En rubrik.

Min dag har varit full med grejer och jag har fotat galet mycket så imorgon ska jag försöka fixa bilderna och lägga upp.
Skulle bara säga det! Ha det bäst :)


Baka, baka.

Igår kväll var Linnea här, och då bakade vi maränger och kladdkakemuffins. Marängerna vi gjorde var blåa, rosa/röda och blandade det rosa med det blåa och dom blev jätte coola och goda! Kladdkakemuffinsen vi gjorde var några stora och några små och dom var också goda.  
Här kommer lite bilder fast inte på de stora kladdkakemuffinsen för dom blev inte så fina. 

Mösspåtagning

Mösspåtagning :)
Jag och Alex :)


TRÅK INLÄGG!

I måndags åkte jag till vadstena på antagningsintervju. Igår var jag i skolan hela dagen och idag var det skolan och sen iväg på en grej.
Imorgon är det mösspåtagning! och det är typ allt jag har att säga.
TRÅKIGT INLÄGG!!

22/4

Sitter här och pluggar.

Idag var det först sändningsgudstjänst och efter det var det fika och utdelning av intyg och tröjor. Jag beställde min tröja i L för att få en stor mysig tröja att sova i.. Men den var asliten eller nu överdriver jag lite men den var inte som jag ville ha den. De hade beställt i dam stolekar och inte herr som vi trodde och jag jämförde min med Niklas och min var typ hälften av hans. KNAS!

Sen när det var slut drog jag till Felix ettårsklas med Natta. Han har blivit så stor lilla bebisen!
Det var mycket trevligt!

Min dag har varit full med grejer kan man ju säga!

Sorry men har ingen bild på datorn och orkar inte leta efter någon..

Lite plugg och Harry Potter..

Dagen har varit ganska full med grejer har bland annat cyklat drygt 6 km på en 30 minuter. hehe det var skoj fast jag var fett trött när jag var klar för det var första gången jag cyklade i år och vägen jag cyklade har fett många uppförsbackar.
Sen har jag pluggat, gått i lite affärer och nu på kvällen har jag pluggat mer och kollat massa Harry Potter klipp på YouTube. Ett heter "50 Greatest Harry Potter Moments" och är en och en halv timme men galet värt att se om man är en sån Harry Potter galnings som jag är haha. 

Men nu ska jag fortsätta med mitt plugg och mina klipp hihi. 
Bara för att ni ska få en bild får ni en gammal från i somras, som jag redan har laddat upp två gånger och som jag också målade av i PS nån gång i November här har ni det inlägget. Tyckte den passa in lite eftersom jag skrev om Harry Potter. 


.

Igår hände en massa grejer köpte bland annat lakan till flaket. Så jag hann inte blogga för jag var ganska så upptagen hela dagen. Imorgon är det fullt upp och idag får jag se vad som händer det är lite grejer jag borde göra..
Japp så kort och tråkigt var det här inlägget. Ursäkta för det!

19/4

Trött som jag är ligger jag nu nerbäddad och ska snart sova. Jag har aldrig förstått meningen med att stanna uppe sent om man är trött. Gå och lägg dig liksom.

Idag har jag haft tvättstugan och fixat lite här hemma sen drog jag och handlade och drog vidare till ungdomsgruppen. Efter ett tag med babbel från mig och Anna gick vi och lagade tacos mums! Sen kom lite mer folk. Det var mycket trevlig och gott :)
Haha just det vi tvättade Annas skor också. Nu vet ni!
Sen var jag så snäll att jag gick med Rodney till bussen och väntade med honom tills den kom.
Och efter att jag kom hem har jag kollat på TV och datorn.
Det var typ det.

Här kommer det en bild på mig när jag står och hackar lök. Bilden har jag lånat av Anna.


Stars.

Lekte lite i Photoshop med nya penslar och en bild från när jag var och blev fotad på The Studio och det blev lite såhär.


Men tjena!

Har haft en konstig dag med konstiga människor som kommit fram till mig och bara konstigt! Haft skola och sen träff med konfisar inför sommarläger och efter det ledarmöte. Det har gått helt okej!
Ja nu ska jag snart sova ska bara fixa lite små grejer på mobilen och hoppas på att jag får svar på mail från min lärare.. Borde bra om jag vet om jag ska till skolan eller inte liksom.

Bilden som kommer är någon jag hittade på typ Facebook haha tyckte den var lite rolig.


En cool hund, jag är gatans kung


16/4

ehe det var en bild med i inlägget innan men den ville tydligen inte komma upp.. Knas!

Just nu håller jag på att göra mig klar för att dra till först lite ungdomsgrupp (eller häng med Anna om ingen annan kommer) och sen  ledarutbildning. Typ sista ledarutbildningen idag.

Imorse (7) var jag ute på långpromenad. Jag slog ihop min korta promenad med min långa så det blev långt. Kallt men härligt sen körde jag lite kort iphone träning (appar) var på humör men var galet trött därför blev det bara iphone apparna. Nog om detta!

Imorgon är det skola för första gången på vad som känns jäääätte länge.

Ungdomsgruppen blev inställd.


Godnatt

-


13/4

Det har inte gått att logga in på TRE dagar :@

Jaja, i onsdags pluggade jag, i torsdag pluggade jag och vid fyra drog för att umgås med Anna till 7 när jag skulle på verksamhetsråd. Haha vi hade fett kul och hade lite problem med vår engelska! Haha. Efter verksamhetsrådet (som var längre är jag trodde det skulle vara) gick jag hem och fyllde i massa jobbiga papper som jag skickade in idag. Och idag har jag pluggat ännu mer och är äntligen klar.  

Ja det är typ det. Ny ska jag fortsätta att kolla på min serie och spela mobilspel för jag orkar inte göra något annat. Tror jag håller på att bli sjuk BLÄ!

Ha det bäst!

10/4

Igår var jag på pilgrimsvandring jag gick hemifrån halv 12 och kom hem halv 5 tror jag. Fast vi började inte gå på riktigt förrän typ halv 1 och vi hade pauser då och då. Det var jätte skönt att komma ut dock var det lite kalt. Men Espi var en av dem spm gick med vilket var grymt kul eftersom jag inte har träffat henne på jättelänge! Vi babbalade på en massa! 

Idag hade jag planerat att fota men vädret har inte tillåtit För här regnar det och jag behöver sol för det jag ska fota.

Ska sätt mig och fixa lite små grejer på datorn så får vi se om jag bloggar mer idag :)

Mobilblogg..

Kom hem från påskotta för typ en halvtimme sen och nu sitter jag och mumsar på påskgodis och kollar på Harry Potter och hemligheternas kammare :)
Mycket mysigt!


GLAD PÅSK

GLAD PÅSK!
Här sitter jag och mumsar på godis! Ville bara önska Glad påsk och här kommer två bilder från när jag, pappa och Filippa målade ägg nyss :)


6/4

Idag har farmor varit här på middag och hon har fortfarande inte gått. Men jag är osocial och sitter på mitt rum och lyssnar på grym musik.  
Blev en liten tur på inlines/rollerblades/rullskridskor/vad-du-vill-kalla-dom trotts att det har snöregnat större delen av dagen. Idag åkte jag med Filippa vi åkte bara en liten tur men skönt var det!
Provade filma en videoblogg tog om typ 100000 gånger och det blev lika knas varje gång så jag gav upp.. Kanske någon annan gång?
Hoppas på fint väder under lovet för jag vill FOTA! och filma lite smått!
Japp har typ inte mycket att säga ni får en tråkig kass webcam bild bara för att inlägget inte bara ska va text.

Just nu


läs lite böcker..

Lite bilder som jag tog efter att jag hade fotat porträtten.


Ny design

Ny design
Eller ny och ny den är ganska lik den andra bara andra bilder, annan bakgrundsfärg och nytt texsnitt i headern. Men annars ser den ganska mycket ut som den andra. Fast det är bara en som jag ska ha tills jag orkar göra en bättre.
(Om den inte har kommit tryck F5)

3/4

Mobilinlägg kommer här!
Idag var vi på Naturhistoriska ned klassen (eller ja den del av klassen som brukar vara i skolan) först såg vi "deep sea" på cosmonova och sen gick vi på utställningarna och svara på frågor. Det var ganska roligt. Man har ju sett utställningarna x antal gånger men kul iallafall och kul att komma ifrån skolan.
När jag kom hem plockade jag fram longboarden och åkte en sväng. Som jag har längtat efter att få åka!! Det var så skönt att få åka det var ju ett tag sen! Fast det var fortfarande fullt med grus på några ställen så då fick jag bära den istället. Sen har jag mat handlat med mamma och fixat med en ny design till bloggen. Och självklart pluggat för imorgon händer det... Projektredovisningen. Vill inte men det är bara att köra!
Japp Japp det var typ det nu håller batteriet på mobilen på att ta slut så nu ska jag sluta!


Fantasy


Knas..

Förra veckan satt Alex och pratade med en av våra lärare om att hon skulle komma senare till museet vi ska till imorgon och då sa hon typ "Men jag smsar Linnéa så kan ni komma och ge mig biljett eller va det är och släppa in mig". Då skojar jag och säger "Men tänk om jag inte är där då va gör ni då?" Då skrattar både Alex och vår lärare och Alex säger "som om du skulle vara borta" och läraren säger "Haha du är ju alltid här!".
Jag tror jag är i skolan för mycket..

Evelinas musik

Nu är det så att en av tjejerna som jag var konfaledare för förra året lägger upp covers på YouTube. Hon sjöng även på konfirmationen och jag tror större delen av gästerna satt och grät för att hon sjöng så fint. Duktig är hon!
Och nu tänkte jag att jag lägger upp ett av hennes klipp här samt länk till hennes YouTube och jag tycker ni ska kolla på hennes covers!
Här är hennes YouTube.
Här sjunger hon Apologize

reading a book or maybe two?

Igår hade jag lite tråkigt så jag bestämde mig för att fota mig själv. sminkade mig lite, tog på mig mammas gamla glasögon och byggde högar av mina böcker och hur det blev får ni se under. Det tråkiga är att jag skulle vilja ha någon annan att fota för att ta ur andra vinklar och jag har andra idéer som är svåra att göra om jag ska stå både framför och bakom kameran. Men jag har typ ingen som vill bli fotad.. Har även använt några av bilderna och skrivit text på så dom kommer i ett annat inlägg.

RSS 2.0