Klipporna

Igår drog vi och hade "grillningen" det var fett mysigt men det var liksom uppdelat på flera delar vilket var tråkigt! Det var liksom ledare, killar, tjejer och killar & tjejer som satt i små grupper och när jag kom för att vara trevlig blev det typ tyst hos konfirmanderna fast det hände när alla andra gick fram också inte bara jag. Dom pratade väl om sånt inte vi skulle få höra. Det var flera som badade och jag ångrade stort att jag inte tog med badkläder för jag älskar att bada!
Efter att vi hade hängt vid klipporna några timmar så drog några hem till Josefin och åt jordgubbar och chips! Det var mycket trevligt!
Sen vid kvart över 11 halv 12 fick jag cykla hem. Det tog mig 45 min att cykla dit men cyklade typ skit snabbt på väg hem så det tog typ 20 hehe. 
Nu undrar ni kanske va jag gör uppe nu. Jo jag  har varit uppe ett tag (sen typ kvart i 7) och tvättar. Inte så kul men något som måste göras!
 
Nu kommer det tre bilder. Två är från när Jocke och Niklas är idioter och dyker och voltar ner för en klippa för det är tydligen någor fel på att hoppa ner vanligt.. Och en är på när dom står och pratar om hur dom ska hoppa från klippan. Tyvärr tog jag inga andra bilder.. r
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0