilder från planking på cykelställ först jag och Malin sen jag, Malin och Filippa. (jag vet att mina armar ser helt knäppa ut på näst sista bilden)

Varberg 21/7

Del någonting av bilderna från när vi var i Ullared. Vi tog en förmiddagsresa till Varberg fotade galet mycket men dom bilderna är på min hårddisk som är på ett helt annat ställe än hos mig just nu. Så ni får lite bilder jag har på datorn. och om typ 1-2 timmar kommer bilder när malin flippade och börjader köra Planking överallt och jag och Filippa gjorde också lite.

5/8

Tjatja!
Dagen har spenderats med min familj + mammas kompis familj vid havet underbart underbart fast nu är jag grymt trött asså. hmm skulle skriva nåt men kommer inte ihåg vad... Vi hörs nog imorgon

Omg typ rekord tror jag aldrig har sovit t...

Omg typ rekord tror jag aldrig har sovit till 11 i hela mitt liv... Jag har ju typ sovit bort hela dagen. Jag är då ganska mycket av en morgonmänniska när jag va lite gick jag typ upp 4-5 och idag sov jag till 11 GALET! Aja nog om mitt sovande hade fullt upp hela dagen igår Anna som har hand om ungdomsgruppen fyllde år och det var ingen annan än jag och Bella som kom och ja massa knäpperier. Men nu ska jag äta så vi hörs!


-

Those we love never truly leaves us - never forget that, because one day it'll probably save your life

promenad

Gick på promenad 7-8 jätte fint ljus ute så jag laddar upp lite bilder jag tog.
   

Grönan

Ja igår va jag, mamma, pappa och Filippa på grönan även min moster, hennes kille och min kusin var där. Här kommer lite bilder från igår. 
    
  

Liseberg 19/7

Del 3? av från när vi var i Ullared. Denna del från Liseberg!!! Blev inte så många bilder från Liseberg eftersom man åker och inte fotar... 1. Jag, Pappa, Malin, Filippa, Amanda och Mårten + tre tjejer som vi inte kände i kållerado. 2. Jag och Malin 3. Jag och Malin Filippa fotar oss och Malin fotar med sin mobil haha. Älskar mina blåa byxor btw.   


1/8

Hej mina fina!
Igår spenderades nästan hela dagen hos moster som fyllde år. Och idag ska jag till grönan med min familj. Underbart älskar att åka saker. Ja men nu ska jag fixa mig sminka mig och klä på mig så vi kan åka snart.
Men vi ses och hörs!

RSS 2.0