Pumpan


Alassan

Det här är då Alassan han är grymt cool kolla in videon han hoppar över bilar. Han va och pratade på Ungdomsgruppen i veckan och jag han va så jävla cool han va där i 1½ timme och pratade mest men man slutade inte lyssna för han pratade om saker som va intressanta och han va så intressant han berättade om sitt liv om allt möjligt cool va han iallafall. Hans video som jag tänkte lägga upp som jag hittade på YouTube heter Kobe Bryant VS Alassan Gobitaca jumping over a car part 2

God morgon


(bild google)

:(


Ska lämna in min dator på lagning idag för cd/dvd funkar inte :''''''(
Hoppas dom kan laga den och hoppas dom kan laga den snabbt jag vill ha min dator och photoshop!
Aja det lär bli tråkigt att blogga utan bilder och det så vi får se hur det blir med bloggen.

Nedräkning till Julafton

Haha snart måste man börja köpa julklappar.

                 
                                  

Blomma


En blomma :)
Bilderna tagna av mig :)

Photoshop


Provade göra den här bilden i photoshop orkade inte ta fram kameran så körde med webkamerna så usla bilder men det blev coolt tycker jag hihi.

Knas

Har varit en galen kväll med bråk gråtande av både lycka och sorg. Så det blir inge bloggande nu. bra start .... naaaaaat!!! En stor förebild till mig har kollapsat och det har blivit knas men vi hörs :)

Hej!

Hej!
Det här är min blogg WOHO! :D
den här bloggen kommer handla om lite allt möjligt och bland annat kommer mina foton komma upp dvs en till sån där foto blogg fast inte riktigt. Jag har bloggat tidigare men den bloggen dog för länge sen och jag tänkte varför fortsätta på den när jag kan skapa en ny. Så vi får se hur det här med bloggandet går. I Headern står lite om mig som ni kanske ser.  Men nej nu ska jag fortsätta med designen och sen ska jag plugga vi ses och hörs :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0