31/5

Om fem dagar tar jag studenten, om fem dagar är mina tre års gymnasieutbildning slut. Även om jag inte alltid tyckt bäst om skolan och det så kommer jag nog sakna den lite.

Har försökt göra en ny header men det går inte så bra. Och det är ett hemskt väder utan för spöregn, blixtrar och dunder! FYY det gillar jag inte!

När jag började skriva det här inlägget hade jag något att säga men nu har jag glömt bort det eftersom jag fokuserade på att inte vara rädd för att blixten ska slå ner..
Nu ska jag fortsätta med lite av det ena och andra! Eftersom det jag skulle blogga om har försvunnit ur min hjärna.

We heart it



http://weheartit.com/entry/29464349

http://weheartit.com/entry/29464025
http://weheartit.com/entry/28965156

Dumma internet..

Har inget internet och det jag har på mobilen funkar knappt så vi får se hur det här inlägget blir.
Igår trotsade jag tröttheten och var bland annat på bio med Eve och Torun. Vi såg "Dark shadows" den var jätteskum, knäpp, rolig, lite läskig, bra, den var helt enkelt Tim Burton (som jag btw tycker är så grym och gör så bra filmer). Idag har jag gjort lite grejer och ska snart fortsätta.
Hörs senare!
(bild på mig från i onsdags)


25/5

Tjena!
Igår till idag har jag tältat med min klass (eller delar av den). Det var helt okej bara att jag knappt sov något och att det var mycket kallt i tältet.
Just nu sitter jag och gör mig klar för att dra vidare på äventyr. Och jag har inte mycket att säga!
Har mycket jag vill skriva men inget jag vill berätta så det är knas!
Vi hörs och ses :)

22/5

Tjena!
Igår var jag och i kyrkan på Annas jobb och hjälpte henne inför Gotland. Var där från halv tre till halv åtta och vi var fett duktiga och fixade massa grejer!
Sen idag var jag ledig idag också (ska tälta torsdag-fredag med klassen så vi fick vara lediga idag och samma sak imorgon) så jag var med Anna idag också. Var där från typ halv tolv till sju. Först drog vi och åt med Gabbi vi åt på Kinan mums mums. Sen handlade vi mat och fixade med grejer. Sen lagade vi mat och alla Gotlands ledare och konfirmander kom. Så vi åt och hade möte.
Mycket trevliga dagar ska jag passa på att säga!

Alla säger att de har så jätte mycket kvar att göra nu i slutet av skolan men jag har ingenting kvar typ förutom tältning och studenten och lite små sånt. FETT SKÖNT! 14 dagar kvar!!!!!! GAAAH!

Aja nu ska jag sluta med det här konstiga inlägget är så trött så trött!

Ett sånt där inlägg från mobilen :)

Jag har haft fullt upp och det har hänt lite så jag har inte orkat tänka på bloggen även om jag har haft tid.
Igår var vi ute på landet och grillade. Mycket mysigt!

Idag var jag, Alexandra, Natta och Felix (så klart) och bowlade och sen köpte vi mackor och satt oss på en skolgård och hade en minipicknick på en bänk. Sen lekte vi! Eller jag, Alex och Felix lekte på skolgården! Först gungade vi och sen åkte vi rutchkana och lite sånt. Haha vi hade fett kul! Eller jag hade i alla fall kul! Tyvärr glömde jag kameran men jag fotade lite bilder med mobilen så en från igår och två från idag. De kommer i slutet av inlägget. Orkar inte föra över bilderna till dator och sånt så det är ett mobilinlägg men mobilredigerade bilder.

Först är det när jag grillade igår, sen på mig Alex och Felix när vi gungade och sista på Felix :)


Ett litet inlägg.

Jag har skrivit minst ett inlägg varje dag sen i söndags men jag har aldrig lagt upp dom. För jag får det inte att bli som jag vill.
Skulle bara säga att jag lever och ska blogga ordentliga inlägg när jag orkar och får till det som jag vill.
Jag har haft en jätte konstig dag. Hoppas på att det blir bättre imorgon.

Bilden är bara tagen bland alla bilder på min lur, för att få en bild.


13/5

Idag konfirmerades mina konfirmander. Det känns alltid sorgligt när man skiljs från en konfagrupp. Konfirmationen gick ganska bra! Sen promenerade jag hem för att byta kläder och ett litet tag efter gå tillbaka för att ha ett möte inför Tofta. Dock var det inte så många som kom på mötet men vi bestämde en hel del ändå och vi hade jätte trevligt och åt god mat!
Just nu sitter jag och önskar att jag kunde köpa massa kamera grejer!
Bilden är bara en som jag hittade på datorn och det passade lite in eftersom det var mina Fantasykonfirmander som konfirmerades.


The Lion King


Ginny Weasley

Igår var jag ju på Josefin och Malins skiva. Pratade knappt med Malin sa typ hej men hade jätte trevligt med Sofia, Josefin och Josefins kompis Jesper.
Det var film och tv tema och nörd som man är så körde jag på Ginny Weasley eller så gott jag kunde med det jag hade. Det blev en svar klänning, svart kofta, knästrumpor och min Gryffindor halsduk sen försökte jag fixa frisyren hon hade i sista filmen.. Sofia var Bellatrix Lestrange (haha vi är nördar) och Josefin var en av Pink Ladies från grease. 
Här kommer två bilder på hur jag såg ut när jag åkte hemifrån. Konstig min på båda bilderna men vi kör på dom ändå. 


10/5

Tjooo!
Sitter här och fixar mig lite smått för Malin's och Josefin's skiva.
Idag har jag jobbat! Det var skoj! Idag är det mammas födelsedag!
Tack för nu vi hörs!

dreamcatcher



Drömfångaren köptes när jag var på Gran Canaria och bilderna togs för en timme sen.

Storbritannien

Igår bestämde jag mig för att måla mina naglar. Den här gången blev det Storbritanniens flagga :)

Somebody


Bilden är från typ 2009 och tagen när jag var på vinterresa alltså tagen med min D60.  

Förortsungar

Har kollat på förortsungar idag det var galet länge sen men den är grym! Tycker jag!
Här är låten som är i början och sista biten är det som är i slutet.  

Mitt vanliga babbel!

Fullt upp hela dagen och är fortfarande helt stressad så jag måste stressa ner..
Först i morse jobbade jag sen åkte jag hem (självklart krångel med tågen) för att fixa lite grejer. Sen blev det att dra hem drygt en timme och sen iväg för att handla och sen ungdomsgruppen och verksamhetsråd och sen tillbaka till ungdomsgruppen. Så nu är jag jättetrött och sur på mig själv för att jag inte lär mig att inte boka mina dagar såhär.

Men nu ska jag läsa lite bloggar och sen försöka sova för jag är trött men fortfarande stressad.. Ses och hörs!

Filippa dansar

Lite bilder från när Filippa och hennes dansgrupp dansade igår.

Valborg

Igår var det valborg om någon missat det. Jag åkte till Baset med min familj och tittade på när Filippa dansade och på brasan så klart. Och det var världens finaste solnedgång! Här kommer lite bilder på solnedgång och min och Filippas goda klubbor :D 

körsbärsblommor

Körsbärsblommor jag fotade igår i Kungsträdgården. 

RSS 2.0