Black Star

En av mina favorit parfymer är Avril Lavignes parfym Black Star. Jag blir glad när jag får använda den för jag tycker den luktar så gott. Det är svårt att säga vad den luktar.. Men den luktar gott :)
Jag tänkte bara rekommendera den! Jag har en 50ml och en 15ml. Den stora köpte jag när jag åkte till (eller från) Tallinn och den lilla fick jag i 18 årspresent av mammas moster och mammas morbror.
Bilderna blev inte precis som jag ville ha dom men dom blev okej och jag har inte tid att ta nya så det blev som det blev.


En del av mitt rum

Som jag skrev för ett tag se så kastade jag ut mitt skivbord och började göra om mitt rum (eller en del av det i alla fall) och nu är det nästan klart det saknas bara lite små saker som lampor, en papperskorg med mera. Jag är nöjd och det är det viktigaste. På förebilden är det julpynt för det var i början av januari och efterbilden är det inte jul.





25/2

Som ni kanske har märkt gör jag väldigt mycket och har väldigt lite tid till att blogga, vilket är super tråkigt eftersom jag gillar att blogga. Men jag ska göra det bästa och försöka blogga så gott jag hinner..
Hur som helst här om dagen gjorde jag en knut på Filippas hår som jag blev galet stolt över eftersom jag inte är så bra på att sätta upp hår. Tyvärr matchade hon den med onepiece. Ni får en liten bild på det :)


poff 15 cm borta..

Ja idag har jag klippt mig ca 15 cm buhu mitt hår känns kort :(((( Men det var så slitet att hon inte kunde klippa mindre.. Men nu ser mitt hår friskt och fräscht ut :)
Jag har skit mycket att göra så nu måste jag sluta skriva..

23/2

Lektioner till halv 11 sen åkte jag i drygt en timme till skolan jag har haft min praktik på för att hämta papper och sen åka hem i en timme igen.. Och nyss kom jag hem från Verksamhetsråd. Nu sitter jag och kollar på en prinsessas dagbok fast jag borde göra andra grejer.. Men jag är fett trött.
Nej nu skriver jag bara knas igen och jag borde istället leta efter min mobil som finns någonstans i mitt rum frågan är vart...

Tänk om jag kunde det...


Jag kommer inte på någon rubrik..

Sitter och väntar på att min värmemadrass ska bli varm så jag kan gå och sova är så galet trött att det inte är sant! Min dag var rätt okej men slutade inte som jag ville och jag blev lite besviken och ledsen men så är det ibland bara bita ihop och kämpa vidare.
Skola för första gången på över 5 veckor galet men ganska skönt. Eller inte riktigt för allt är kaos och jag orkar inte med att det ska hålla på så men samma sak där kör på bara inte långt kvar där nu!
Imorgon är precis som det har varit igår och idag och kommer vara resten av veckan helt fullt i schemat. Men nu håller batteriet i min lur på att ta slut så nu ska jag sluta
Godnatt när ni ska sova.


pluggtårta?

Varför gör man uppgifter man vet att mer än hälften av eleverna inte kommer klara och och de som faktiskt gör uppgifterna kommer typ dö av att de är så jobbiga. Bra fråga. Jag sitter här och kämpar med mina praktikuppgifter som typ är omöjlig att göra eftersom det inte finns bra förklaringar på vad man ska göra eller personer som kunde svara på mina frågor angående dom. Kul, kul. Men jag ska inte vara sur nej jag ska vara glad.

Nu till något helt annat. Jag hittade en bild på en Nikon tårta på weheartit och sen bara satt jag där och kollade på tårtor och blev jätte sugen så jag tänkte sukta(stavas det så) er också så jag satt ihop några tårtbilder från weheartit :D jag fick jätte lust att äta och baka tårtor men det kan jag inte för jag har inte ingredienser och jag måste plugga.

Jag vet inte....

Efter massa plugg sitter jag här aptrött och vill typ bara sova. Vet inte om jag ska orka se klart på den här filmen eller inte vi får se vi får se. Blir så störd på facebook personer, grupper och allt sånt som bara lägger upp inlägg med andra grupper det typ knasar hela min facebook. Hej i-landsproblem!
Jag bara babblar som vanligt. Jag orkar inte! haha nu ska jag sluta för det här blir bara knas!

Btw programmet heter Videora iPod converter som jag använder för att få filmer som har fel format till min iPhone. Om nån ville veta!

19/2

Just nu sitter jag på min pappas jobb vet inte hur länge jag blir kvar här men ett tag till sen blir det hem för att plugga och träna. 
Igår var det plugg typ från morgonen till typ 4-5 sen drog jag till Linnea som hade tjejmiddag/filmkväll. Det var nice fast jag åkte hem efter några timmar eftersom jag skulle upp ganska tidigt idag.
Jag har typ bestämt mig för att det är mars och inte februari för varje gång jag ska skriva datum så skriver jag typ 19/3 eller 19-03-12 knas ju! 

Måste komma ihåg att kolla upp vad ett pogram heter när jag kommer hem, så nu påminner jag mig själv genom att skriva det här.  


17/2

Idag var det sista dagen på praktiken.. Har mycket blandade känslor över det. Kommer lätt sakna barnen :(
Just nu ligger jag i sängen och läser lite tidningar och bara tar det lugnt något jag inte hunnit på ett tag.
Idag Tränade jag dubbelt och kände mig.
Bussresorna till och från praktiken har jag under de senaste dagarna ägnat åt att titta på film det är trevligt. Dock ett problem jag skrattar och gråter mycket till film och man ser ju väldigt konstig ut om man sitter och gråter eller får ett skrattanfall på bussen...
Nu ska jag återgå till min tidning så hörs vi i morgon.


If i treated you the way you treat me you'd hate me.

-


15/2

Sitter vid min dator som funkar lite så där, då och då. Tittar på Glee och letar kläder till imorgon. Bara två dagar kvar på praktiken! Japp det var typ allt jag hade att säga jag är usel på att blogga just nu :(
Fy fy fy!

14/2

Jag har suttit här med ett tomt inlägg i typ tre-fyra timmar. Jag har blivit avbruten och har inte kommit på vad jag skulle skriva. Hade planer på att skriva ett mobilinlägg på min rast också men jag kom inte på vad jag skulle skriva.
Men skulle ni kunna ge mig tips på träningsmusik? så kanske min träning blir roligare! 
Ja nu ska jag fortsätta att spendera min kväll med Greys Anatomy och äta något gott typ kanske en bit tårta till(det är pappas födelsedag idag).
Nej jag har inget att skriva. men snälla ge tips på bra träningsmusik!


You're my kryptonite

Har inte bloggat på typ tre dagar jag blir så trött på mig själv. Men nu kommer äntligen lite bilder från när jag var ute och fotade förra helgen.

-

tjena min dator är typ segast idag så det går inte att lägga upp de bilder jag sa att jag skulle lägga upp i veckan kanske imorgon vi får se hur den funkar då.
Japp skulle bara säga det :)
Tråkigt inlägg jag vet men så kan det gå liksom.

5/2

Hallojsan!
Har tänkt blogga flera gånger under dagen men det har inte blivit så och nu ligger jag i sängen och hade planer på att sova men det gick inte så bra. Imorse när jag vaknade (jätte förtidigt) så såg jag hur underbart snön låg på träden och bestämde att jag ska ut och fota. Så efter någon timmes väntande drog jag på mig lager med kläder, mysig halsduk och pälsmössan jag köpte förra året fortfarande osminkad och drog ut och fotade. Klockan var runt 9 så det var ganska dött ute men galet mysigt och jag fotade ganska mycket. Om jag orkar kommer det nog upp bilder om någon dag. Sen blev det träning och sen fixa mig för att dra och fira min kusin som fyller år. Sen när jag kom hem har jag försökt fixa med min dator försökt göra praktikuppgifter och försökt blogga men datorn har inte samarbetat. Imorgon är det en överfull dag så vi får se om jag hinner blogga.


you never were, and you never will be mine

Samma låt bara att den andra är den långsamma versionen

Färg eller svartvitt?


-


Tillägg till inlägget under!

Bilden är alltså en Harry Potter nördbild för de som inte förstod det. Det är svårt att fatta om man inte har koll på Harry Potter. Tänkte bara tillägga det :)


2/2

Nu ska jag snart krypa till korgs! Har längtat till min älskade säng hela dagen! Är så trött att det inte finns, och jag har varit det typ hela dagen. Jag har även en hemsk träningsvärk men jag ser det som att min träning gör nytta! I måndags var det Zumba och resten av dagarna i veckan har det varit min vanliga träning. Planen var att det skulle bli Zumba idag också men vi har det på ungdomsgruppen och den var stängd idag så det blir kanske på måndag istället vi får se.
Nej jag vet inte vad jag ska skriva mitt liv är ganska tråkigt just nu. Men vi hörs typ imorgon!
Tog bara en bild jag hade på luren för att ha i det här inlägget tror jag har hittat den på Instagram.


Fotat med Linnea: del 4

Här kommer lite mer bilder från när jag och Linnea fotade. Hoppades på att de skulle bli bättre men de blev ganska bra i alla fall :)

Fotat med Linnea: del 3

Hade tänkt att blogga om lite annat än bara bilderna från när jag och Linnea fotade. Men jag kom inte på något att skriva. så här kommer del 3 bilder på mig och Linnea tillsammans :)

RSS 2.0